OVI znaci moraju OZBILJNO RAZMISLITI O SVOJOJ BUDUĆNOSTI jer su u vezi u kojoj NISU SRETNI!

OVI znaci moraju OZBILJNO RAZMISLITI O SVOJOJ BUDUĆNOSTI jer su u vezi u kojoj NISU SRETNI!

15 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Vaše romantične želje mogle bi se razlikovati od vaših neposrednih potreba, a ovo je lukavi teritorij koji trenutno ispitujete. Za sada se usredotočite na stvari koje vam uistinu trebaju za preživljavanje: Ako imate priliku razgovarati sa svojim partnerom o tome kako vas može bolje podržati, učinite to sada, jer važno je izgovoriti ono što vam je na srcu. Nakon što se dobro pobrinete za osnove odnosa, možete prijeći na razgovor o većim snovima za budućnost.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Suradnja je trenutno naziv igre u ljubavnim pitanjima, pa se udružite s onim koji vam uvijek stoji iza leđa i koji vas nikada neće iznevjeriti. Često volite raditi stvari sami, a ako ste u interakciji, volite raditi stvari na svoj način. No suradnja s ljubavnikom ili partnerom imat će trenutan i očit utjecaj na vašu ljubavnu vezu. Nekim danima samostalno letenje pravi je potez.

 

 

BLIZANCI

Ovo bi mogli biti jedni od onih dana kada vam se put uspinje u susret, barem što se tiče ljubavnih pitanja. Nepredviđeni zaokret u vašem danu mogao bi se pretvoriti u divlju, sinkroniziranu avanturu o kojoj ćete pričati godinama koje dolaze. Možda je i mnogo nijansiranije od toga, stoga držite oči otvorenim i zavjetujte se da nećete propustiti tu priliku.

 

 

RAK

Koketni osmijeh i znalački pogled mogli bi biti sve potvrde koje su vam potrebne da vam ljubavni interes trenutno posvećuje veliku pažnju. Prihvatite sve pozive za zabavu ovih dana, jer dobre će se stvari dogoditi. Vaš šarm je na vrhuncu i možda će vam biti lakše nego inače pokazati svoju opuštenu i besmislenu stranu nekome za kim ste ludi. Već neko vrijeme čekate takav trenutak za podizanje duha, pa uživajte dok je ovdje. Svijet ljubavi vaša je kamenica!

 

LAV

Ako ste osoba kojoj nikad ne nedostaje romantičnih ambicija, ali često nema dovoljno energije za ostvarenje svog strastvenog cilja, poželjet ćete dobro obratiti pažnju. Na današnji dan stvari će vam vjerojatno ići na ruku odjela za romantiku, a ne zbog bilo čega drugog što radite. Sve bi se moglo svesti na čistu sreću. Također, žensko prisustvo u vašem životu moglo bi ponuditi slatku dozu mudrosti da podrži vaše trenutno ljubavno putovanje. Prihvatite svaku pomoć koja vam se nađe na putu, osobito ako vam pomaže postići osobni san.

 

 

DJEVICA

Nema dobrog razloga da u ovom trenutku svoje nadahnute misli o ljubavi i romantici zadržite za sebe. Ako je među vama netko poseban, ne bojte se dopustiti mu da zaviri u vaše sanjarenje. Jer dijeljenje jedne ili dvije fantazije moglo bi izazvati uzbuđenje u vašoj ljubavnoj vezi. Ako vam glasno izgovaranje takvih tema nije na umu, razmislite o tome da napišete dobro, staromodno ljubavno pismo. Smisao je podijeliti ono što vam je na srcu s nekim tko bi to htio čuti, na koji god način to osjećate ispravno.

VAGA

Tema prosperiteta je u fokusu, posebno vezana uz trenutnu ljubavnu vezu. Imate priliku koja će vam donijeti veliko obilje ako prihvatite ideju suradnje s nekim koga trenutno volite. Sve se osjeća pozitivno kada ste u fazi ideje za svoje novo poglavlje. Međutim, važno je imati bitne razgovore sa svojim ljubavnikom ili partnerom prije nego što možete ostvariti pravi napredak. Kozmos je sada velikodušan prema vama, pa u potpunosti iskoristite ovu neočekivanu blagodat.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

ŠKORPIJA

Uživanje u prolaznim iskušenjima jedno je, ali ako postajete sve ozbiljniji s nekim s kim ste povezani, pobrinite se da se sada postavljate za uspjeh. Ako potpisujete nekakve partnerske papire, neka ih prvo pogleda osobni odvjetnik. Što god trenutačno proživljavate u svom ljubavnom životu, svakako poredajte sve svoje patke u red. Ostanite usredotočeni na svoj krajnji, osobni san i razmišljajte što dalje unaprijed. Vaša romantična budućnost također je vaša osobna budućnost, a vaši krajnji ciljevi trebali bi vam biti jasni sada. Ako ne, odvojite malo vremena da ih sami razjasnite.

 

STRIJELAC

Pogledajte se u ogledalo i pružite si solidnu porciju čiste iskrenosti, pogotovo ako počinjete shvaćati da ste vezivno tkivo u nekoliko nedavnih toksičnih ljubavnih veza. Možda ne lažete baš sami sebi, možda skrivate nešto od ljubavnika i želite se odmah očistiti. Što god bilo, u ovom trenutku osobno popisujete svoje riječi i djela, posebno zato što to želite staviti na kocku i početi živjeti u skladu s istinom vašeg srca. Svaki završetak može biti novi početak.

 

 

JARAC

Obično nije problem pronaći načine da se dobro zabavite, sami. Međutim,  dopustite sebi da izađete iz svoje zone udobnosti i pozovite koketnog i zabavnog prijatelja da vam se pridruži u bilo kojoj avanturi koju ste planirali. Kvalitetno provodite vrijeme sami kad god je to moguće, ali ovo su dani za dijeljenje srca, misli i snova s ​​nekim tko će ih cijeniti i podržati.

 

 

VODOLIJA

Vjerovali ili ne, mogli biste se pravilno brinuti o sebi, čak i ako ste zauzeti razmišljanjem o izazovnom pitanju ljubavne veze. Prođite kroz ove dane znajući da ste zaštićeni vlastitom mudrošću, oštrom intuicijom i emocionalnom snagom da ostanete otporni, čak i kad se pojave lukava romantična pitanja. Priuštite si blage dane, bez obzira na to što su ljubavne stvari ispale. Ako vam stvari idu na ruku, brzo ćete riješiti svoje brige uživajući u toplini nečije ljubavi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Važno je ostati fleksibilan i fokusiran , pogotovo ako postoji mogućnost da pronađete mjesta za malo zabave i romantike. Trenutno ste zaposleniji nego inače, što trenutno može biti i blagoslov i prokletstvo. Svemir vas traži da vaše trenutne profesionalne okolnosti smatra blagoslovom, ali i da proaktivno radite kako biste bili sigurni da imate dovoljno vremena za uživanje u romantičnoj radosti, ako vam se ukaže takva prilika. Pouka koju treba oduzeti je da nikada ne biste trebali biti previše zaposleni za ljubav.