VIKEND HOROSKOP : Bit će ovo VIKEND za PAMĆENJE ako ste rođeni u OVOM znaku – ČUDA su ipak MOGUĆA…

VIKEND HOROSKOP : Bit će ovo VIKEND za PAMĆENJE ako ste rođeni u OVOM znaku – ČUDA su ipak MOGUĆA…

30 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Vikend horoskop: Ovo bi mogli biti izuzetno teški dani. Ako se osjećate nemoćno ili kao da ne možete napraviti ni jedan korak naprijed, dajte si pravo neko vrijeme stajati mirno, dok ne naučite što je potrebno da se taj nadahnuti potez pokrene.

Ništa se puno ne smije dogoditi. Možda vam je sve što trebate danas pronaći radost u jednostavnim i malim stvarima u vašoj svakodnevnici, tako da možete krenuti od pitanja iz prošlosti koja su bila duboko bolna.

 

BIK

Vikend horoskop: Dok razmišljate o svojim ciljevima i svojoj budućnosti, ne smijete zaboraviti situaciju u kojoj se danas nalazite. Previše projektiranja otežava stvari upravo tamo gdje se nalazite i znate da je vrijeme da se suočite sa stvarnošću i napravite neke velike, važne promjene kako biste stigli do odredišta za kojim žudite.

Ne želite odustati od stvari koje vas inspiriraju i tjeraju čak i u najtežim vremenima. Dajte si prostora da podignete razinu energije i popravite fokus, postavivši ga tamo gdje želite.

 

 

BLIZANCI

Vikend horoskop: Nemate se čega sramiti i želite to podijeliti sa svijetom, čvrsto držeći svoj prirodni položaj i ponosni na sve što ste usput postigli. Dvije greške ne definiraju vašu sposobnost uspjeha, niti govore o vašem nedostatku kompetencije.

Naučite, proširite horizonte i otkrijte energije koje su utjecale na vaše okolnosti ispod površine, gdje izvori nisu jasno vidljivi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RAK

Vikend horoskop:  Odnosi za koje se pretpostavlja da su bliski mogu biti malo udaljeni ili poljuljani u svojoj srži. Pobrinite se da svoju pozornost posvetite pravoj osobi, umjesto da je razbacujete po onima koji vas vuku za rukav i čine da se osjećate kao da imate dug za otplatu kad očito nemate.

Jasno i bez oklijevanja postavite udaljenosti. Znate gdje vaše vrijednosti leže i ne smiju se poljuljati za tuđe potrebe i djela koja nisu u vašem moralnom kontekstu.

 

 

LAV

Imate posla i ne želite gubiti vrijeme na nebitna i mala pitanja koja vas neće odvesti daleko. Ipak, potrebno je učiniti i neke male korake, čak i ako biste odmah skočili u vatru ili s litice kako biste postigli veliki cilj i riješili brojne probleme odjednom.

Imajte na umu da ovo nije dobro vrijeme za žurbu. Stvari moraju biti usklađene s tempom vašeg unutarnjeg svijeta i Svemir neće podržati ništa prebrzo i dolazi samo iz uma.

 

 

DJEVICA

Razmišljate o putu nizbrdo iza sebe, ali sada je dovoljno daleko da se slobodno okrenete budućnosti i tražite nove načine i projekte koji će vam srce napuniti radosnom energijom.

Pokušajte ne razmišljati o onome što je sada iza vas kada vam srce želi da se pomaknete naprijed. Niste dužni držati se stvari koje su sada nestale i koje su trebale biti objavljene.

VAGA

Osjećaji i razum ne idu ruku pod ruku. Višak emocija se izlijeva i vaš tok misli baš ne pomaže. Ako osjećate potrebu za komunikacijom, pokušajte se usredotočiti na ono što uistinu želite reći ili ćete na kraju prebaciti krivnju ili dopustiti drugima da to učine.

Vaše bi srce trebalo biti otvoreno za interakciju, ali to ne znači da ne biste trebali biti dovoljno fleksibilni da ga zatvorite i zaštitite se kad je to potrebno.

 

 

ŠKORPIJA

Ovo je vrijeme da budete vrlo oprezni s izgovorenim riječima. Pokušajte ne shvaćati stvari osobno i shvatite da projekcije drugih ne definiraju vaš budući put. Ne žurite sa zaključcima danas.

Ono što mora završiti će završiti, koliko god se trudili držati toga. Mogli biste i pustiti tok i vidjeti kamo će vas odvesti kad se prtljaga oslobodi i podsjetite se svoje slobode.

 

 

STRIJELAC

Na australskom sveučilištu Wollongong studenti mogu proučavati predmet “Sreća”. Iako možda imate teorije i filozofiju koje vam trebaju pomoći da dosegnete određeno stanje uma, ipak morate imati otvoreno srce za svaku situaciju i kontakt u kojem želite uživati.

Neke se želje trebaju objaviti kako biste mogli otvoriti vrata za stvari koje su još bolje. Možda ste razmišljali malo kad ste vjerovali da ne zaslužujete više.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Možete vidjeti značenje i svrhu u određenim riječima i vaše misli služe smjeru vašeg života koji se osjeća ispravno. Ipak, niste sigurni možete li odmah napraviti prvi korak ili je potrebno prvo postaviti neka osnovna pravila i razmisliti o planu i strukturi koja će vam služiti na tom putu.

Vrata su širom otvorena, ali neki su koraci i dalje preveliki. Imate dovoljno vremena da osjetite gdje stojite i polako se krećete kad su temelji dovoljno čvrsti.

 

 

VODOLIJA

Bili ste spriječeni i zaustavljeni kad ste sve što ste zaista htjeli bilo napraviti promjenu i stvoriti potpuno novi splet okolnosti. Očigledno se ne možete osloniti na određene ljude u svom životu koji će vam pružiti ruku pomoći, ali zdrav razum vas neće napustiti i pronaći ćete prava vrata na koja ćete pokucati.

Vrijeme je sada na vašoj strani. Sve što se dogodilo tek treba metabolizirati i vidjeti što je to uistinu. Nemojte žuriti sa svojim unutarnjim procesima kad oni uđu tako duboko kao sada.

 

 

RIBE

Znate da postoji bolji način rješavanja toksičnih situacija, ali još uvijek niste naučili kako, a moguće je da će vam trebati pomoć i nježna nastava kako biste najbolje iskoristili svoju situaciju.

Vaše srce ne ide dobro s umom. Ako se vaš unutarnji sukob zaplete, trebali biste se zapitati što osjećate i vidjeti da vas intuicija uvijek vodi u pravom smjeru, čak i kad vas drugi krivo razumiju.