Jedan znak će ponovo vidjeti BIVŠEG partnera i neće moći kontrolirati osjećaje! Ponovo će patiti…

Jedan znak će ponovo vidjeti BIVŠEG partnera i neće moći kontrolirati osjećaje! Ponovo će patiti…

13 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Sadašnja astralna konfiguracija može vam pomoći da vidite koliko duboko određena nerealna očekivanja utječu na vaš odnos. Možda ste primijetili kako, kada vam se čini da stvari ne idu baš onako kako biste željeli, počinjete se osjećati nesretno. Ako možete početi prihvaćati svog partnera (sadašnjeg ili budućeg) točno onakvog kakav jest, imate daleko veće šanse za skladniji odnos. I sami ćete se osjećati bolje!

 

BIK

Ako ste se nadali mirnom danu, tada sadašnje planetarno poravnanje možda nije baš ono što ste željeli – pogotovo jer bi moglo pokrenuti incident ili događaj koji bi mogao promijeniti ravnotežu vašeg odnosa. Ipak, iako vas to može zateći nesvjesno, mogli biste otkriti da je to zapravo poboljšalo stvari među vama, jer se slažete dati jedno drugome više prostora.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Trenutna planetarna konfiguracija nudi prekrasnu priliku da nekoga puno bolje upoznate. Iako općenito volite razgovarati, vjerojatno ćete najviše napredovati ako se dogovorite za izlazak na spoj i zajedno učinite nešto zanimljivo. Ako oboje uživate u sportskim aktivnostima, onda bi ovo mogao biti idealan način za izgradnju prijateljstva i zabavu u isto vrijeme. Samo naprijed! Međutim, postoji mogućnost da vam se spoje putevi sa bivšim kojeg još niste u potpunosti preboljeli. Vidjevši ga, u vama će ponovo podivljati emocije i nećete se dobro osjećati. Potrebno će biti nekoliko dana da se ponovo stabilizirate.

 

RAK

Ako se situacija u vašim odnosima počne malo otežavati, imate tendenciju prešućivati ​​poteškoće i sve više se usredotočiti na trivijalnosti. Planetarno usklađivanje može iznijeti određene probleme na vidjelo, ali dobra vijest je da ćete i vi i vaš partner (sadašnji ili budući) htjeti učiniti nešto u vezi s njima i napraviti neke vrlo pozitivne promjene koje će vas još više zbližiti.

 

LAV

Sadašnja astralna konfiguracija može značiti da pretjerano reagirate na informacije, a da ne odvojite vrijeme da provjerite mogu li biti istinite ili ne. Vaši osjećaji mogu biti na okidaču, što bi moglo potaknuti situaciju koja zapravo i nije nešto o čemu biste trebali brinuti. Ako vi i vaša draga želite biti u dobrim odnosima, zastanite i razmislite prije nego što progovorite.

 

DJEVICA

Ako se čini da se strast između vas i voljene osobe nedavno ohladila, možda ćete otkriti da kretanje planeta pomaže da vaš odnos ponovno oživi. Ponovno otkrijte prirodnu toplinu i iskrenu ljubav koja postoji između vas tako što ćete izdvojiti vrijeme da zajedno učinite nešto zanimljivo. Bar jednom ne pokušavajte biti previše suptilni; samo budite otvoreni i spontani, a to će uvelike pomoći stvarima.

VAGA

Sadašnja astralna konfiguracija potiče neke vrlo strastvene osjećaje da se pojave u vezi s nekim koga ste nekada poznavali. Možda se niste ni sjetili da ste ga u tom trenutku posebno primijetili. Međutim, kada ga ponovno vidite, možda će vam biti teško kontrolirati svoje emocije. Budući da ste prirodno suzdržani, vjerojatno ćete pokušati sve to sakriti, ali zapravo bi bilo bolje da ne.

 

ŠKORPIJA

Mogli biste biti u iskušenju da izgubite smirenost, s sadašnjom astralnom konfiguracijom. Možete pokušati zadržati vatru što je duže moguće i sakriti svoje osjećaje, ali prije ili kasnije nešto ćete morati dati. To bi na kraju moglo imati pozitivan rezultat, pogotovo ako vi i voljena osoba niste pravilno komunicirali. To će razbistriti zrak, tako da se oboje možete ponovno nasmiješiti.

 

STRIJELAC

Sadašnja astralna konfiguracija znači da danas možete zasjati na društvenim okupljanjima i zabavama. Ako ste tražili tu posebnu osobu, tada ćete možda otkriti da vaš osobni magnetizam privlači nekoga vrlo zanimljivog u vašu auru. Otkrit ćete da oboje dijelite istu ljubav prema određenim aktivnostima i da imate više zajedničkog nego što biste mogli zamisliti. Sretno!

 

JARAC

Promjene u odnosima često mogu doći jer dvoje ljudi prirodno shvaća da su dosegnuli određeni plato i moraju učiniti stvari drugačije kako partnerstvo ne bi degeneriralo u bezumnu rutinu. Kretanje planeta potiče vas da pogledate kako se snalazite. Ovo je zaista vrlo pozitivni dani za razgovor o lukavim pitanjima, jer će se oni uspješno riješiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Pomicanje nebeskih tijela moglo bi značiti da se pokajete kada shvatite da ste napali glasine koje su implicirale da ste bili u vezi s nekim prilično rizičnim. Bilo bi bolje kada biste mogli provjeriti izvor informacija prije nego što se naljutite na pogrešnu osobu. Izravan razgovor s pravom osobom bila bi bolja opcija.

 

RIBE

Ako želite poboljšati svoje šanse da se dopadnete nekome iznimno ukusnom, tada ćete morati pokazati više entuzijazma. Planetarni položaji  vam pomažu da ustanete sa svog udobnog kauča, ugasite televizor i odlučite učiniti nešto pozitivno u vezi sa stanjem svog ljubavnog života. Možda su krivo razumjeli vaše signale, pa ih učinite očitijima i pokažite im da vam je stvarno stalo.