OVOM znaku se do kraja SEPTEMBRA napokon vraća BIVŠA LJUBAV, dok će OVA 2 znaka dobiti VIŠE nego što su IKADA POŽELJELI!

OVOM znaku se do kraja SEPTEMBRA napokon vraća BIVŠA LJUBAV, dok će OVA 2 znaka dobiti VIŠE nego što su IKADA POŽELJELI!

20 rujna, 2023 0 By Admin 2

Do kraja mjeseca dogodit će se bitne stvari u životima ovih znakova, stvari koje će izazvati promjene koje će unijeti dašak optimizma i sreće koja se dugo skrivala. Ta sreća koja je prijeko potrebna konačno će se ukazati i razveseliti pripadnike ovih znakova.

 

BLIZANCI

Do kraja mjeseca uspjet ćete uvjeriti bivšu ljubav da se vrati u vaš život i pokazati joj koliko je vaša ljubav velika i jaka. Ovoga puta vašoj ljubavi neće ništa stati na put.

Problemi koji su vas pratili u prošlosti nisu nerješivi, toga ste oboje postali svjesni i znat ćete se nositi sa svim nedaćama koje će se povremeno pojaviti. To je ono što vezu čini pravom i jakom, jer kada se problemi pojave, tada vidite da li je ljubav dovoljno jaka da ih zajedno prebrodite.

Vi volite tu osobu najviše na svijetu i ta osoba je toga svjesna. Osjećaji ljubavi su obostrani i vi više nikada nećete dozvoliti da vas bilo što rastavi.

Možda je bilo potrebno da ne budete zajedno neko vrijeme kako biste shvatili da ste stvoreni jedno za drugo. Ponekad se život i na takav način poigra sa vama, ali vi ćete ovoga puta to znati cijeniti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ljubav je nešto najljepše što vam se dogodilo i tu ljubav trebate znati cijeniti, potovati i zadržati. Povratkom vaše bivše ljubavi u vaš život vi ste pokazali veliku volju i želju da ljubav opstane, pa makar morali pokazati i puno više kompromisa nego što ste mislili da trebate. Sve je to u jednom cilju, a to je opstanak vaše ljubavi.

RIBE

Imat ćete puno razloga za sreću jer su pred vama dešavanja koja će vam vratiti vjeru u ljubav. Ljubav je ono što iznimno cijenite i poštujete i ono što uvijek želite. Možda do sada niste imali previše sreće u ljubavi, ali to će se uskoro promijeniti. Ljubav će postati dio vašeg života i vaši snovi i vaša nadanja će se konačno ostvariti.

Događaji koji slijede bit će pomalo neobični i čudni jer ćete se naći u situaciji u kakvoj još niste bili. Neka vas to ne uplaši jer vas očekuju dešavanja koja će s vremenom dovesti do ostvarenja vaših snova. Iz neobične situacije u kojoj ćete se uskoro naći dobit ćete najviše što ste ikada željeli. Bit će to prilika da upoznate osobu koja će donijeti ljubav u vaš život.

Bit ćete svjesni toga vrlo brzo, čim vam srce zaigra i čim osjetite pozitivne vibracije oko vas. Pripremite se na nešto predivno, budite spremni prihvatiti ljubav koja dolazi i koja će vas u potpunosti ispuniti.

 

 

JARAC

Vodite glavnu riječ u svim segmentima vašeg života, rođeni ste vođa, pravi lider. Međutim, kada je ljubav u pitanju, pomalo ste rezervirani, gotovo sremažljivi. To je u suprotnosti sa vašim karakterom, ali ljubav je za vas nešto posebno, nešto neistraženo i prema njoj se odnosite sa velikim respektom, pomalo i sa strahom.

Ne brinite, uskoro ćete upoznati osobu koja će vas odmah pročitati kao otvorenu knjigu, koja će odmah shvatiti da treba preuzeti inicijativu. Vama će se ta osoba jako svidjeti, ali nećete odmah znati reagirati. Sva sreća da ste naišli na upravo tu osobu i ne trebate brinuti. Vas će oboje ljubav očarati i brzo ćete znati da ste stvoreni jedno za drugo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sreća je ono što vam dolazi u život, ljubavna sreća koju očekujete i koja će se ukazati. Vi ćete ju znati prigrliti, a osoba u koju ćete se zaljubiti bit će upravo osoba stvorena za vas. To ne zaboravite i učinite sve da vaša veza bude veza za cijeli život.