NEDELJNI HOROSKOP od 15. do 22. Septembra: Za OVA 2 znaka, naredna nedelja će biti APSOLUTNO ČAROBNA i SAVRŠENA, a evo i zašto!

NEDELJNI HOROSKOP od 15. do 22. Septembra: Za OVA 2 znaka, naredna nedelja će biti APSOLUTNO ČAROBNA i SAVRŠENA, a evo i zašto!

14 rujna, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Uživat ćete u blagodatima svog vremena nasamo koje ste ikada poželjeli tijekom ovog tjedna.

To je ono što je bilo potrebno, plus to ljudima u vašem životu daje spoznaju da trebate svoju privatnost i da to nije loše.

Borili ste se za ovo slobodno vrijeme i odlučili ste ga provesti sami, upuštajući se u kreativne radove. Neka vaša zastava visoko vijori ovaj tjedan. Zaslužuješ to.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Postoje trenuci kada vas izmore biti svačiji najbolji prijatelj, a ovaj tjedan je jedan od njih.

Iako uvijek želite održati zabavu, ovog tjedna sigurno ćete naići na nekoliko starih prijatelja koji samo žele sve srušiti.

I kome će se obratiti u svom času očaja? Zašto, ti, naravno. Pripremite se da budete stjerani u kut: priče o jecajima su vam “na putu”.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

U redu, naporan je tjedan i morate donijeti neke ozbiljne odluke. Broj jedan od njih je kako možete zahtijevati poštovanje u poslu, u bliskoj budućnosti.

Ne želite pasti u financijama, ali niste uspjeli dobiti ono što osjećate da želite od svog poslodavca – a čini se da su zaboravili i paket bonusa za godišnji odmor ove godine.

Ovaj tjedan daje vam dovoljno vremena da smislite kako zaraditi više novca.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovo je tjedan u kojem ste apsolutno ohrabreni da uđete u svoju rutinu brige o sebi i uživate u svim trenucima mira i opuštanja koje možete dobiti.

Čini se da vam se spremaju neke intenzivne i pozitivne stvari – ovaj tjedan može biti opušten.

Znate da će biti samo bolje, pa zašto ne biste malo smanjili prije nego što počne prava fešta.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ovaj tjedan mogao bi biti jedan od onih tjedana donošenja ili prekida u kojima ćete donijeti važnu odluku u svom životu.

Privlače vas dvije stvari: ljubav u vašem životu i vaša karijera. Ljubav ide dobro, ali čini se da vam je karijera zaronila u ponor i ne znate što učiniti da je ponovno pokrenete.

Pa, iskoristite energiju ovog prošlog tjedna kao poticaj za početak planiranja oporavka. Tvoja je karijera važna i ne dopusti da isklizne u prazninu.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Upravo ste spremni prekinuti svoju sadašnju vezu, ali ne znate što učiniti u vezi s tim.

Nešto se mora dati, kako kažu, a istina je da se stvarno osjećate romantično i pomalo nostalgično.

Možda ćete ovog tjedna pogriješiti govoreći o staroj ljubavi svom sadašnjem partneru – loša ideja. Nemojte se brinuti o tome da se netko drugi osjeća loše samo zato što se vi osjećate.

Pazite na sebe i sve će drugo doći na svoje mjesto.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Neki tijekom ovog tjedna razmišljaju o prošlosti, ali vi ste sto posto uloženi u razmišljanja o budućnosti. Dobar ste radnik i izvrsna poslovna osoba i želite više toga u budućnosti.

Iskoristite ovaj tjedan da navedete svoje prioritete, a zatim se realno potrudite da izvršite zadatke s popisa. Što vam najviše znači u nadolazećem vremenu? Navedite ove stvari tako da ih sve pokušate realizirati.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

I vi ćete se vratiti u kontakt sa starim prijateljima, a ovaj susret može donijeti novu vrstu inspiracije za vas. Netko se u vašem životu okrenuo stvaranju i želi da ste uključeni.

Ovo može biti glazbeno ili književno, a ovdje je potreban vaš talent, čak i ako se jednostavno konzultirate. Ovaj tjedan ste hvaljeni zbog svoje inteligencije i ako tako odaberete, mogli biste započeti potpuno novu karijeru temeljenu na svojim idejama i pronicljivom oku.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Izvršit ćete pritisak na sebe tijekom ovog tjedna. Jedva čekate da sve završite, zapravo, jer je ovo doba godine uvijek velika ‘igra čekanja’ za vas.

Nezadovoljni količinom proizvoda koju ste izbacili ove godine, odmaknut ćete se i procijeniti što točno možete učiniti kako biste u narednim tjednima unijeli više.

Ovaj tjedan se odnosi na planiranje, fokusiranje i obećanje sebi da ćete biti bolji u vremenu koji dolazi.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ovaj prošli tjedan vam je kraljevska dosada. Ideja o izlasku  toliko je obvezna i neautentična, da biste radije ostali kod kuće, pijuckali omiljeno piće cijelu noć i gledali nešto zabavno na tv-e.

Naravno, imaš partnera koji živi za zabave i trebat ćeš mu u blizini pa ćeš se valjda morati naceriti i podnijeti situaciju kakva god bila. Živjeli za noć pretvaranja i da ti se sviđa. Ali, zasjat ćete vi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Ovaj tjedan krenut ćete melankoličnim putem, jer će uspomene tek pljuštati.

Ovo nije vaš najbolji tjedan, a imate puno uspomena s kojima se morate nositi. Sjećat ćete se onih koji više nisu s vama i prošlih veza koje su imale priliku, ali nikada nisu nigdje otišle.

Ovaj tjedan osjećate duboku ljubav, ali i duboku bol u srcu. Bit će sve u redu. Obećajemo!

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Vrijeme je da se saberete, a pod tim se misli da ste neko vrijeme držali tajnu, vjerojatno ima veze s vašim ljubavnim životom, a ako se izrazite naglas, može na kraju samo uništiti ono što imate.

Učini sebi uslugu. Razmislite o tome u svom umu. Nećete prekinuti svoju vezu stoga nemojte dovoditi stvari u iskušenje. Zadržite misli za sebe, jer ono što ovaj tjedan izlazi iz vaših usta, moglo bi povrijediti nekoga koga volite. Budite oprezni, ok?