VIKEND HOROSKOP: OVA 3 znaka mogu se nadati FANTASTIČNOM VIKENDU, dok OVOM znaku stižu problemi!

VIKEND HOROSKOP: OVA 3 znaka mogu se nadati FANTASTIČNOM VIKENDU, dok OVOM znaku stižu problemi!

14 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Sjećanja koja danas naviru mogla bi potaknuti želju da stupite u kontakt sa starim prijateljima ili rođacima koje niste dugo vidjeli. Neka od tih sjećanja mogu biti gorko-slatka, izvlačeći bol proživljenu u prošlosti još jednom na površinu. Nemojte se držati ovih drevnih žalbi. Razradite ih u svom umu i onda ih pustite. Možda ćete doživjeti duboko ukorijenjeno olakšanje. Mogli biste se čak osjećati i malo vrtoglavo.

 

BIK

Poslovni ili romantični partner danas može izgledati pomalo zaokupljen nekim vrlo ozbiljnim stvarima, i vjerojatno ih neće podijeliti s vama. Traženje razgovora o tome neće uspjeti, pa ćete vjerojatno na kraju ovisiti o svojoj intuiciji. Vaš prijatelj vjerojatno je zabrinut za zdravlje člana obitelji koji bi mogao trebati operaciju. Nemojte se osjećati isključeno. Vaš prijatelj će progovoriti kada bude pravo vrijeme. Budi strpljiv!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Koji god posao koji danas radite mogao bi ići sporije nego inače, jer ste skloni da budete malo ometeni. Možda ste zaokupljeni prošlošću, posebno osjećajima i događajima za koje ste mislili da ste ih odavno zaboravili, a koji na različite načine utječu na vaše raspoloženje. Ovo bi mogao biti dobar dan za koncentriranje na rutinske zadatke koje možete obavljati automatski, ako je moguće. Tako ćete biti produktivni kao i uvijek.

 

RAK

Društveni događaji orijentirani na posao danas bi vam mogli oduzeti mnogo vremena. Možete ih planirati ili pohađati. Međutim, ako je ovo drugo, moglo bi biti više od jednog. U ovom trenutku se osjećate posebno otvorenim, pa biste trebali ostaviti dobar dojam i možda čak steći nekoliko novih prijatelja. Međutim, također je važno zapamtiti da odvojite malo vremena za sebe.

 

LAV

Možda ćete morati riješiti neke prilično opsežne i dosadne papirologije. Vjerojatno će zahtijevati svu vašu pažnju, pa ako možete, pobrinite se za to prvo ujutro dok ste još svježi. Ovo može biti ugovor ili polica osiguranja ili nešto drugo puno nerazumljivog žargona. Nemojte se bojati zamoliti nekoga tko je upoznat s tim da vam objasni jezik.

 

DJEVICA

Telefonski pozivi i e-poruke između vas i vaših prijatelja mogu se zalutati ili na neki drugi način zalutati. Potrebno je malo strpljenja kada pokušavate doći do bilo koga u ovom trenutku, posebno ako je riječ o modernoj tehnologiji. Ako je stvar hitna, možda bi bilo najbolje učiniti staromodnu stvar i otići vidjeti dotičnu osobu. To je jedini način da se u ovom trenutku osigura bilo kome.

VAGA

Vaš urođeni šarm i lijepo ponašanje donijeli su vam dobre odnose i sa suradnicima i s nadređenima, a danas biste mogli otkriti da vam je to dobro poslužilo. Autoriteti mogu djelovati pomalo zastrašujuće, ali držite se samopouzdanja. Naporan rad i predanost donijeli su vam i neke korporativne pohvale. Stoga je sasvim moguće da ćete čuti za predstojeće napredovanje u karijeri. Naprijed i gore!

 

ŠKORPIJA

Fascinantan članak koji ste pročitali u novinama mogao bi vas potaknuti da pokušate stvoriti svoju misterijnu priču. Danas je vaš um savršeno prikladan za smišljanje zapleta i zanimljivih, ali složenih likova. Priču možete ispričati djeci, a možda i odlučiti pretvoriti je u roman. Zabilježite svoje ideje i sutra ih ponovno pogledajte. Ako želite nastaviti, nastavite!

 

STRIJELAC

Kašnjenja i frustracije mogli bi vas mučiti tijekom dana, posebno u komunikaciji. Mladi posjetitelj kojeg danas očekujete u svom domu mogao bi na neki način biti odgođen i možda vas neće moći nazvati i obavijestiti vas. Ne gubite vrijeme na brige. Vaš je prijatelj vjerojatno na sigurnom i na kraju će se pojaviti. Vjerojatno su krive zagušeni promet i druge nepredviđene smetnje. Drži se.

 

JARAC

Rad na vlastitim projektima možda će vam danas biti mnogo na umu. Mogli bi uključivati ​​studije neke vrste ili umjetnosti. Moguće je da razmišljate o inovativnim načinima zarade dodatnog novca. Svi znakovi upućuju na to da će bilo koji poduhvat započeti ili nastavljen danas vjerojatno uspjeti, stoga ga idite. Međutim, važno je dobro razmisliti o onome na čemu radite prije nego što to predstavite drugima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Važan izgubljeni predmet, možda neka vrsta papira, mogao bi privući pažnju cijelog vašeg kućanstva. Ovo bi se u početku moglo pokazati frustrirajućim, jer ćete znati da mora biti negdje u kući, ali ga nigdje ne možete pronaći! Predmet se može ponovno pojaviti kao što ste odustali od njega, na mjestu koje nikada ne biste zamislili! Savjet: vjerojatno je skriven među drugim objektima.

 

RIBE

Ako ste razmišljali o putovanju, ovo nije dan za planiranje. Što god danas naučite o rasporedu zračnih prijevoznika ili hotelima, možda neće odražavati situaciju kakva ona stvarno jest. Ako pričekate nekoliko dana, stvari bi trebale ići mnogo lakše. Ako već planirate otići, očekujte neka odgoda. Ne dopustite da vas dovedu u turobno stanje duha! Odlučite se da se zabavite!