Jedan znak će se LUDO ZALJUBITI, dok OVA 2 znaka moraju još pričekati da DOĐU BOLJI DANI za LJUBAV i ROMANSU

Jedan znak će se LUDO ZALJUBITI, dok OVA 2 znaka moraju još pričekati da DOĐU BOLJI DANI za LJUBAV i ROMANSU

14 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Što mislite o energiji dana? Ako ste odlučni ostati točno tamo gdje jeste, držeći se noktima za rub litice, tada ćete se možda potresti, ali ne i pomiješati. Ako vam je dosta određene situacije i zapravo se osjećate spremnim za nastavak, tada biste mogli otkriti da dobivate pomoć koja vam je potrebna da napravite potrebne promjene.

 

BIK

Poravnanje planeta znači da imate dobre šanse za uspjeh tog posebnog datuma. Ne brinite – proći će jako dobro. Trenutna kozmička klima je takva da, iako ste možda vezan za jezik, i smatrate da je gotovo nemoguće smisliti što biste sljedeće rekli, vaš će vas novi prijatelj i dalje smatrati krasnom i sigurno će vas htjeti ponovno vidjeti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Trenutni aspekt potiče slobodan protok osjećaja između vas i nekoga posebnog. Ako ste primijetili da vam se čini da vas strahovi sprječavaju da budete potpuno iskreni, iako to jako želite, tada ćete otkriti da vjera i samopouzdanje u to sada izviru. Sve što trebate je prava atmosfera i nešto malo za podmazati jezik!

 

RAK

Današnje planetarno usklađivanje sa sobom donosi događaj koji će imati dubok utjecaj na vaš život. To bi se moglo manifestirati na razne načine, ali jedno je sigurno, kasnije nećete vidjeti stvari na potpuno isti način. Bez obzira imate li trenutnog partnera ili ste se nadali da ćete upoznati nekoga posebnog, otkrit ćete da određena osoba ima vrlo snažan utjecaj na vaš izgled.

 

LAV

Iako ste možda uspjeli zadržati određenu vezu uistinu platonskom, možda nećete uspjeti nastaviti u tom duhu nakon današnjeg dana. Poravnanje planeta ukazuje na to da, iako je netko možda igrao igru ​​kako biste to željeli, sada želi da pravila uključuju više strasti i osjećaja. Ako vas to čini nervoznim, bolje je da brzo pronađete put za bijeg.

 

DJEVICA

Ako izlazite na taj prvi spoj, onda ćete se najvjerojatnije dobro zabaviti. Trenutni aspekt osigurava savršenu atmosferu punu zabave i smijeha, ali i vrlo blistav i poticajan razgovor. Naći ćete jedno drugome izvrsno društvo, a štoviše, možete koketirati do mile volje. Šanse da se poželite ponovno okupiti su vrlo velike.

VAGA

Ljubav bi mogla udariti snažno i strastveno na bilo koji broj mjesta u koja jednostavno ne biste vjerovali. Energija dana tjera vas da osjetite kako vam Amorova strijela probija srce bilo gdje od čekaonice u lokalnom domu zdravlja do grupne terapije na kojoj razotkrivate svoju dušu. Ovo će biti duboko iskustvo, stoga ne zaboravite oprati zube jutros!

 

ŠKORPIJA

Poravnanje planeta može ukazivati ​​na to da se jednostavno ne možete nastaviti pretvarati da ništa ne osjećate, a zapravo vas netko vrlo poseban izvuče u hladan znoj svaki put kada mu se približite. Čak i vi, gospodarice prerušavanja i podcjenjivanja, možda ćete biti prisiljeni odustati od igre, jer jednostavno više ne možete suzdržati svoj entuzijazam. Zašto ste se tako dugo suzdržavali?

 

STRIJELAC

Trenutni aspekt znači da se osjećate kao da izađete iz svoje ljuske i odgovorite na ove divne kozmičke vibracije dijeleći svoju prekrasnu unutarnju prirodu s nekim koga volite. Ovo je dobro vrijeme za organiziranje posebnog obroka ili za izlazak i boravak uz ocean ili mirno jezero. Možete biti vrlo romantični kada ste dobro raspoloženi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Energija dana može povećati vaš krvni tlak i ubrzati rad srca. Određena je osoba postavljena da vam oživi dan na vrlo poseban način. Utjecaj će bez sumnje biti vrlo dubok, jer to nije netko koga možete odmah zanemariti; veći su od života, a takva je i vaša reakcija na njih. Budite spremni na sve što će se dogoditi.

 

VODOLIJA

Čak i ako ste iz bilo kojeg razloga planirali ostati samac, možda ćete se kasnije predomisliti kada budete prisustvovali određenoj svečanosti, a netko tko ima istinski entuzijazam za životom vas oduševi. Poravnanje planeta znači da bi vas par zajedno mogao stvarati veselu glazbu. Možda biste sigurno željeli povući sva obećanja koja ste sebi ranije dali!

 

RIBE

Iako vaš ljubavni život možda trenutno nije strastven, bit će vrlo zabavan. Trenutni aspekt znači da čak i ako ste se tek nedavno upoznali, pronaći ćete još više područja u kojima se usklađujete. Ipak, bez obzira koliko ste dugo zajedno, veza je kontinuirani proces otkrivanja, a danas će se vaše znanje jedno o drugome produbiti.