Netko će imati SVE razloge da ove dane PAMTI JAKO DUGO – konačno dolaze dugo iščekivani dani!

Netko će imati SVE razloge da ove dane PAMTI JAKO DUGO – konačno dolaze dugo iščekivani dani!

30 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Trenutni ili potencijalni ljubavni partner može ispasti iz vida i ne odgovarati na vaše pozive. Mogli biste paničariti, pitajući se je li vaš prijatelj izgubio interes. Nemojte prebrzo donositi zaključke. Vaš partner može biti uključen u druge stvari. Sjetite se stare izreke: “Ako nešto voliš, pusti to.” Ako se držiš, nikad nije bilo tvoje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

U vašem domu bi se moglo održati okupljanje vidovnjaka, umjetnika i duhovno orijentiranih ljudi. Ovo može biti fascinantan i poticajan sastanak, ali možda postoji netko tko voli izazivati ​​kontroverze i rasprave. Budite svjesni ove mogućnosti i kratko je spojite ako možete, inače bi ovaj obećavajući susret mogao završiti s pretučenim egom i izlomljenim osjećajima.

 

 

BLIZANCI

Predmet koji ste željeli pohađati može se otvoriti i poželjet ćete se odmah prijaviti. Možda ćete imati nekoliko poteškoća. Ako se pokušate prijaviti telefonom, linija je možda zauzeta. Ako se upišete putem interneta, web stranica bi se mogla srušiti. Nemojte se obeshrabriti i odustati. To su samo privremena kašnjenja. Nećete htjeti propustiti sat. Nastavi pokušavati!

 

 

RAK

Imate li puno novca u investicijama? Čak i ako imate samo štedni račun ili dionički kapital, mogli biste biti pomalo zbunjeni kada burza skoči. Iza kulisa se događa mnogo toga što šira javnost ne zna. Situacija je prolazna. Tržište bi se trebalo vratiti u normalu prije predugo.

 

 

LAV

Ljubavni partner može izgledati rastrojeno. Nemojte prebrzo zaključiti da je vaš prijatelj pronašao nekog drugog. Vjerojatnije je da će se problem usredotočiti na prepreke na koje je vaš partner naišao u postizanju željenog cilja. Kada vaš prijatelj odluči ovo podijeliti s vama, možda ćete moći malo rasvijetliti situaciju.

 

 

DJEVICA

Oprema bi vam mogla zadati probleme. Vjerojatno ste dobri u radu s njim, ali kada je riječ o rješavanju problema, možda nećete znati onoliko koliko biste trebali. Nemojte se izluđivati ​​od brige o tome. Pozovite prijatelja ili kolegu da vam pomogne, ili još bolje, pozovite stručnjaka. Osjećat ćete se samopouzdanije i napraviti puno više.

VAGA

Prijateljev nedostatak komunikacije, a možda čak i kratkoća s vama, mogli bi izazvati vašu nesigurnost i zapitati se brine li se toj osobi još uvijek do vas. ne brini. Tvoj prijatelj je uznemiren, ali ne zbog tebe. On ili ona mogu biti previše zaokupljeni poteškoćama da bi shvatili problem. Držite se i ponovno ćete se javiti kada budu spremni.

 

 

ŠKORPIJA

Član vaše grupe je možda otišao a da nikome nije rekao kamo ide. Ovo bi moglo biti zabrinjavajuće za vas ostale, ali ne brinite. Vaš prijatelj je vjerojatno u redu, ali možda samo treba malo razmisliti. Morate prihvatiti da se danas nećete čuti s tom osobom. Imaj vjere i ne brini.

 

 

STRIJELAC

Čudan, neočekivani poziv ili e-mail mogao bi vas zbuniti. Možda ne poznajete pozivatelja, informacije možda nemaju smisla ili mogu donijeti vijesti koje vam ne odgovaraju. Sve što čujete može biti pretjerano ako ne i lažno. Ako vam je važno, provjerite činjenice prije nego što prebrzo donosite zaključke i prije nego što ih prenesete drugima.

 

 

JARAC

Je li vaša financijska situacija zbunjujuća? Počinjete li paničariti zbog toga? Možda se zamarate zbog ničega. Skupite svu svoju papirologiju, usredotočite se na činjenice i pogledajte što se stvarno događa. Nakon što pogledate stvarne brojke i prijeđete ih nekoliko puta, trebali biste ustanoviti da se možete nositi sa situacijom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ideje za kreativne projekte mogu vam preplaviti um, ali mogu biti previše općenite ili nejasne da biste ih shvatili. Napravite popis ako želite, ali nemojte smatrati da morate nešto započeti danas. Možda će vam trebati nekoliko dana da pustite ideje da se vrte okolo prije nego što se odlučite za najbolju za početak. Budi strpljiv.

 

 

RIBE

Jeste li dobivali čudne vibracije od nekoga tko vam je blizak? Velika je vjerojatnost da ova osoba nije ljuta na vas. On ili ona mogu biti zabrinuti zbog nadolazećih promjena u profesionalnom okruženju. Svi znakovi govore da su te brige neutemeljene. Ponudite svog prijatelja da izvedete na ručak i samo slušajte. Moći ćete olakšati teret i pružiti prijeko potrebnu perspektivu.