LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Septembar: Buran ljubavni dan dolazi; svađe, raskidi, ljubavne izjave prijatelja, početak flerta, razočaranja…

LJUBAVNI HOROSKOP za 9. Septembar: Buran ljubavni dan dolazi; svađe, raskidi, ljubavne izjave prijatelja, početak flerta, razočaranja…

8 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: U sebi ćete doživjeti promjenu u pogledu onoga što želite od romantičnog partnera. Dok uživate u laganoj površnoj romansi, počet ćete ozbiljno razmišljati i ozbiljno tražiti svoju srodnu dušu. Ovo će izazvati neke neugodne trenutke jer srodne duše ne dolaze bez romantičnih kušnji, ali sada ste emocionalno spremni prihvatiti sve te izazove.

 

BIK

Ljubavni horoskop: Nešto u vašoj vezi daje vam osjećaj da sve ide savršeno i da je trajna veza na planu. Veza može čak poprimiti oblik braka. Ali prije nego što date sve od sebe, duboko udahnite i čitajte između redaka. Može se pokazati da je istina ili ćete možda otkriti nešto što ste ignorirali.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas će vam trebati puno strpljenja da se nosite sa svojim partnerom. Pazite što govorite ako želite zadržati mir. Manje nesuglasice mogu prerasti u velike probleme. Međutim, ovo je samo manji blimp i ne biste trebali naglašavati ovaj incident i izgubiti nešto dobro što vam se događa u životu. Šutnja će danas doista biti zlatna.

 

RAK

Ljubavni horoskop:  Postoji netko blizu tebe koji želi biti tvoj ljubavnik. Ali ti to želiš zadržati samo u prijateljstvu! Bit će bolje ako ovoj osobi vrlo otvoreno date do znanja svoje osjećaje. Međutim, ova osoba je vrhunski izvor ljubavi i suosjećanja za vas i štiti vas od modrica života! Moj savjet je da preispitate svoju odluku.

 

LAV

Možda ćete imati kratke i drhtave veze s privlačnim strancima. Moći ćete ih lako uvjeriti svojim šarmom i zašećerenim razgovorima. Ali ne očekujte da će ti angažmani nikamo voditi. Ne tražite dublja značenja kada ih nema! Flert je u zraku i morate ga udahnuti.ᅠᅠᅠ

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop: Danas će vjerojatno buknuti nesuglasice između vas i vašeg partnera. Problemi mogu biti vrlo mali ili vitalni, ali svi se već neko vrijeme gnoje u vašoj vezi. To je rezultat nedostatka pravilne komunikacije među vama. Trebat će vam ogromno strpljenje da se nosite sa situacijom ako želite spasiti ovu vezu.

VAGA

Vrijeme je idealno za biti sa svojim romantičnim partnerom jer će vas iz tog kutka obasipati ljubav, privrženost i pažnja. Uzmite geste u duhu u kojem su namijenjene i uživajte u njima bez kritiziranja. Izbjegavajte tvrdoglavost ili iskopavanje starih rana u vrijeme kada se vaš partner osjeća posebno zaljubljeno. Također možete uzvratiti intimnom romantičnom gestom.

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop:  Prijatelji, suradnici i razne vrste ljudi koje poznajete mogu vas pokušati prosvijetliti o stvarima koje morate učiniti da bi se vaš ljubavni život malo ubrzao! Slijedite ono što kažu kako biste ažurirali svoju bazu podataka za upoznavanje, osim savjeta za flert! Tražite ljubav pa je bolje da se usredotočite na nju, nego da se zaključate radi nekog trenutnog užitka!

 

STRIJELAC

Bliski prijatelj bi danas mogao izraziti svoje osjećaje prema vama. Možda ne verbalno nego kroz akcije. Može biti vrlo suptilno. Budite svjesni takvih stvari. Velika je vjerojatnost da se prijateljstvo razvije u romantičnu vezu. Nemojte se odmah obvezati. Možda je to zaljubljenost. Dakle, pričekajte još znakova.

 

JARAC

Ljubavni horoskop:  Ako vam se netko sviđa onda ovo uopće nije dan za priznavanje osjećaja. Možda ste pogrešno shvaćeni o gledanju! Pričekajte dok druga osoba želi da govorite! Plod strpljenja bit će sladak. Samo održavajte prijateljstvo s njima pod kontrolom kako ne biste bili potpuno izbrisani s njihovih umova.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Uzbuđenje je u zraku. Vjerojatno ćete upoznati nekoga prilično blistavog s kim ćete provesti vrlo ugodno vrijeme. Kako su vam zvijezde trenutno naklonjene, osoba ima potencijal postati netko vama vrlo blizak. Neka sve svoje brige vezane uz posao zasad budu u pozadini i samo uživajte u uzbudljivom vremenu otkrića s vrlo vitalnom osobom.

 

RIBE

Ljubavni horoskop: Vaš bi vas partner danas mogao iznenaditi. Čežnji i samoći će doći kraj. Možda želite napraviti korak dalje u svojoj vezi, ali uvijek pitajte svog partnera jer to mora biti obostrano. Pronašli ste svoju ljubav nakon mnogo truda, stoga nemojte žuriti. Oko vašeg partnera vlada zloglasni zrak.