LJUBAVNI HOROSKOP za 4. Septembar: Danas dolazi do promjena u ljubavnom životu OVOG znaka koje on nikako nije očekivao…

LJUBAVNI HOROSKOP za 4. Septembar: Danas dolazi do promjena u ljubavnom životu OVOG znaka koje on nikako nije očekivao…

3 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Planetarni položaji su možda jučer doveli do previranja na planu odnosa, ali danas će se stvari vjerojatno smiriti. Bit ćete mirnijeg raspoloženja i moći ćete postići pomirenje iako će veza vjerojatno biti zategnuta nakon jučerašnje svađe. Vrijeme je da obnovite svoju ljubav i predanost jedno drugome.

 

BIK

Dan je savršen za strast i vatru. U vama su se gomilali romantični zahtjevi, ali ste podcijenili simpatiju i snagu osjećaja svog partnera. Vi samo trebate artikulirati svoje zahtjeve iz veze i oni bi bili više nego jednako usklađeni. Stoga, iskoristite ovo vrijeme da započnete strastvenije razdoblje u vašoj vezi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Dan je savršen da očistite zrak i iznesete na vidjelo sve latentne probleme vaše veze. Ovo čišćenje zraka je prijeko potrebna vježba koju ste odgađali. Pomoći će očistiti vaš odnos i udahnuti mu novi život. Očekujte uživanje u sjajnoj romantičnoj gesti pred kraj dana.

 

RAK

Pokušajte započeti razgovor s partnerom. Zapravo niste puno razgovarali i bili ste zauzeti uživanjem i olako shvaćajući svoju vezu. Vrijeme je da vas dvoje odete na novo mjesto, po mogućnosti blizu prirode, kako bi prirodna ljepota krenula svojim tijekom kako bi ispunila vaše srce emocijama i tako vam pomogla da se otvorite. Vaš odnos će postati jači.

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Krajnje je vrijeme da svoju vezu ocijenite na objektivan način. Jeste li spremni podići to na sljedeću razinu? Vrijeme je da preispitate svoje osjećaje, a ne osjećaje svog partnera i pozabavite se dvosmislenošću koju inače osjećate. Ovo je najbolje vrijeme da poduzmete odlučnu akciju u vezi sa svojom vezom kako biste je mogli voditi u smjeru u kojem želite da ide.

 

DJEVICA

Možete skupiti hrabrost da važnoj osobi date do znanja osjećaje koje gajite prema toj osobi. Iskoristite najbolje prilike koje vam se mogu pojaviti. To je dan kada se dopuštate da idete sa strujom. Možda vas mnoge druge stvari ne zabrinjavaju, krivite svoje zvijezde.

VAGA

Ljubavni horoskop: Stres na poslu ili u drugim područjima života vjerojatno će utjecati na sklad u vašoj vezi. Mali problemi danas mogu poprimiti nerazmjernu važnost. To može dovesti do velikog neslaganja oko manjeg problema u vašoj vezi. Ako ste slobodni, sami zakažite neke opuštajuće aktivnosti. Dan nije povoljan za komunikaciju jer postoje šanse da budete neshvaćeni.

 

ŠKORPIJA

U posljednje vrijeme ignorirate svoje prijatelje, a vrijeme je posebno povoljno za prijateljski izlazak. Izađite i pogledajte kino ili organizirajte jednostavan prijateljski izlazak i osjetit ćete stres koji niste ni primijetili, a koji će lako nestati. Također vas može kontaktirati netko iz vaše prošlosti tko vam je nekada bio blizak.

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  Od vitalnog je značaja da sada na jasan način prenesete svoje potrebe i želje svom partneru. Vaša komunikacija je izgledala prilično dvosmislena i to je moglo stvoriti zbrku u vašoj vezi. Ovaj dan je savršen za razjašnjavanje svih nesporazuma i za obnovu vitalnosti vaše veze. Također možete naučiti nešto od svog partnera što je za vas potpuno neočekivano i vrlo iznenađujuće.

 

JARAC

Jako ste željni impresionirati nekog posebnog koga ste nedavno naišli. Ali netko bi vam mogao dati loš savjet da vam pokvarite dojam o tom nekom posebnom. Možda ste i vi i vaš savjetnik očarani istom osobom. Stoga budite oprezni i budite sami. Također, ako je moguće, pokušajte biti prvi koji će preuzeti inicijativu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Dan je najprikladniji za polaganje starih duhova na počinak jer katarzični utjecaji dolaze u igru. Novi počeci naznačeni su na svim frontama. Možete obnoviti svoje obećanje da ćete se voljeti, ili ćete možda upoznati nekoga tko će uvesti novo poglavlje u vašem životu. Morate identificirati što vas koči kako biste se mogli prepustiti i krenuti naprijed prema novom životu.

 

RIBE

Ljubavni horoskop:  Danas će vas ponovno posjetiti netko iz vaše prošlosti, iako vam ta osoba možda neće biti romantična. On ili ona će vam pružiti važan dio uvida koji vam može pomoći da razriješite zabune koje ste dugo nosili sa sobom. Uz pomoć ovih informacija napravite svoj prvi korak ka izlječenju.