LJUBAVNI HOROSKOP za 14. Septembar: Ako bude SLUŠAO SRCE, a ne RAZUM, jedan zodijak će OVAJ DAN PAMTITI sve dok je ŽIV

LJUBAVNI HOROSKOP za 14. Septembar: Ako bude SLUŠAO SRCE, a ne RAZUM, jedan zodijak će OVAJ DAN PAMTITI sve dok je ŽIV

12 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Potisnute emocije mogu se pojaviti danas, potencijalno zamutiti komunikaciju s voljenom osobom. Iskapat ćete sjećanja koja biste najradije potpuno zanemarili. Možda oklijevate podijeliti sa svojim partnerom ili ljubavnim interesom, ali on će možda osjetiti olakšanje kad zna da problem nije on. Razmišljanje o prošloj vezi i razmišljanje o tome što je pošlo po zlu također bi moglo biti primamljivo. Umjesto da se fiksirate, razmislite o naučenim lekcijama i planirajte ići naprijed s većom jasnoćom i mudrošću.

 

BIK

Ljubavni horoskop:  Vaše introspektivno raspoloženje danas bi se potencijalno moglo pogrešno protumačiti u bliskoj vezi. Iako se možda osjećate kao da biste trebali pokušati premostiti jaz, možete riskirati da budete pogrešno shvaćeni ako govorite previše brzopleto. Nemojte proći kroz ovo samo da biste ublažili nelagodu. Ispitajte korijen sukoba kako biste se bolje izrazili i riješili problem.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Značajna druga osoba može imati aspiracije u koje niste sigurni. Možda ne razumijete u potpunosti njihovu ideju o vezi ili se ne poklapa s vašim pogledom na vezu. Ako ste slobodni, stvari mogu izgledati nelagodno ako vaš ljubavni život ne odgovara vašim istinskim željama. Iskreno priznajte svoju čežnju za sigurnošću, ali i razmislite je li ona sasvim realna.

 

RAK

Ljubavni horoskop: Mogli biste razmišljati krupno i obavijestiti svoju značajnu drugu osobu o tome danas. Možda ćete biti optimistični za sljedeću fazu vašeg odnosa. Također možete vidjeti dalje od svog uobičajenog okvira kada uzmete u obzir partnerove težnje, jer oboje gledate na ljubav kroz osvježene leće. Ne morate se uvijek držati onoga što znate, Bik – vjerujte se s ljubavnikom i vidite kamo će vas to odvesti.

 

LAV

Ostvarivanje vaših romantičnih ideala neće doći bez nekih prepreka. Možda ćete posustati kada razgovarate o budućnosti s dragim. Možda se pokolebate u pogledu svoje vizije i počinjete sumnjati u sebe, unatoč svojim unutarnjim uvjerenjima. Umjesto da dopustite da vas ovo razočara, zapamtite da ne morate sanjati sami. Pitajte partnera za mišljenje i zajedno dođite do zajedničke vizije.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:  Možda zaista želite iskren razgovor danas, ali draga možda neće biti toliko sklona. Možda se on nepokolebljivo drži svog stajališta, a vi odgovarate jednako. Ako ste solo, romansa bi se mogla činiti neuspješnom, kao da je razgovor s nekim nemoguć. Najbolje je nastaviti raspravu kada ste manje uznemireni.

VAGA

Predanost je dvosmjerna ulica i možda ćete o tome morati razgovarati danas s partnerom. Možete vidjeti svoje obveze u vezi jasnije nego inače – a davanje do znanja svom dragom može ga uvjeriti u vašu ozbiljnost. Ako još uvijek tražite nekoga, mogli biste se povući i s obnovljenim duhom iskreno razmisliti o ciljevima svoje veze. Usredotočite se na razumijevanje i razjašnjavanje svojih namjera i stvari mogu doći na svoje mjesto prije nego što znate.

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop:  Napetost bi mogla nastati s nekom značajnom osobom dok pokušavate shvatiti svoje osobne odgovornosti u vezi. Možda ste posebno osjetljivi na partnerove riječi i mišljenja. Ako zbog toga postanete obrambeni, odvojite malo vremena da porazgovarate o tome prije nego što dođe do nesporazuma. Objašnjavanje vašeg stajališta i procesa razmišljanja moglo bi rasvijetliti vaše motive. Jasna komunikacija je ključna!

 

STRIJELAC

Vaš voljeni danas možda žudi za avanturom, ali biste mogli imati problema s brzinom. Uobičajeno biste bili u potpunosti uključeni, ali trenutno niste baš u željenom stanju uma za to. Iako vaš znak ima reputaciju nemira, čak i vi imate to u sebi da upravljate romantikom bez prepuštanja iskušenju da odletite bez razmišljanja. Vrijeme je da pogledate svoje trenutne prioritete. Možda ste spremni uložiti u iskustvo koje je u skladu s vašim potrebama.

 

JARAC

Ljubavni horoskop:  Polaganje novopronađene vjere u ljubav možda će vam sada biti korisno. Mogli biste postati oduševljeni idejama drage osobe i fascinirani načinom na koji njihov um funkcionira, a sve dok ih nastojite razumjeti na dubljoj razini. Ako ste slobodni, mogli biste proširiti svoj romantični opseg i razmotriti različite vrste potencijalnih partnera. Vjerujte sebi i iskoristite priliku. Vaš ljubavni život može se popeti na veće visine ako to dopustite!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Pokušaj da se izvučete iz svoje ljušture i istražite romantične nepoznanice danas bi mogao naići na prepreku. Ako vam je teško ići naprijed, možda ćete morati razriješiti sve čudne misli koje vam se pojavljuju. Stari, podsvjesni emocionalni obrasci mogu biti ono što vam daje pauzu. Prije nego što to počne utjecati na vašu vezu, obratite se svom partneru i ponovno mu potvrdite svoju predanost. Ne dopustite da vas ovaj trenutak spriječi da dobijete ljubav koju zaslužujete.

 

RIBE

Ljubavni horoskop:  Sinkroniziranje vaših senzualnih želja s partnerom mogao bi vam sada biti izazov. Promjenjivi Mjesec u vašem znaku neugodno je povezan i sa strastvenim Marsom i senzualnom Venerom u vašoj zoni intimnosti, što potencijalno dovodi vaš intimni nagon u sukob s njihovim. Nije lako postaviti intimno raspoloženje i zbližiti se kada se krećete različitim tempom, ali morate komunicirati jedni s drugima i poštivati ​​međusobne granice. Pokazivanje iskrenosti i ranjivosti može pomoći u rješavanju stvari.