LJUBAVNI HOROSKOP za 25. Septembar: Jednom znaku se VRAĆA BIVŠA LJUBAV, a jedan znak će se morati pomiriti sa bolnim prekidom!

LJUBAVNI HOROSKOP za 25. Septembar: Jednom znaku se VRAĆA BIVŠA LJUBAV, a jedan znak će se morati pomiriti sa bolnim prekidom!

24 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Mogli biste nehotice impresionirati svoju dragu hrabrim istraživanjem svega što vas zanima i inspirira. Vi ste u plamenu (više nego inače!) položaj planeta vas poziva da hrabro slijedite svoje ciljeve. Povedite voljenu osobu u avanturu ili se pridružite grupi prijatelja ako niste povezani. Vaša radoznalost može izvući ono najbolje u vama, čineći vas privlačnim drugima. Zajedničko širenje uma možda je upravo ono što će zapaliti entuzijastičnu strast.

 

BIK

Postizanje telepatskog razumijevanja sa svojim ljubavnikom moglo bi biti moguće danas. Položaj planeta podiže vašu romansu do visine fascinacije i privlačnosti. Odvojite vrijeme da se družite zajedno, samo vas dvoje, i pijte u opojnoj misteriji. Ako ste slobodni, možda pronađite intuitivnu umjetničku ili filmsku skupinu da se ugodite izvanrednoj energiji. Uz prikazanu svačiju podsvijest, možete otkriti je li netko pravi za vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Predivan je i nadahnut dan da se intuitivno povežete s partnerom. Istraživanje vaših duboko ukorijenjenih uvjerenja može vas približiti. Ove fantastične i kreativne energije mogu vas potaknuti na spajanje, ali budite svjesni sklonosti da se sada izgubite u vlastitom umu. Dužnost i odgovornost će kasnije imati prednost, stoga maksimalno iskoristite ovu sanjivu energiju – i ne zaboravite poželjeti dobrodošlicu svom dragom u svoj unutarnji svijet.

 

RAK

Natezanje užeta između brige o svojim obavezama i potjere za voljenom može se dogoditi danas. Možda ćete biti potaknuti da krenete za svojim ambicijama i steći nove uvide o tome kako to učiniti. Srećom, vaša draga neće morati predugo čekati, jer svoje obveze možete završiti brže nego inače. Završite svoj radni dan ranije, tako da se uistinu možete uhvatiti posla – večeras!

 

LAV

Vaše buduće težnje, nade i snovi mogu biti ključni sastojci vaše romantične veze sada. Možda ćete vi i vaš partner morati razgovarati o svojim zajedničkim ciljevima. Ako ste slobodni, pridruživanje zajedničkom cilju ili prisustvovanje ili organiziranje improvizirane zabave na ploči mogli bi vam pomoći da upoznate potencijalne ljubavnike. Zajednički ciljevi često mogu stvoriti bliske veze, ali prvo se pobrinite da znate što želite.

 

DJEVICA

Dajte do znanja ljubavnom interesu da vaše ljubavne težnje mogu dovesti do bezobraznih avantura u spavaćoj sobi danas. Iako ste ponekad sramežljivi podijeliti svoje tjelesne snove, sada može stvoriti uzbudljivu i taktilnu vezu. Ako ste slobodni, strastveno izražavanje svojih altruističkih i humanitarnih briga moglo bi nekoga u vašoj orbiti zagrijati ispod ovratnika – i potaknuti nešto više. Duboko mistična i fizička intimnost vjerojatno će povećati vašu ljubav.

VAGA

Puni ste avanture i uzbuđenja, a voljena osoba bi se mogla diviti tome što danas ništa nije zabranjeno. Vi biste mogli dobiti poticaj iznenadnim uvidima koji kao da dolaze niotkuda. Vaš će partner vjerojatno smatrati da je vaš žar neodoljiv, stoga ga uključite u svoje podvige i zabavite se zajedno. Ako niste vezani, vaš avanturistički entuzijazam može privući pažnju vaših romantičnih potencijalnih klijenata.

 

ŠKORPIJA

Dijeljenje svoje vizije uspjeha i postignuća može potaknuti vas i vašeg partnera da idete naprijed u životu – ujedinjeni. Uključivanje vašeg partnera u vaše težnje moglo bi potaknuti vaš odnos i dati vam sjajan osjećaj da ste zajedno. Pozovite svoju dragu da vam se pridruži na ovom danu usmjerenom na budućnost. Ako ste nevezani, vizualizirajte idealnu ljubav – vaše misli imaju moć.

 

STRIJELAC

Može biti izazovno doći na istu stranu s ljubavnikom ili simpatijom. Dok danas sanjate velike snove, vaša posebna osoba možda neće dijeliti vaše uzbuđenje ili viziju. Zapravo, mogli biste se naći potpuno zbunjeni oko toga što žele – u vezi i izvan nje. Konsenzus možda neće doći lako, ali komuniciranje o vašem glavnom planu može početi uklanjati izmaglicu. Ako niste vezani, sudjelujte u javnom ili profesionalnom događaju, jer bi to moglo katalizirati novu vezu s nekim tko ima zajednička uvjerenja.

 

JARAC

Možda imate tendenciju da budete nadmoćni i opsesivni svojim žarom danas. Ako svojoj dragoj date malo prostora, privući ćete je k sebi više nego da bude pripijena. Izlazak s prijateljima može pomoći u razbijanju napetosti u vezi – ili vam pomoći da privučete partnera ako niste vezani. Ostanite usredotočeni na rezultat koji stvarno želite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vaša čežnja za traženjem egzotičnih romantičnih iskustava sada bi mogla dosegnuti vrhunac. Planete se susreću u vašoj zoni avanture i ideja, možda nadahnjujući snove o dalekim mjestima. To može potaknuti duboku intimnost kada se dijeli s vašom ljubavlju. Sam čin istraživanja može vam privući nekoga novog ako ste slobodni, jer je vaš osjećaj čuđenja magnetičan. Ako ne možete zajedno pješačiti u fizičkom području, stavite film ili podcast koji će izazvati razmišljanje kako biste uspostavili vezu.

 

RIBE

Ljubavnik danas možda neće moći ispuniti vašu strastvenu predanost osobnom poboljšanju. Mogli biste postati prilično revni u pogledu mijenjanja rutina i navika. Iako je vaša želja dobronamjerna, vaša hitnost može preplaviti dragu osobu i ostaviti dojam da ih pokušavate natjerati (umjesto da ih pozovete) da sudjeluju. Stupite u kontakt s izvorom svoje njegujuće i zaštitničke strane i razmišljajte o ‘nježnoj inspiraciji’ umjesto pretjeranog uvjerenja.