LJUBAVNI HOROSKOP za 30. August: Netko će se JAKO RAZOČARATI i PREKINUTI LJUBAVNU VEZU, dok će OVAJ znak ipak uspjeti spasiti svoju vezu!

LJUBAVNI HOROSKOP za 30. August: Netko će se JAKO RAZOČARATI i PREKINUTI LJUBAVNU VEZU, dok će OVAJ znak ipak uspjeti spasiti svoju vezu!

29 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Vašu unutarnju vatru danas raspiruju romantične avanture i ništa manje neće moći. S obzirom na položaj planeta, osvajate novi teritorij s ljubavnikom, čak i ako ne možete napustiti kuću. Ako možete učiniti nešto izvan utabanog puta, svakako riskirajte i isprobajte nešto što nikada prije niste učinili. Nova aktivnost u spavaćoj sobi, ili čak egzotični restoran za večeru, mogli bi vas natjerati da sanjate više i bolje.

 

BIK

Ljubavni horoskop:  Razmišljate jasnije nego ikad o ljubavi i romansi – ili ste barem mislili da jeste. Spremni ste za snažnu promjenu u načinu na koji shvaćate ljubav, požudu i dugoročne veze. Možda biste željeli malo pročitati o različitim vrstama partnerstava samo kako biste ih bolje razumjeli, čak i ako niste spremni promijeniti vlastitu strukturu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vi više kontrolirate svoj ljubavni život nego što mislite. Imate prenabijenu sposobnost da se bavite romantikom točno onako kako zamišljate da bi mogla i trebala biti. Međutim, dok aktivno preuzimate odgovornost za svoju vezu, pazite da ne nadjačate svog ljubavnika i zaboravite ga pitati što želi i treba. Manje brinite o svojoj reputaciji, a više o tome što vam je značajno.

 

RAK

Ljubavni horoskop:  Očekuju vas romantične avanture. Možda biste često dopustili da vam ljubav stigne na vrata bez puno truda, ali danas biste namjerno trebali tražiti senzualna zadovoljstva iza svakog ugla. Imperativ je udovoljiti svojim čežnjama i priznati svoje želje. Ova vrsta učenja može potaknuti vašu strast. Čak i ako trenutno nemate partnera, provedite neko vrijeme razmišljajući o tome što točno želite, i to će vam uskoro doći.

 

LAV

Razgovori u vezi danas mogu brzo izbaciti iz kolosijeka – i možda ste vi taj koji stvari izbacuje iz kolosijeka. Možda ćete biti previše nepredvidljivi za svog ljubavnika. Iako je vaš znak obično poznat po tome što je prilično prizemljen i postojan, odjednom biste mogli reći nešto što vas čak i iznenadi. Iznesite istinu koja vam naelektrizira dušu, ali pokušajte ne nanijeti nikakvu ozljedu u tom procesu.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:  Hrabro odlazak tamo gdje nitko drugi nije otišao u vašim vezama moglo bi biti primamljivo za vas danas. Vaša je znatiželja za svijetom potaknuta — a možda ćete vidjeti i kako vaš romantični život ima koristi kada proširite svoj um. Iako je možda lakše ostati ukorijenjen u svom ugodnom okruženju, veća je vjerojatnost da će vas prava ljubav pronaći ako se odvažite negdje gdje nikada niste bili.

VAGA

Odnosi su tamo gdje je radnja u ovom trenutku. Bilo da ste trenutno slobodni ili uključeni, ovo je fantastičan trenutak da se duboko povežete sa svojim idealnim konceptom zdrave, pune ljubavi i inspirativne veze. Kako vam to izgleda i kako se osjećate? Nemojte izostaviti ni romatične elemente – oni su važni!

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop:  Danas ste spremni istražiti daleke dosege svoje veze, ali vaš ljubavnik možda nije baš spreman kao vi. Već ste spremni za romantični rizik. Međutim, dok planet varalica sve kvadrira –  odgovarate izravno iz svoje sirove psihe, a ne nužno iz vašeg logičkog uma. Ako se osjećate divlje, pokušajte pronaći razuman kontekst za ono što stavljate na stol.

 

STRIJELAC

Vaša bi se romantičnost mogla probuditi i učiniti da se danas osjećate potpuno osnaženo. Položaj planeta oživljava vaš libido na način koji ne možete zanemariti – a ni vi ga ne biste htjeli zanemariti! Ovo je jedan od najboljih utjecaja za duboko povezivanje sa svojim željama i njihovo spajanje s vašom vezom i romantičnim planovima. Ako ste partner, zašto ne biste u kalendar upisali vrlo se..i spoj i dotjerali se?

 

JARAC

Ljubavni horoskop:  Pozivanje više ljubavi u svoju dnevnu rutinu može iz temelja promijeniti vaše odnose. Možda biste čak razmislili o obilježavanju tih malih, intimnih trenutaka u svom kalendaru. Ovo je podsjetnik da ne postoji nešto poput “nemanja vremena” za svog partnera. Možeš to ostvariti ako se samo posvetiš tome. Čak i određivanje jednostavnog petominutnog razgovora ili trenutka intimnosti u određeno doba dana moglo bi učiniti trik.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Senzualnost danas vlada vašim romantičnim životom, ali na načine koji će vas možda iznenaditi. S kozmičkim sugovornikom Merkurom  možda ćete razmišljati izvan okvira u smislu ljubavi i s…a. Zapravo, ideju da isprobate nešto novo možete dobiti od nekog od svojih prijatelja ili čak eksperimentirati s nečim o čemu čitate na društvenim mrežama. Samo pazite da idete polako i ostanite sigurni.

 

RIBE

Ljubavni horoskop:  Vaši su odnosi danas važan dio vašeg emocionalnog života. Položaj planeta usmjerava vašu pozornost na ono što znači imati “drugu polovicu”. Što to zapravo sugerira, uopće? Već ste cjeloviti, pa možeš iskoristiti ovu energiju da istražiš što znači imati partnera koji te jednostavno čini najboljom verzijom sebe, umjesto da te upotpunjuje. Ispravite svoj kurs ako primijetite da padate u zamku projekcije.