VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Netko će se ovog vikenda toliko razočarati da ce dignuti ruke od ljubavi!

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Netko će se ovog vikenda toliko razočarati da ce dignuti ruke od ljubavi!

7 rujna, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Vikend ljubavni horosop: Iako općenito volite zadržati miran i rezerviran imidž, sada ćete se osjećati potaknutim da prekinete s uobičajenim načinom i odlučite se. Ako nekom važnom trebate reći što osjećate prema njemu, učinite to sada dok se osjećate asertivnije nego neko vrijeme. Ali požurite prije nego što hrabrost nestane jednako brzo kao što je stigla.

 

 

BIK

Na ovakav dan vjerojatno ćete se osjećati kao da svoje ljubavne interese odvedete negdje uzbudljivo kako biste začinili svoj ljubavni život koji je zaostajao. Možda ćete oboje uživati ​​zajedno raditi nešto natjecateljske prirode, ili možda više volite gledati uzbudljiv film ili humorističku emisiju. Što god bilo, dobro će vam oboma doći da se malo zabavite i možda će ponovno zapaliti tu izvornu iskru.

 

 

BLIZANCI

Danas postoji mnogo energije koju biste mogli izraziti izvođenjem voljene osobe negdje. Mogla bi biti sjajna ideja da zajedno krenemo u avanturu. Možda isprobajte kampiranje ili idite negdje gdje je posebno i lijepo. Neka vam bude ugodno i romantično vrijeme za dvoje i uživajte!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Možda ćete vidjeti crveno iznad određenog problema povezanog s važnom vezom. U ovoj situaciji bolje je ne gubiti živce jer je previše toga u igri. Uzmite malo vremena da se smirite i malo prostora da razmislite o stvarima. Zatim, kada se osjećate spremnim, razgovarajte iskreno, jer bi to moglo riješiti problem jednom zauvijek.

 

 

LAV

Iako znate što biste željeli učiniti u vezi s tekućim problemom, možda ne biste željeli uznemiriti svog partnera (sadašnjeg ili budućeg), jer se s njime ne slažete. Danas vas potiče da se suočite s činjenicama kakve jesu i započnete proces razvrstavanja situacije korak po korak. Iako ovo možda neće pružiti trenutačno olakšanje, to je temeljito rješenje i djelovat će dugoročno.

 

 

DJEVICA

Osjećat ćete se potaknuti da razgovarate iskreno i do određene točke. O nekim pitanjima možda ćete biti u iskušenju da se pomutite, a da ne budete potpuno jasni. To bi bila pogreška, pogotovo jer sada imate tako dobru priliku da riješite ovu situaciju. Ne pokušavajte izbjeći istinu; samo izađite s tim, jer je to jedini put do rješenja problema u sadašnjem trenutku.

VAGA

Nemojte se skrivati ​​ako se nađete u situaciji s voljenom osobom u kojoj se morate suočiti s nečim od velike važnosti. Danas imate jedinstvenu priliku da razgovarate iz srca, iako može biti uključeno mnogo emocija. Bolje je govoriti i dopustiti da riječi teku prirodno i spontano, umjesto da se pokušavate izvući iz ovoga.

 

 

ŠKORPIJA

Ako tražite savršenu romansu, imajte na umu da možda neće ovako krenuti. Možda vam se u početku zapravo ne sviđate ili ćete se uplesti u žustri razgovor koji vas odvede do ruba potpunog sukoba. No, jednako brzo, možete se i pomiriti, a tu bi priča mogla postati zanimljiva.

 

 

STRIJELAC

Obično ste previše pristojni da biste voljenoj osobi spomenuli određene probleme. Međutim, sada se osjećate puno hrabrijim i sposobnim se nositi sa svime što se pojavi. Treba razgovarati, ali nema potrebe stvarati veliku scenu. Samo recite svoje mišljenje iskreno i pošteno i dopustite da se iz vaše rasprave pojavi rješenje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Vjerojatno ćete se neko vrijeme osjećati potaknutim na druženje više nego što ste imali. Iskoristite određenu stečenu smjelost da odete i razgovarate s tom osobom kojoj se divite izdaleka. Ne morate biti prenapadni, ali bi vam bilo od koristi ako iznesete svoje mišljenje i budete iskreni o onome što vam se sviđa.

 

 

VODOLIJA

Iskoristite pozitivnu emocionalnu energiju oko sebe kako biste riješili situaciju s vašim trenutnim ljubavnim interesom. Ovo je izvrstan dan za iskrenu i iskrenu raspravu, a to je ono što će biti potrebno da se prođe na način koji transformira neke od težih osjećaja u emocije koje se mogu osloboditi. Ovo će utrti put do pravog oprosta.

 

RIBE

Možda ćete osjetiti izazov među vama i vašim prijateljima u vezi s određenom ljupkom osobom kojoj se svi divite. Ne možete svi izlaziti s tom osobom odjednom, pa može biti slučaj da organizirate natjecanje i dopustite pobjedniku da preuzme sve. Imat ćete dobre šanse za pobjedu ako se pokažete asertivnim, a da pritom niste drski ili očajni.