OSVETA KARME: KARMA će se osvetiti OVIM znakovima zbog grešaka iz prošlosti!

OSVETA KARME: KARMA će se osvetiti OVIM znakovima zbog grešaka iz prošlosti!

31 kolovoza, 2023 0 By Admin 2

Karma će se osvetiti ovim znakovima onako kako ona to zna, a osveta će biti jako bolna. Oni su učinili neke loše stvari, a neki ni sami nisu bili toga svjesni. Bili toga svjesni ili ne, karma će uzvratiti i donijeti osvetu.

Karma će pokucati na vrata ova dva znaka i donijeti im jako loše vijesti.

 

LAV

Karma vam se sveti, shvatit ćete to i sami ubrzo, ali vi kao da niste svjesni zašto se tako nešto događa. Pitat ćete se zbog čega će karma pokucati upravo na vaša vrata i donijeti vam loše vijesti.

To će se dogoditi zbog grešaka koje ste učinili u trenucima kada ste bili sami sebi najbitniji. Tada niste vodili računa o osjećajima drugih koje ste povrijedili, vi ste bili na prvom mjestu i ostvarili ste ono što ste smatrali da morate.

Drugi ljudi su patili zbog vaših postupaka, a vi za to niste marili. Uskoro će karma uzvratiti udarac i vratiti vam istom mjerom. Vi ćete uskoro biti taj kojeg će netko povrijediti i neće pitati za vas.

Doživjet ćete istu situaciju kakvu ste i vi priuštili ljudima koji su vam nekada bili bliski. Na svojoj koži ćete osjetiti kako je to kada netko zbog vlastitog interesa gazi preko svih bez pardona.

Možda će to za vas biti dobra pouka za ubuduće, bit će vam to podsjetnik na vaše greške kakve ne biste smjeli ponavljati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Da li ćete učiti na vlastitim greškama i ne ponavljati ih, ili ćete i dalje po svome, na vama je. Svaka akcija ima i svoju reakciju pa morate biti spremni prihvatiti i kaznu za ono što niste učinili kako treba.

JARAC

Uvijek ste pokušavali učiniti baš sve za svoju sreću. Uporni ste i želite napredovati kako na poslu, tako i u ostalim segmentima života. Ponekad ste spremni učiniti i nešto za što znate da nije u redu kako bi ostvarili ono što ste naumili.

Ne prezate pred ničim i to će vam se uskoro osvetiti. Karma će vam pokazati da se sve u životu vraća, dobro se vraća dobrim, a loše stvari još gorim. Toga ćete uskoro postati i sami svjesni.

Vaša energija kojom se probijate kroz život je zadivljujuća, ali ste pri tome povrijedili neke osobe koje su vam potpuno vjerovale. Vaš put ka usponu imao je za posljedicu loš odnos prema pojedinim bliskim osobama koje ste izbacili iz svog života jer ste smatrali da od njih nemate koristi. Kako god da bilo, takav postupak nije ni malo lijep i karma je odlučila da vas kazni zbog toga.

Sve dolazi na naplatu pa će tako i vaši loši postupci uzrokovati osvetu karme. Ono što vam slijedi neće biti nimalo dobro prema vama, jer ćete sada vi osjetiti kako je to biti odbačen.

Vi ćete biti odbačeni upravo od osobe kojoj ste potpuno vjerovali. Kako to sada zvuči poznato! Vama će se dogoditi ono što ste vi učinili drugima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Koliko god se to vama neće svidjeti, s vremenom ćete shvatiti da je tako najpoštenije. Bit će to nešto što će vas sigurno trgnuti pa ćete ubuduće voditi računa o svojim postupcimaprema drugima.