FINANCIJSKI HOROSKOP za SEPTEMBAR: Zvijezde spremaju OVOM znaku OGROMAN NOVČANI DOBITAK! Do kraja Septembra bit će BOGAT!

FINANCIJSKI HOROSKOP za SEPTEMBAR: Zvijezde spremaju OVOM znaku OGROMAN NOVČANI DOBITAK! Do kraja Septembra bit će BOGAT!

29 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Financijski horoskop: Početak ovog mjeseca najvjerojatnije će biti bolje vrijeme da se stvari poduzmu polako i postojano, umjesto da pokušavate naglo rasti. Ambiciozni napori za stjecanjem kratkoročnih koristi mogu rezultirati nepotrebnim opterećenjem. Kao rezultat toga, morate biti strpljivi i učvrstiti svoj položaj. Usmjeren pristup u kombinaciji s dobrom pripremom mogao bi rezultirati daleko isplativijom situacijom. Planetarni učinak može ostati povoljan za vas ovaj tjedan kako mjesec bude odmicao, što će vam omogućiti da ostvarite više koristi i poboljšate svoju financijsku situaciju. Možda ćete se suočiti s nekim kompliciranim financijskim izazovima sredinom ovog mjeseca. Možete imati koristi od sporazumnog rješavanja problema bez pretjerane nasilnosti i izbjegavanja nepotrebnog uplitanja. Umjesto da na kraju očekujete brzi novac, prvo biste trebali planirati svoj proračun, a zatim nastaviti sa svojim rashodima. Unatoč zdravom novčanom toku, ova faza može zahtijevati dodatnu financijsku pažnju.

 

 

BIK

Financijski horoskop:  Ovo možda nije idealno vrijeme za bilo kakva veća ulaganja na burzi. Planetarna konfiguracija ne izgleda baš povoljno za uštede i dobitke. Iznenadni priljev novca može doći iz prethodnog ulaganja. Ako ste poslovni čovjek, također možete nadoknaditi gubitke koje ste nedavno pretrpjeli. Neki od vas možda putuju, a to može povećati vaše troškove ovog mjeseca. Također možete dobiti financijsku dobit od svog posla. Postoje mogućnosti za napredovanje ili povećanje plaće. Pitanja zajma će vam vjerojatno donijeti neke izazove, a nagli porast kućnih troškova također vas može uznemiriti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Financijski horoskop: Ovaj mjesec je dobar mjesec za primanje povišice i mnogo dobitaka. Ako je nešto dugo bilo izvanredno, možda ćete dobiti povrat novca, ali morate biti oprezni s potrošnjom ovog mjeseca. Neki od vas mogu imati nepredviđene troškove za zabavu ili malo druženje s prijateljima i obitelji.
Ulaganja u stranu robu ili poduzeća imaju za cilj donijeti dobit. Postoji mogućnost neočekivanih odvjetničkih troškova. Potrebno je paziti na svoje zdravlje jer to može rezultirati neočekivanim troškovima. Ovaj mjesec je idealan za kupnju police osiguranja ili dugoročnu investiciju. U vašoj kući mogu nastati troškovi struje i popravka. Ako ste u kontaktu sa stranom tvrtkom, možda ćete moći osigurati brzi zajam ovog mjeseca.

 

RAK

Prema horoskopu bogatstva i financija za mjesec, ovo je fantastičan mjesec za vaše financije. Svoju ušteđevinu možete upotrijebiti za poboljšanje obiteljskog i kućnog života. Također možete staviti svoj novac u svoj dom.  Međutim,  trebali biste biti oprezni kada sudjelujete u špekulativnim poduzećima. Prva polovica mjeseca može vam pružiti mogućnost kupnje automobila. Također možete koristiti svoj novac da poboljšate svoje talente ili pomognete svojoj djeci. Izvadite kreditnu karticu koja bi mogla biti pristupačna u budućnosti. To bi moglo biti u vašu korist jer bi kredit koji biste sada uzeli osigurao da vaša zarada bude visoka. Opet, nemojte ni na koji način špekulirati sa svojim novcem, jer je to rizično i može naštetiti vašim prinosima u budućnosti.

 

 

LAV

Tijekom ovog mjeseca možda ćete biti ohrabreni povoljnom planetarnom podrškom u vašim financijskim pitanjima. Iako može postojati određeni pritisak na predanost, možda ćete imati dovoljno resursa za rješavanje problema. Iako ćete sredinom mjeseca možda naporno raditi na ispunjavanju svojih ciljeva, stvari neće ići kako ste planirali. Poželjno je kloniti se važnih odluka. Druga polovica mjeseca može postupno dovesti do financijskog napretka. Sada možete predvidjeti više mogućnosti za zaradu. Kako se mjesec bliži kraju, financijski bi blagoslovi također mogli biti očiti. Trebali biste predvidjeti značajno povećanje novčanog toka. S druge strane, pretjerano uživanje može uzrokovati da trošite novac na stvari koje vam ne trebaju. Dok ste u ovoj situaciji, morate izbjegavati značajne kupnje ili ćete se možda suočiti s poteškoćama u rješavanju svojih obveza.

 

 

DJEVICA

Možete pronaći neke fantastične šanse za prihod kada mjesec počne. Međutim, budite oprezni jer ste skloni donošenju ishitrenih odluka koje bi vas mogle dovesti u opasnost. Morate vježbati strpljenje. Vrijeme je za stanku i razmišljanje o stvarima. Kako mjesec odmiče, povoljna planetarna pomoć najvjerojatnije će vas držati optimističnim u vezi s vašim financijama. Možda postoji određeni pritisak na predanost, ali možda ćete imati resurse da se nosite s problemima. Središnji dio ovog mjeseca mogao bi vas postupno dovesti do financijskog napretka. Sada možete predvidjeti nove prilike za prihod. Kako tjedan bude odmicao, možda ćete dobiti i svoje dospjele račune, čime ćete ojačati svoj financijski položaj. Možda ćete se susresti s nekim teškim situacijama u posljednjem odjeljku. U ovom trenutku morate izbjegavati bilo kakve značajne kupnje, inače ćete možda imati poteškoća s ispunjavanjem svojih obveza. Možda ćete imati puno više jasnoće o tome kako postupiti u posljednjih nekoliko dana ovog mjeseca.

VAGA

Što se financija tiče, ovaj mjesec može dati pozitivne rezultate. Vaš priljev prihoda će vjerojatno ostati solidan i možda ćete uspjeti ostvariti svoje ambicije. Savjetovanje ili savjetovanje može generirati stalan tok prihoda. Cijeli mjesec izbjegavajte posuđivati ​​novac nikome. Moguće je da nećete dobiti natrag svoj novac nakon što ga posudite. Također, tijekom ovog mjeseca suzdržite se od podizanja bilo kakvih kredita. Međutim, odvojeno, čini se da je vrijeme nakon 16-tog u mjesecu dobro vrijeme za kupnju dionica, sve dok ste svjesni tendencija promjene tržišta. Postoji velika vjerojatnost da će se vaša prijašnja ulaganja dobro isplatiti. Ovaj mjesec neki od vas možda čak i kupe novi dom ili automobil. Opet, izlaganje prevelikog duga ovog mjeseca možda nije dobra ideja.

 

ŠKORPIJA

Što se tiče financija, možda će vam trebati velika odlučnost i potencijal ovog mjeseca. Trebali biste se držati na sigurnoj udaljenosti od špekulativnih ulaganja jer ona možda neće donijeti rezultate koje očekujete. Ako ste vlasnik tvrtke, trebali biste nastojati da stvari budu jednostavne i dosljedne svojim novim projektima. Ako radite u bankarstvu ili investicijama, ovaj mjesec može donijeti velike promjene u vašoj financijskoj situaciji. Mjesečni financijski horoskop preporučuje da vodite računa o svojim troškovima. Ako želite ulagati u nekretnine, ovo je sjajan mjesec za to. Vjerojatno ćete pronaći dobru nekretninu, a možda ćete dobiti i financijsku i kreditnu podršku koja će vam pomoći u financiranju vaše odluke. Pazite da ne donesete ishitrenu odluku jer ovo nije vrijeme da budete nezadovoljni svojim izborom.

 

 

STRIJELAC

Ovaj mjesec može vam donijeti i dobitke i gubitke. Kao rezultat toga, dugoročno ulaganje može biti korisno. Mogu se riješiti imovinski problemi i ostvariti financijska dobit od članova obitelji, ali morate biti oprezni s dokumentima jer položaj planeta može uzrokovati pogrešno tumačenje. Tranzit Saturna i Venere može rezultirati predviđenim financijskim dobitcima u stranim zemljama, kao i financijskim dobicima od poslova vezanih uz umjetnost i dekoracije. Ovaj mjesec predviđa se da će religija, duhovnost i okultne karijere donijeti profit. Mali izlet s prijateljima i obitelji može rezultirati neočekivanim troškovima. Nije preporučljivo značajno ulagati na burzi bez stručne pomoći. Troškove za studijski materijal i projekte student može snositi.

 

 

JARAC

Mjesec odluka, u kojem se zaklinjete da nećete trošiti novac na stvari koje će vjerojatno biti sporedne. To će vam vjerojatno olakšati uštedu novca za budućnost. Međutim, izbjegavajte posuđivati ​​novac svima koji ne zaslužuju vaš kredit. Uzeli bi vam novac i vjerojatno ga ne bi dobro iskoristili. To može imati značajan utjecaj na vašu zaradu. Dakle, prva ideja je izbjeći trošenje novca na sve što je sporedno i nevažno. Oni koji posluju mogu očekivati ​​novu kreditnu liniju i početak novog poslovanja ovog mjeseca. Dobra vijest je da je tok novca od početka mjeseca u plusu. Kao rezultat toga, novčani tok bi bio povoljan u cijelom. Međutim, pokušajte se usredotočiti na sredstva koja treba primiti ili potražiti kako bi vaša bilanca bila dobro strukturirana.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Venera prolazi povoljno u kozmosu, prema mjesečnom financijskom horoskopu, pružajući vam potrebnu podršku u vašem horoskopskom znaku. Ovo bi mogao biti izvrstan mjesec za financijske probleme. Tijekom ovog mjeseca postoji šansa da ćete kupiti novu kuću ili auto. To je zbog činjenice da vaš financijski priljev može biti prilično jak. Nadalje, nakon sredine mjeseca možda ćete otkriti neke druge mogućnosti za zaradu. Ovo je također dobro vrijeme za ulaganje u špekulativne sektore kao što su dionice i burza, sve dok ste svjesni promjenjivih obrazaca tržišta. Tijekom ovog mjeseca možda ćete moći vratiti svoj zajam. Neki od udjela vaše baštine vjerojatno će biti prenijeti na vas. Samo budite oprezni u svojim pregovorima, koji bi u nadolazećim danima mogli ići u vašu korist.

 

 

RIBE

Kada je riječ o novčanim dobicima i rashodima, mjesec može biti mješovit. Neki od vas možda ne žele uložiti novac u mogućnosti za dugoročna ulaganja. To može uzrokovati probleme. Na početku mjeseca možete imati veliku potrošnju ili financijske gubitke. Međutim, nema potrebe za zabrinutošću jer je ovo samo prolazna faza. Vaš financijski položaj može se početi poboljšavati. Trošenje novca na sebe može učiniti da se osjećate fantastično. Međutim, trebali biste se suzdržati od trošenja novca kako biste impresionirali druge. Općenito, vaša financijska situacija može biti povoljna, a tijekom ovog mjeseca možete uživati ​​u luksuznom načinu života. Smanjite svoju raskošnu potrošnju na minimum jer to može utjecati na vašu zaradu i umanjiti stanje vašeg bankovnog računa. Oni koji su planirali uzeti kredit ovog mjeseca možda će rado odgoditi svoje planove.