LJUBAVNI HOROSKOP za 7. Septembar: Danas je red na LJUBAVNU sreću OVOG znaka, jer predugo čeka na ljubav!

LJUBAVNI HOROSKOP za 7. Septembar: Danas je red na LJUBAVNU sreću OVOG znaka, jer predugo čeka na ljubav!

6 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Značajan je dan za procjenu vaših osobnih vrijednosti u intimnim odnosima. Planeti vas potiču da budete iskreni u pogledu svojih potreba i želja. Iako ćete se možda morati suočiti s nekim teškim istinama, to može obnoviti vašu odanost svom partneru. Stvari će ići lakše ako držite svoje poglede usredotočene na svoju idealnu vezu, znajući da će trebati vrijeme da se očituje.

 

BIK

Iako je vaš um vjerojatno preopterećen složenim mislima, uz dovoljno truda možete shvatiti prave stvari koje biste trebali reći važnom drugom. Možda razmišljate o nekim velikim potezima za budućnost. Dobro je prijeći s njima na sitnice i razgovarati o svim važnim obvezama ili planovima koje ste zajedno napravili – i kako napreduju. Pazite da ostanete otvoreni i prijemčivi dok ulazite na novu razinu veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Romantika bi se sada mogla činiti sve samo ne opuštenom. Možda čeznete za bržim kretanjem s nekim ili jednostavno želite uskočiti u vezu. Međutim, možda ne stavljate svoje najbolje interese u srce – što može dovesti do toga da netko drugi bude povrijeđen. Ako vam je teško suočiti se s tim problemima, moguće je da samo stavljate flaster na dublju ranu. Pokušajte odvojiti malo vremena za razmišljanje kako biste mogli pokazati autentičniji zaljubljeni.

 

RAK

Preuzimanje kontrole nad uzdema romantike danas je gotovo neizbježno, ali mogli biste naletjeti na neke probleme. Vjerojatno prštite vitalnošću i spremni ste pokrenuti novu ili postojeću vezu naprijed. Koliko god drugi cijenili vaš uobičajeni gušt, vaš bi intenzitet sada mogao biti malo veći. Lako je postati frustriran ako stvari ne idu baš onako kako ste planirali ili ako ne idete kako ste namjeravali. Umjesto dinstanja, opustite se i dopustite da vaše prirodno samopouzdanje impresionira.

 

LAV

Iako vam je sada vjerojatno ugodno živjeti u sporu stazu, također se borite sa složenim stvarima srca.  Mogli biste se usredotočiti na internaliziranje njihove pohvale i poticanje pozitivnije slike o sebi. Ne dopustite da sumnja u sebe stane na put uživanju u ljubavi koja je pred vama.

 

DJEVICA

Možda znate da se veza mora promijeniti, ali to je vjerojatno posljednja stvar koju želite učiniti. Možda biste radije držali sve što već imate, iz straha od potencijalnog preokreta. Ako ste slobodni, mogli biste se suzdržati jer ste oprezni prema mogućim usponima i padovima spojeva. Međutim, pretjerani oprez može uzrokovati da propustite ono što vam romantika sprema.

VAGA

Razmišljanje o vašoj prošlosti s partnerom moglo bi danas donijeti prilično snažan emocionalni udarac.Položaj planeta sugerira da se hrvate i obračunavate sa svojom odlukom ili radnjom koja je možda nenamjerno prouzročila štetu nekome do koga vam je stalo. Alternativno, mogli biste sami njegovati ranu u vezi. Raspakivanje ovih osobnih sukoba i napetosti može utrti put ka većoj intimnosti. Iskoristite ovo vrijeme da radite na prolasku kroz sve što vas sputava.

 

ŠKORPIJA

Sada nije vrijeme da zazirete od toga da budete svoje provjereno jastvo- a to se posebno odnosi na područja srca. Vjerojatno ste motivirani da iskreno razgovarate s ljubavnikom – iako biste trebali pokušati potkrijepiti svoje obrazloženje srodnim osjećajima, kako vam ne bi izgledali hladno. Ako ste slobodni, fokusiranje na autentičan izraz pomoći će vam da se snađete u spojevima. Ostanite usredotočeni i provjeravajte stvari.

 

STRIJELAC

Doprijeti do ljubavnika moglo bi vam se u ovom trenutku činiti teškim. Položaj planeta otežavat će vam razgovor – ako uopće znate što želite reći. Možda imate puno toga na umu, iako ćete se možda truditi izbjeći razmišljanje o tome. Razmišljanje o vašoj neodlučnosti oko otvaranja, kao io njegovom mogućem podrijetlu, može biti važna prilika za učenje o sebi.

 

JARAC

Danas možete vidjeti svoju romantičnu povezanost kakva jest. Ako vaš odnos nije izgrađen oko zajedničkih ciljeva i snova, to bi sada moglo postati bolno očito i imate priliku doći na istu stranicu. Međutim, ako ste usklađeni, možda ćete se osjećati potaknutim da se družite s ljubavnikom ili novim potencijalnim partnerom. Iskoristite ovaj trenutak za izgradnju međusobnog temelja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Iako ćete morati procijediti mentalnu prtljagu da biste stigli tamo, na putu ste da svoj ljubavni život sagledate u potpuno novom svjetlu. Položaj planeta danas vašem znaku pruža upravo ono što vam je potrebno. Ako se danas prema ljubavniku činite rezerviranijima, to je vjerojatno samo zato što postajete introspektivni. Možda obrađujete prošle događaje koji utječu na vašu trenutnu vezu. Srećom, možete iskoristiti ovaj trenutak kontemplacije i ponovno se pridružiti dragoj s osvježenim načinom razmišljanja.

 

RIBE

Mogli biste se zapitati imate li sve što je potrebno za navigaciju u ljubavnim stvarima danas. Vaša sigurnost može pokolebati ako razmišljate što želite ili niste baš sigurni kamo ide situacija s romantičnom perspektivom. Prije nego što preduboko uđete u to, pokušajte u ovom trenutku ne činiti ništa impulzivno ili napraviti drastične promjene. Pričekajte dok nevrijeme prođe kako biste mogli jasnije vidjeti stvari.