LJUBAVNI HOROSKOP za 8. Septembar: OVAJ znak je u LOŠIM odnosima sa VOLJENOM OSOBOM, ali ovaj dan će DONIJETI SREĆU…

LJUBAVNI HOROSKOP za 8. Septembar: OVAJ znak je u LOŠIM odnosima sa VOLJENOM OSOBOM, ali ovaj dan će DONIJETI SREĆU…

7 rujna, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Ljubavni horoskop: Bez obzira na sitne svađe i prepirke oko beznačajnih stvari, morate znati da pored sebe imate osobu koja vas voli. To vam mora biti jedino bitno, sve ostalo je samo život. Ne dozvolite sitnicama da pokvari vaše raspoloženje i da ugrozi vašu ljubav.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ljubavni horoskop:  Uvijek ste željeli idealan odnos sa voljenom osobom, ali nikako da do toga dođe. Morate shvatiti da idealan odnos ne postoji. Ljubav je uvažavanje onoga kojeg volimo i prihvačanje njegovih vrlina i mana. Kada je sve to u nekakvim normalnim granicama kod dvoje ljudi koji se vole, tada je to idealna ljubav.

 

 

BLIZANCI

Čini vam se da vaš partner ne pokazuje dovoljno ljubav prema vama. Učinite nešto po tom pitanju i već danas ga vi iznenadite nekom lijepom stvari. Vidjet ćete da će biti iskreno sretan i da će vam zahvaliti za to. Tada ćete znati da ste sve to samo umislili, da je vaša ljubav veća od svega.

 

 

RAK

Ljubavni horoskop:  Danas ćete doživjeti veliko iznenađenje od svog partnera. Partner će se pokušati iskupiti za nedavne prepirke koje ste imali, a za što je partner kriv. To će vas oduševiti i dati vam do znanja da ništa nije stalo na put vašoj ljubavi, što je jedino i bitno.

 

 

LAV

Recite toj osobi koja vam se sviđa sve što vam je na srcu. Ne možete pogriješiti, svakako morate dati do znanja kakvi su vaši osjećji, prije ili kasnije. Učinite to već danas i veliki teret će vam parti sa srca. Rezultat toga ćete vidjeti i tada ćete znati da li ta osoba dijeli iste osjećaje prema vama.

 

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:  Dok se god budete premišljali koja osoba vam je bolja i dok god budete birali između dvije osobe, tu sreće u ljubavi nema. Morate rasčistiti sami sa sobom za koju osobu nešto osjećate, to je jedini izbor. Izaberite onu osobu za koju vas veže srce, a ne razum.

VAGA

Prekinuli ste kontakt sa osobom do koje vam je stalo i shvatili ste da ste pogriješili. Morat ćete skupiti hrabrosti i priznati toj osobi da ste učinili pogrešku i to dok je još vrijeme, poslije bi moglo biti kasno.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop:  Danas sredite svoj emotivni život, porazgovarajte sami sa sobom i vidite što želite. To morate učiniti inače ćete i dalje zavaravati sebe. Kada vi budete znali što uistinu želite, tada će sve drugo biti puno lakše.

 

 

STRIJELAC

Loše raspoloženje vas i dalje obuzima, a ni sami ne znate zašto. Vaša ljubavna veza je odlična, volite svog partnera, a i on voli vas. Ne znate što vam je i to vas plaši. Možda su jednostavno takvi dani, pokažite malo strpljenja i sve će proći.

 

 

JARAC

Ljubavni horoskop:  Ne biste trebali biti toliko sebični u ljubavi. To vam ništa dobro neće donijeti. Ljubav trebate dijeliti sa osobom koju volite, a ne samo tražiti da vam drugi daju ljubav. Razmislite o tome i vidjet ćete da ćete se puno bolje osjećati kada i vi budete davali ljubav onome koga volite.

 

 

VODOLIJA

Odnos sa partnerom nije dobar, toga ste svjesni, ali nije sve vaša krivica. Ne predbacujte si krivnju za ono što nije vaša greška. Razgovor sa partnerom je jedino rješenje i to što prije, da stvari ne izmaknu kontroli.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubavni horoskop: Ljubav je kompromis i vi morate to shvatiti. Vaš partner to shvaća ali vi nikako. Danas ćete imati priliku pokazati kompromis na djelu, priliku da pokažete partneru da i vi možete popustiti. To je osnova svake veze i nemojte ignorirati kompromis jer nećete dobro proći.