Jedan znak će konačno uspjeti preboljeti BIVŠU LJUBAV, a OVOM znaku stiže BRAČNA PONUDA!

Jedan znak će konačno uspjeti preboljeti BIVŠU LJUBAV, a OVOM znaku stiže BRAČNA PONUDA!

25 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Dani su posebno pogodni za strast. Zadnjih se dana suzdržavate i pokušavate svojoj romantičnoj vezi pristupiti s dozom umjerenosti. Ovih dana ćete shvatiti da to više nije dovoljno. Umjesto toga, prepustite svoju strastvenu prirodu i pogledajte kako vaša ljubav cvjeta. Vaš partner može biti iznenađen, ali će uskoro odgovoriti s oduševljenjem.

 

BIK

Ovo su prilično jedinstveni dani za vas jer ćete možda prvi put moći povezati ljubav s duhovnošću! Oni koji su duboko zaljubljeni žele svoju vezu podići na drugu razinu planirajući ceremoniju kojom će obilježiti njihovo zajedništvo. Međutim, ako se zbog toga pojave obiteljski problemi, morate pričekati pravo vrijeme!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Nakon što ste doživjeli suhu, vaš će ljubavni život vjerojatno postati prilično aktivan. Vaš partner vas je vjerojatno ignorirao i sada će udvostručiti napore da nadoknadi ovu nepažnju. Ne budite agresivni u ljubavi. Umjesto toga, uživajte u onom što vam drugi poklanjaju. Morate se prestati držati pritužbi i žaljenja iz prošlosti.

 

RAK

Vjerojatno će se sada pojaviti komplikacije u vašoj romantičnoj vezi. Morate čvrsto držati svoj temperament jer ljutnja ili uzrujanost neće donijeti plodonosne rezultate. Također morate prepoznati ljubav i privrženost koje osjećate prema svom partneru koji su zatrpani brdom stresa. Održavanje fine ravnoteže između vašeg samopoštovanja i vaše predanosti partneru sada postaje vrlo važno.

 

LAV

Eksperimentiranje je ključna riječ narednih dana! Možete pitati i dopustiti sebi da učinite najčudnije stvari ikad! Odijevajte se u retro stilu, jedite hranu različitih kultura, budite spontani u onome što govorite, krenite na putovanja i budite dovoljno strogi da ne dopustite da se svijet miješa u vaše stvari.

 

DJEVICA

Pravo je vrijeme da se ozbiljno pozabavite ljubavnom i romantičnom vezom. Otkrit ćete da vas više ne zanimaju dokoni flertovi. Umjesto toga, prirodno ćete gravitirati prema ozbiljnijem i zrelijem romantičnom partneru. Također ćete početi razmišljati o svojoj dugoročnoj budućnosti i odnosima, a možda ćete čak početi poduzeti prve korake prema dugoročnoj predanosti.

VAGA

Vaša ljubav bila vam je veliki izvor inspiracije i snage kada ste bili u teškim trenucima. I zbog toga joj velika čast! Ali zbog određenih okolnosti došlo je do nesporazuma između vas dvoje. A raskol je sve dublji i dublji. Povucite vladavine prije nego što se sve raspadne.

 

ŠKORPIJA

Postoji treća osoba koja će se pokušati umiješati u vaš ljubavni život. Na vama je koliko će uspjeti. Ako slušate što ima za reći i ako ste pod utjecajem toga, vašu romansu može pogoditi prilično kameni dio. S druge strane, ne obraćanje pažnje na osobu izvana može pomoći u jačanju vašeg odnosa.

 

STRIJELAC

Ovih dana se mogu dogoditi manje svađe s vašim partnerom. Pokušajte ne biti razdražljivi ili u bilo kakve svađe iako se čine neizbježnim. Problemi se lako mogu razmjeriti. Izbjegavajte sukobe. Svojoj djeci trebate posvetiti posebnu pažnju i provoditi kvalitetno vrijeme s njima. Ovih dana je bolje ići na obiteljske aktivnosti nego na bilo kakve romantične planove.

 

JARAC

Tvoja stara draga pokušava biti nova. Morate joj dati priliku i cijeniti njene napore da pomiri razlike između vas dvoje! Međutim, neka bude potpuno svjesna pogrešaka koje je počinila u prošlosti i da joj više nije dopušteno ponavljati iste.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Dani su savršeni za romantiku i možete planirati iznenaditi svog partnera nekom intimnom ili ekstravagantnom gestom. Također ćete vjerojatno dobiti sretno iznenađenje od svog partnera. Svakako zakažite vrijeme za sami kako biste u potpunosti iskoristili ovu planetarnu postavku. Ako razmišljate o osnivanju obitelji, onda je ovo pravo vrijeme za to.

 

RIBE

Ovih dana će vas ponovno posjetiti netko iz vaše prošlosti, iako vam ta osoba možda neće biti romantična. On ili ona će vam pružiti važan dio uvida koji vam može pomoći da razriješite zabune koje ste dugo nosili sa sobom. Uz pomoć ovih informacija napravite svoj prvi korak ka izlječenju.