LJUBAV DO 30 SEPTEMBRA: Veza OVOG znaka će puknut zbog nedostatka ljubavi, dok će OVAJ znak naći osobu za čitav život…

LJUBAV DO 30 SEPTEMBRA: Veza OVOG znaka će puknut zbog nedostatka ljubavi, dok će OVAJ znak naći osobu za čitav život…

15 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Možete se preispitivati ​​kako biste bolje razumjeli svoje osjećaje prema partneru. Čini se da i na vas utječe netko drugi. Ali to je samo fensi u prolazu! Imate najbolje i toga se morate držati! Provedite više vremena sa svojim partnerom i uspjet ćete zadržati hladnokrvnost.

 

BIK

Nešto u vašoj vezi daje vam osjećaj da sve ide savršeno i da je trajna veza na vidiku. Veza može čak poprimiti oblik braka. Ali prije nego što date sve od sebe, duboko udahnite i čitajte između redaka. Možda se ispostavi da je to istina ili možete saznati nešto što ste ignorirali.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vaš raskošan način života privlači mnoge ljude prema vama. Ali sve su one samo lažne i lažno se pretvaraju da vas vole. U takvoj situaciji samo se usredotočite na pozitivnost da niste sami. Pokušajte ignorirati negativnost da ste usamljeni, ovo je samo početak i imate još mnogo ljubavnika za slijediti.

 

RAK

Sada ćete moći shvatiti s kakvim partnerom želite provesti život! Da, u pravu si; morate ići zbog ljubavi, a ne udati se zbog financijske dobiti. Možda ćete naići na tu savršenu osobu, a navala leptirića u vašem trbuhu kad vidite tu osobu bit će pokazatelj toga! Neka vas vaša intuicija vodi ako leptiri ne uspiju!

 

LAV

Morate više suosjećati sa svojim partnerom. On/ona je bio pod ogromnim stresom, ali vi ste bili zaokupljeni time kako to utječe na vas i odnos vašeg partnera prema vama. Morate shvatiti da ljubav zahtijeva bezuvjetnu podršku i da ovo nije vrijeme da brinete više o sebi nego o svom partneru.

 

DJEVICA

Zvijezde pokazuju da biste mogli imati romantičan susret sa nekim šarmantnim. Ali čini se da je to burno i intimno druženje. Stoga se oslobodite emocionalnih granica i maksimalno iskoristite ovo vrijeme. Ako osoba želi otići, nemojte biti posesivni, vratit će vam se kad-tad! Samo mu dopustite da shvati vašu vrijednost.

VAGA

Ako mislite da ste dobili niske ocjene na ljestvici privlačnost/romantični odnos. Onda je ovo vrijeme da učinite nešto po tom pitanju. Pokušajte zamisliti kako želite izgledati i kakav partner želite biti. To će vam pomoći da odlučite koji put morate slijediti da biste postigli svoj cilj. Budite hladni prema svemu što vam se nađe na putu.

 

ŠKORPIJA

Ovih dana bi se u vašoj vezi mogli pojaviti nesporazumi. Vjerojatno ste djelovali iz dobrih namjera, ali niste uzeli u obzir sve implikacije svojih postupaka za druge uključene. Rezultat je da će vaš partner drugačije gledati na vaše čiste motive. Trebat će vam puno strpljenja da riješite ovu situaciju.

 

STRIJELAC

Ovih dana vas očekuje veliko iznenađenje od vašeg partnera. Očekujte ekstravagantne geste ili skupe darove i ovo je savršeno vrijeme da ponovno otkrijete ljubav jedno prema drugome. Ako ste slobodni, možda ćete pronaći romansu koja cvjeta na nevjerojatnim mjestima, ali nemojte to zanemariti kao nevjerojatno. Velike su šanse da ćete pronaći ispunjavajuću vezu s ovog mjesta gdje nikada niste ni pomislili potražiti.

 

JARAC

Previše ste se navikli sami rješavati svoje probleme, no otkrit ćete da dijeljenje problema s partnerom može biti od velike pomoći. On ili ona će vam biti podrška i čak vam mogu ponuditi praktičnu pomoć. Ako se problem tiče bilo kojeg problema u vašoj vezi, tada razgovarajte o temi na javnom mjestu gdje je manje vjerojatno da će vaš partner emocionalno reagirati na to.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Posljednjih nekoliko dana tjeskoba i sumnje o vašoj trenutnoj ili budućoj vezi okupirale su vaš um. Ovih dana će sve sumnje biti otklonjene i moći ćete jasno sagledati svog partnera, ali i vezu. Moći ćete donijeti jasnu i informiranu odluku o svom ljubavnom životu.

 

RIBE

Ovih dana će se dogoditi nekoliko događaja koji će vaš ljubavni život prikazati u potpuno novom svjetlu. Možda ćete saznati nove informacije ili steći novi uvid u karakter i želje vašeg partnera. Kao rezultat toga, to označava prekretnicu u vašoj vezi. U odnosima s partnerom potrebno je uravnotežiti vlastite želje i samopoštovanje.