VLADAVINA VAGE počinje 23. 09. Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana za svaki znak!

VLADAVINA VAGE počinje 23. 09. Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana za svaki znak!

24 rujna, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Vladavina Vage: Trenutno gledamo na ‘zdravlje’ vaše veze. Vi ste netko tko uživa u ‘ideji’ da imate blaženu vezu, i dok volite pokazivati ​​uspjeh svog ljubavnog života drugima, možda biste trebali uzeti u obzir da je najbolje na tome raditi ‘kod kuće’. nego pred publikom.

Postoji nekoliko problema koje vi i vaša voljena osoba morate izgladiti, a ova sezona izbacit će sve skriveno u prvi plan.

Vi i vaša osoba ćete se suočiti sa surovom realnošću, ali ne postoji ništa što bi vas činilo prijetećim. Uspjeh je vaš ako tražite.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Sezona Vaga vas i vašeg partnera dovodi u novi krug zdravlja i blagostanja; možda je to rezultat nekog novog režima vježbanja koji ste vas dvoje odlučili nastaviti.

Kako se ljeto bliži službenom kraju, oboje osjećate da je ovo vrijeme da počnete raditi mnoge stvari zajedno.

Vaga donosi ravnotežu i omogućuje vam da oboje vidite da je zabavnije biti zajedno nego sami.

Očekujte da će vas ova sezona zbližiti. Umjerenost je definitivno ključna tijekom ovog vremena, a koristit će i vama i vašem partneru.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

U ovoj sezoni Vaga i vi i vaša voljena osoba osjećat ćete potrebu za promjenom. Možda ste doživjeli malo neprijateljstva koje dolazi od njih, a možda ga čak i sami osjećate.

To je retrogradni Merkur koji ulaže svoj posljednji napor da vam uništi živote, ali Vaga ne želi imati ništa s tom vrstom gnjavaže.

Vi i vaša osoba najbolje ćete se osjećati na sigurnom mjestu koje ste zajedno stvorili: u vašem domu. Shvatit ćete da je ova nova sezona tu da vam pruži drugu priliku i oboje ćete željeti iskoristiti tu priliku.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovo je sve o komunikaciji za vas, Rakove, a to znači da tijekom sezone Vaga morate sve vratiti na pravi put s osobom s kojom ste u vezi.

Čini se da ste vas dvoje počeli zabušavati tijekom retrogradnosti i sada počinjete primjećivati ​​da je vaša lijenost postala loša navika.

Sezona Vaga je tu da vas dovede u formu, jer će vam oboje pasti na pamet da ako se ne potrudite, sve propada. Vaše je vrijeme da ga ponovno izgradite, s namjerom da potraje.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Vaga Sunčeva sezona dolazi vam kao blagoslov, jer ste stvarno počeli dopuštati da stvari postanu neuredne.

Vaš ljubavni život je patio zbog nekoliko grešaka koje ste napravili tijekom nedavno prošle sezone Djevica.

S retrogradnim Merkurom koji uzima sve što može, osjećate se kao da su stvari toliko izmakle kontroli da morate uskočiti i promijeniti tijek akcije.

Također! Obratite pažnju na partnera tijekom ove sezone; vene bez vaše ljubavi. Ako ga volite, onda mu dajte do znanja!

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Kao i obično, vaša su očekivanja tako visoka tijekom sezone Djevice, a s retrogradnim Merkurom koji prigušuje glasnoću, sada ulazite u sezonu Vaga s osjećajem razočaranja i iznevjerenosti.

S druge strane, Vaga vas želi izvući iz vašeg samonametnutog ludila i to će uspješno učiniti.

U ljubavi to znači da se trebate osloboditi očekivanja i osjećati zahvalnost za ono što imate, a to je u vašem slučaju lijepa ljubavna priča u kojoj treba i vaše sudjelovanje. Volite sebe kako biste voljeli svog partnera u potpunosti.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Osjećat ćete se kao da vas ulazak u sezonu odmah podiže na bolje mjesto. Volite biti društveni i dobro se zabavljati s prijateljima.

Zapravo, to je ono što ćete raditi od prvog dana sezone sunca.

U ljubavi i romantici, željet ćete biti uz svog partnera, ali imate obećanje dano sebi, a to je da ćete uravnotežiti svoj život duhovnom praksom, kao i romantikom. Dovoljno ste sretni što imate partnera koji razumije da vam je potrebno više od romantike da biste uravnotežili vlastiti život.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Sezona Vaga uvijek ima dobar učinak na vas i obično u vaš život unosi izuzetnu energiju i svjetlo. U ljubavi jasno vidite; želite da vaše partnerstvo potraje, ali također ste vrlo zainteresirani za balansiranje između toga i dobrog poslovnog života.

Pobrinite se da budete s nekim tko razumije da imate mnogo interesa, a rado mu prepuštate i svoj prostor. Sezona Vaga donosi vam zdravu ravnotežu između posla i romantike.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Uvijek ste pozdravljali sezonu Vaga u svom svijetu, jer se čini da vam pomaže uravnotežiti svoje divlje snove s vašim vrlo praktičnim željama.

U ljubavi ćete se osjećati dovoljno sigurnim s osobom s kojom ste da je pustite da bude neko vrijeme.

Dok težite nekom velikom pothvatu na poslu; ti vjeruješ njima i on vjeruje tebi, pa bez obzira gdje se nalaziš u svijetu, znaš da je tvoja ljubav iskrena prema tebi, a ti prema njemu.

Sezona Vaga pomaže vam da vjerujete svom partneru dok se brinete za mnoge stvari koje vas zanimaju.

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Prošli ste kroz neke vrlo burne promjene u posljednje vrijeme, a dok retrogradni Merkur sklizne i pusti sezonu Vaga da učini svoje, osjećat ćete se prilično uspješno u vezi sa stanjem svog romantičnog života.

Čini se da je ljeto bilo namijenjeno rješavanju kikseva, a sada ste i vi i vaš partner na novom kolosijeku.

Stvari doista mogu biti drugačije, ali barem ste još uvijek zajedno. Fokus je na zdravom pristupu rješavanju poteškoća koje se javljaju tijekom romanse. ‘Što god je potrebno’ vaš je novi moto.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Što god da vas je kočilo u prošlosti, uskoro će uvelike otpustiti tijekom sezone Vaga. To je više nego vjerojatno u pogledu fizičke ljubavi i izražavanja sebe.

Ono što vas nije zanimalo prije samo nekoliko tjedana sada se čini kao dobra ideja.

Vi i vaš partner ćete imati vrlo razjašnjavajući razgovor o vašem intimnom životu i stvari će se radikalno promijeniti nakon ovog razgovora.

Budući da sada možete govoriti, također ste sada u mogućnosti da vas se čuje. S retrogradnim Merkurom u prošlosti, kao da je nebo granica, kada je riječ o vama i vašem ljubavnom životu, tijekom sezone Sunca Vaga.

 

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Čim započne sezona Vaga, automatski ćete se početi osjećati introspektivno, ali će vas prevladati osjećaj suosjećanja i više ćete biti zainteresirani čuti što se događa u vašoj voljenoj osobi.

Budući da se u ovoj sezoni osjećate dobro, bit ćete otvoreniji za slušanje onoga što vaš partner govori.

Vaša će pažljivost biti toliko cijenjena da će podići njihovu ljubav prema vama na još višu razinu. Ovo je sjajna sezona za vas oboje da naučite kako plimovati i teći s ljubavlju koju ste stvorili.