NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 15. do 22. Septembra: KRAJNJE JE VRIJEME da se SITUACIJA PROMIJENI: Jedan znak je PREVIŠE PATIO zbog LJUBAVI,ali sada mu DOLAZI VRIJEME NAJVEĆE SREĆE

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 15. do 22. Septembra: KRAJNJE JE VRIJEME da se SITUACIJA PROMIJENI: Jedan znak je PREVIŠE PATIO zbog LJUBAVI,ali sada mu DOLAZI VRIJEME NAJVEĆE SREĆE

14 rujna, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Početkom tjedna neke negativne vibracije i zlonamjerna energija mogu nastaviti stvarati neke ili druge probleme u vašim odnosima. To razdoblje može učiniti da odnosi budu u skladu s njihovim naporima, razumijevanjem, žrtvama i kompromisima. Sredina tjedna može poremetiti nekoliko vaših osobnih i obiteljskih problema koji vas mogu spriječiti da svom partneru date dovoljno vremena. Međutim, razdoblje vas može zbližiti sa voljenom osobom dok s njim provodite kvalitetno vrijeme tijekom vikenda. To vam može pomoći da s lakoćom i udobnošću riješite neka zeznuta pitanja.

 

 

BIK

Ljubav i odnosi možda neće dobro krenuti početkom tjedna. Oko sredine tjedna vaša romantična veza mogla bi pretrpjeti veliki udarac. Ne trudite se oko ovoga jer to može pogoršati stvari. Prihvatite činjenicu da dvije osobe ne mogu imati isto mišljenje. Možda ćete morati naučiti popustiti i pomiriti se sa stajalištima drugih. Dok učite iz prošlih ludosti, možda će vam biti lakše usvojiti pozitivan i prijateljski pristup. To može pomoći u održavanju glatkog odnosa kako tjedan odmiče prema kraju. Međutim, s ljubavnim životom će se možda trebati voditi krajnje pažljivo cijeli tjedan.

 

 

BLIZANCI

Ljubavni život može postati uzbudljiv u početnoj fazi tjedna. Međutim, tvrdoglavi pristup vaš odnos može učiniti ranjivim. Neki događaji u bliskim društvima mogu vas staviti pod stres oko sredine tjedna. Međutim, sve to može biti sastavni dio života. Pobrinite se da radite na svom temperamentu kako biste se učinkovito nosili s dragim osobama. Točnije, kako tjedan odmiče, možete se predstavljati kao dobra osoba koja bi stvari mogla vratiti na mjesto. S povoljnim utjecajem planeta, vaši ljubavni izgledi mogli bi se povećati tijekom vikenda.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovaj tjedan može vam dati osjećaj odgovornosti jer možete podići glavu i izdići se iznad straha kada je u pitanju napredovanje u poduzimanju pravog koraka. Možda ste se činili da se bojite obvezivanja s partnerom, što je osobu dugo mučilo. No, ovaj tjedan može prebroditi sve sumnje i održati partnerovo povjerenje i ljubav. Ovo bi se moglo pokazati kao prekretnica u vašem životu jer se među vama može povećati lojalnost i strast. Možda ćete više vremena provoditi zajedno dok nađete prijatelja u svom ljubavniku. To može pomoći da lijepo oblikujete svoju vezu.

 

 

LAV

Tjedan može donijeti prosperitetne i utješne trenutke u vaš romantični život. Možda ćete imati osjećaj da se dublje razumijete. Savjetujemo da iskoristite vrijeme za slobodnu komunikaciju sa svojim partnerom kako biste riješili eventualne nesporazume. Ova komunikacija može unijeti osjećaj sklada u vaš dom. Samci će možda morati znati mišljenje svoje voljene osobe. Oni koji se planiraju vjenčati možda će također morati razgovarati međusobno radi boljeg razumijevanja.

 

 

DJEVICA

Ovaj tjedan može donijeti povoljne trenutke u vašem ljubavnom životu. Mogu postojati šanse da se prijateljstvo pretvori u ljubavni odnos. Međutim, možda ćete morati razumjeti osjećaje druge osobe kako biste joj omogućili da napravi prave poteze. Teret za postizanje uspjeha i održavanje ugodnosti može ležati na vama i vašem partneru. Pokušajte se nadopunjavati što je više moguće i budite jasni sa svojim očekivanjima. Također, budite oprezni pri rukovanju krhkim i skupim predmetima jer nezgode mogu izazvati žestoke rasprave koje mogu dovesti do raskola u vašoj vezi.

VAGA

Vaš će romantični život možda trebati pozornost tijekom tjedna. Vaš odnos može biti pod pritiskom i možda ćete morati vrlo pažljivo slušati potrebe vašeg partnera. Možda je njihova želja izraziti se čineći vas dijelom svog života. Slušajte i ušima i srcem. Veza može lijepo procvjetati dok ih uvjeravate u njihovu važnost u vašem životu. Ljubitelji koji se raduju odobrenju starijih mogu dobiti znak da krenu naprijed. Možda ćete na službenoj zabavi sresti neke svoje prijašnje poznanike.

 

 

ŠKORPIJA

Možda ćete morati biti oprezni dok razgovarate sa svojim supružnikom. Nemojte biti grubi i uvredljivi zbog prethodnih grešaka jer bi vam to moglo pokvariti bračni odnos. Zaljubljeni mogu doživjeti razdvajanje ili imati komunikacijski jaz. Suzdržite se od rasprava ovog tjedna. Neka vam bude drago da provedete ugodna vremena sa svojim voljenim. Samcima bi to razdoblje moglo biti zanimljivo jer bi mogli dobiti odgovarajuće bračne prijedloge. Dugo putovanje s partnerom moglo bi vam omogućiti da se razumijete na bolji način.

 

 

STRIJELAC

Povoljan period za ljubavne odnose. Bračni život može imati pozitivan pomak jer ćete možda primiti dobre vijesti vezane za vašeg supružnika. Sve što vam može zatrebati je izbjegavati ego i ostati mirni u vezi. Budite ljubazni i ostanite predani svom partneru. Pazite da ne prekršite obećanja jer to može postaviti jake temelje u braku i ljubavnim odnosima. Druženje sa tazbinom može donijeti sreću u obitelji.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Samci mogu dobiti prijedloge iz svog rodnog mjesta, kao i od starog prijatelja. Darivanje i kvalitetno provođenje vremena s partnerom možda je najbolja opcija za pomlađivanje ljubavi u vašoj vezi. Pazite da ne očekujete više ili da budete pretjerano zahtjevni jer planeti ukazuju na neke probleme u ljubavi i odnosima.  Tjedan pokazuje da biste  primiti financijsku pomoć. Ljubav može vladati jer vam kratka putovanja s partnerom mogu pružiti sreću. Unatoč tome, neke manje razlike u mišljenjima možda se neće isključiti tijekom tjedna.

 

 

VODOLIJA

Tjedan vas može zbuniti oko vaše veze. Možda ćete morati posvetiti kvalitetno vrijeme da se razumijete prije nego što se posvetite vezi. Moguće su šanse za tajnu ljubavnu vezu. Razdoblje ukazuje na to da u vašoj vezi može doći do prekida, stoga izbjegavajte izazovne situacije. Komunikacija može odigrati vitalnu ulogu u jačanju odnosa na daljinu. Oni koji su u braku mogu proći kroz prosječno razdoblje jer nedostatak komunikacije može utjecati na spor. Pokušajte sa supružnikom ispuniti obećanja. Dajte mu prostora da se osjećaju slobodno i da nisu vezani u vezi.

 

 

RIBE

Vaši osjećaji prema partneru mogu biti na najvišoj razini svih vremena. To će vam možda olakšati međusobno uzvraćanje ljubavi. Možda će ovo biti tjedan pun romantičnih užitaka. Oni starosjedioci koji pokušavaju uvjeriti svoje roditelje u njihov savez mogli bi konačno dobiti znak da se osjećaju pobjednički. Samci se mogu sjajno provesti jer se na društvenim okupljanjima mogu susresti s ljubavlju svog života. Prema tjednim predviđanjima, odnos bi za neke mogao započeti prijateljstvom. Oženjeni ljudi mogu dobiti dobre vijesti o dolasku bebe.