LJUBAVNI HOROSKOP za 11. septembar: Ljubav je u zraku! Jedan zodijak bit će na “sedmom nebu” od sreće…

LJUBAVNI HOROSKOP za 11. septembar: Ljubav je u zraku! Jedan zodijak bit će na “sedmom nebu” od sreće…

9 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Otkrit ćete novu dimenziju u vašoj vezi. Ponašanje vašeg partnera je u posljednje vrijeme prilično zbunjujuće, no danas će objašnjenja postati dostupna. Ali na vama je što ćete učiniti s ovim informacijama. Preporučljivo je dugo i duboko razmisliti prije nego što poduzmete bilo kakvu akciju. Samci bi trebali oprezno postupati s novom osobom.

 

BIK

Ljubavni horoskop:  Prošla afera može vas ponovno progoniti i to se ponavlja u redovitim intervalima. Ne činite se ranjivim na gorka iskustva iz prošlosti. Međutim, možda ćete naići na lice koje vas podsjeća na zabavne dane iz prošlosti. S tom osobom možete posaditi sjeme uspješne veze, samo pričekajte da sjeme nikne u pravo vrijeme.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dan će imati ugodan početak. Puno topline i smijeha vašeg partnera uljepšat će osobni odnos. Suočili ste se s teškim periodom u privatnom životu. Dakle, ovo je vrijeme za izlazak s partnerom, ležanje i pravu zabavu! Smijati se sami sebi će nestati većinu vaših briga kao par.

 

RAK

Ljubavni horoskop: Ljubav je u zraku, ljubav je u mislima. Zapravo ljubav je posvuda. Samo morate biti svjesni njegove prisutnosti. Napravite dječje korake i razgovarajte s prijateljima za savjet. Uz mnoge mogućnosti koje smo vidjeli danas, nemojte žuriti s skokom. Vaša šutnja privlači ljude. Mala enigma oko vašeg lika je primamljiva. Budi isti.

 

LAV

Možete se preispitivati ​​kako biste bolje razumjeli svoje osjećaje prema partneru. Čini se da i na tebe utječe netko drugi. Ali to je samo fensi prolazak! Imate najbolje i toga se morate držati! Provedite više vremena sa svojim partnerom i moći ćete zadržati smirenost.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:  Ne gubite puno vremena na eksperimentiranje s mnogim ljubavnicima kako biste otkrili najboljeg među njima. Imate šarmantnu osobnost, ali zbog teške sreće ne možete baciti čaroliju na druge u ovom trenutku. Kada donesete odluku tada ćete osjećati da ste učinili pravu stvar.

VAGA

Preozbiljni ste i vjerojatno previše razmišljate o problemima u vezi. Osvijetliti. Neka vam bude cilj provesti vrijeme sa svojim partnerom. Jednom kada prestanete pokušavati otkriti dvostruko značenje svake geste, otkrit ćete da je vaš odnos izgrađen na jakoj osnovi i ponekad jednostavno trebate raspustiti kosu i uživati ​​u stvarima kakve jesu.

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop:  Dobro je upijati puno stvari. Time se zapravo izbjegavaju brojne trivijalne svađe. Ali ponekad morate i progovoriti. Ako vam je smetao stav i ponašanje vašeg partnera, progovorite. Stvari će se samo kretati ka boljitku. Poznato je da stojite pri svojim vrijednostima i principima. Djelujte unutar granica.

 

STRIJELAC

Danas ste prilično razdražljivo raspoloženi i vjerojatno ćete to iznijeti na svog partnera. Shvaćate da ste nepravedni, ali vam je i dalje teško ne dodijeliti krivnju tamo gdje ona nije dužna. Važno je kontrolirati promjene raspoloženja. Ako to ne možete učiniti, pokušajte provesti neko vrijeme daleko od partnera. Inače će vaša veza biti ugrožena.

 

JARAC

Ljubavni horoskop: Spremni ste započeti svoje putovanje ljubavi. Ako ste već u vezi, vjerojatno ćete napraviti gestu da joj ulijete novi život. Ako ste slobodni, postat ćete dostupniji društveno kako biste upoznali budućeg partnera. Vaš trud će biti cijenjen i vaš će ljubavni život definitivno krenuti u pozitivnom smjeru.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Od vitalnog je značaja da ne žurite s bilo kakvim zaključcima i ne dopustite da se u vašoj vezi gomilaju zablude. Pokušajte postići veći stupanj otvorenosti i iskrenosti jer će atmosfera nepovjerenja vjerojatno čvrsto zavladati vašom vezom tijekom ovog razdoblja. Posebno pazite da treća osoba ne utječe na vaše mišljenje o vašem partneru i ponašanju prema njemu/njoj.

 

RIBE

Ljubavni horoskop:  Pazi na svoju ćud. Mogli biste ju istresti na nekoga tko vam je blizak. Partner može biti povrijeđen vašom ćudi. Pokušajte objasniti svom partneru da je to bio izljev nekih osjećaja koji su bili ignorirani u prošlosti. Nosite plavo u nekom dijelu svoje odjeće. Pokušajte kontrolirati svoje emocije i ako ne možete kontrolirati, pripazite barem na intenzitet.