LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA od 15. do 30. Septembra: OVIM znacima konačno slijedi nevjerojatna ljubavna promjena

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA od 15. do 30. Septembra: OVIM znacima konačno slijedi nevjerojatna ljubavna promjena

14 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav ciganskim kartama: Možda ćete izgledati frustrirajuće povučeno svom ljubavniku. Imate sve šanse da napravite značajan napredak u svojoj najdražoj vezi, ali čini se da ste se smjestili iza staklenog zida. Vaša vas ljubav može vidjeti, ali ne može dodirnuti. Morate li čekati da vam ponos konačno popusti prije nego što posegnete i kažete kako se doista osjećate?

 

 

BIK

Trenutna planetarna konstelacija donosi poletnu atmosferu na djelu. Sve veze blistaju. Možda ćete imati priliku komunicirati sa svim pravim ljudima na svim pravim mjestima, a zatim vam se može dati izbor o poduzimanju sljedećeg koraka. Vi odlučujete, pa zovite najbolje. Imate više utjecaja nego što želite priznati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Novac je često vrlo privlačan prijedlog, kao i pomisao na to kako steći više. Planetarna konstelacija može nagovijestiti lukav plan u kojem se vaš bankovni saldo može iznenada popeti na više razine, ali novac ne može uvijek kupiti ljubav. Netko se može činiti kao privlačan prijedlog, ali pobrinite se da je uključeno nešto više od novca. Također treba biti emocionalno zadovoljavajuće.

 

 

RAK

Možda ćete pronaći ljubav na nekim prilično čudnim mjestima, ali to ne znači da neće imati duboko značenje. Možda se vaš budući ljubavnik bavi zanimanjem na koje vas je majka upozoravala. Ipak, ova bi osoba mogla imati smisao za humor i želju za originalnom stranom života koja odgovara vašoj vlastitoj. Vrijedi pokušati.

 

 

LAV

Ovo bi mogao biti izvrstan period za sve vrste aktivnosti povezanih s odnosima i umjetničkim talentom bilo koje vrste. Možda dok promovirate tuđu umjetnost ljubav juri prema vama – sva nasmiješena. Možda ćete na prvi pogled osjetiti nešto posebno, a u najmanju ruku veliku toplinu i prirodnu kompatibilnost. Možda ste stvoreni jedno za drugo?

 

 

DJEVICA

Često se nadate savršenom romantičnom odmoru. Međutim, obično ste toliko zauzeti radeći svoju jedinstvenu stvar da ponekad ne primijetite romantiku dok vas ona već ne obuzme i potpuno se onesvijestite. Ovdje se možete naći, već očarani i pitajući se što se upravo dogodilo. Ne brinite; na kraju ćete tome prionuti s velikim entuzijazmom.

VAGA

Imate izbor između posla i zabave. Obje su opcije vrlo moguće. Možda ste usred virtualnog sastanka odbora, ali neće vam biti dosadno ni minute jer preko puta vas ljubav igra jedan od svojih trikova i ne možete si pomoći da ne budete potpuno šokirani. Možda sada radite, ali kasnije ćete sigurno igrati.

 

 

ŠKORPIJA

Previše vina može ugušiti ljubav kao i tugu, dok samo malo vina može učiniti opojnu, ali nježnu večer. Planetarna konstelacija donosi priliku za romantične dane s voljenom osobom. Atmosfera će biti apsolutno očaravajuća, a svog ljubavnika možete šarmirati do kraja svijeta i natrag. Samo nemojte pretjerivati.

 

 

STRIJELAC

Vaš snažan osjećaj intuicije dolazi do izražaja. Imate sve šanse da psihički pogodite gdje i kada će vaš novi ljubavnik kročiti u vaš život, te boju njegovih očiju. Ali jedna stvar koju možda niste predvidjeli je koliko ćete oboje dobiti. Prekrasan odnos će uskoro biti otkriven. Vjerujte svojim instinktima.

 

 

JARAC

Bilo kakva vrsta razgovora će biti vrlo poučna. To sigurno neće biti povezano s tako običnim temama poput cijene bifteka ili vremena. Ako imate nešto za reći svojoj voljenoj osobi, to mora biti izraženo metafizičkim žargonom. Čini se da je to jedini jezik koji razumiju, koliko god to bilo nevjerojatno.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Imate priliku za zanimljive vrste društvenih interakcija. Puno je harmonične energije okolo koja je izvrsna za virtualni susret s drugima i za stupanje u kontakt s nekim posebnim. Ovo nisu dani za boravak, već za izlazak i druženje na koje god načine. Sa što više ljudi razgovarate i upoznate, to bolje.

 

 

RIBE

Može li ovo biti praznik života? Planetarna konstelacija ukazuje da bi moglo biti. Barem imate priliku iskusiti osjećaj strasti i pravog druženja, što je vrlo ugodno, jer ne dolaze uvijek zajedno. Ne dopustite da vam ova prilika prođe – previše je dobra da bi je propustili. Što više posežete u onostrano plavetnilo, život postaje bolji.