Jedan zodijak će imati naljepše trenutke i najljepše dane ikada, a nečija tajna veza će bizi razotkrivena…

Jedan zodijak će imati naljepše trenutke i najljepše dane ikada, a nečija tajna veza će bizi razotkrivena…

25 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Odnosi bi se poboljšali, a vi možete ići naprijed. Trebali biste provoditi kvalitetno vrijeme sa svojim supružnikom ako ste u braku. Planirajte svoj posao unaprijed kako biste našli vremena za svog partnera. Nedostatak u komunikaciji može uzrokovati napetost i neke nesuglasice s vašim partnerom. Sukobi ega ili nerazumna očekivanja mogu dovesti do svađa. Izbjegavajte agresivnost ili pogrešne ideje i uživajte.

 

BIK

U ljubavnim odnosima može doći do vrlo velikih promjena. Vaša voljena osoba može biti potpuno uronjena u ljubav i ponekad može djelovati emotivno. Oboje ćete vjerojatno planirati više izleta. Doprinos vašeg supružnika vašem bračnom životu može biti značajan. Vaš partner može samo podržavati istinu; dakle, klonite se svađa i sukoba, koji bi mogli biti razlogom sukoba u vezi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Savjetujemo vam da izbjegavate tajne veze, budete zahtjevni, pretjerano očekujete, upuštate se u svađe ili imate sukobe s egom jer bi oni mogli razbiti vaš brak. Ključ je davanje prostora, razumijevanje, prihvaćanje slabosti jedni drugih i preuzimanje inicijative da se s ljubavlju i zrelošću borimo protiv teških vremena. Djeca igraju važnu ulogu. Rođenje bebe ili dijeljenje posebnog trenutka može produbiti intimnost.

 

RAK

Ovo je vrijeme za analizu i postavljanje temelja skladnog odnosa sa svojom voljenom. Preporuča se da svom partneru date malo neovisnosti, povjerenja i topline i pomognete mu da procvjeta u najboljem sebi. To bi moglo zahtijevati dosta strpljenja i ljubavi dok evoluirate u sljedeću razinu veze. Možda ćete imati planetarnu pomoć da ojačate svoju vezu.

 

LAV

Ljubavni život ponekad zna biti izazovan. Može postati teško raditi s njim, pa čak i donijeti neke katastrofalne probleme koji će uništiti vaš um. Ali, ne biste trebali ni na koji način antagonizirati svog partnera. Situacija bi mogla biti izazovna i nešto s čime se ne želite nositi. Međutim, morate odvojiti vrijeme za izgradnju odnosa. Komunicirajte i zajedno odlučite o rješenju bilo kojeg problema.

 

DJEVICA

Koliko god zeznuto i osjetljivo izgledalo, možda ćete se morati kloniti emocionalne mane s kojom bi ovaj tjedan mogao upasti. Možete maštati o ljubavi i intimnosti radije nego ulagati stvarne napore. Pokušajte se koncentrirati na praktične poremećaje u vašoj vezi. Oko tjedna sredite stvari s partnerom, uz sadržajan razgovor. Može vam pomoći kod stresa.

VAGA

Ovaj tjedan mogao bi se pokazati sretnim za vaš osobni život i vezu. Ovaj tjedan mogao bi započeti ugodnom fazom, a vi biste mogli živjeti punim plućima. Posljednji dio tjedna mogao bi za vas postati energičan i pozitivan, što bi moglo pomoći u podizanju razine samopouzdanja. Planetarni prijelazi mogli bi vam pomoći da ostanete pozitivni. Možda ćete doživjeti radost zbog pozitivne kozmičke energije.

 

ŠKORPIJA

Romantika možda neće biti ista ovog tjedna i stoga je trebate poboljšati. Vi i vaš partner morate odvojiti vrijeme jedno za drugo kako biste oživjeli iste osjećaje koji se smanjuju zbog rutina leđa uz leđa. Vaša veza bi se mogla obnoviti ako date vremena jedno drugome. Ovo bi se vrijeme moglo pokazati dobrim za parove koji planiraju zatrudnjeti.

 

STRIJELAC

Ovaj tjedan vaš partner može biti malo uznemiren i možda ćete ga morati tješiti. Možda će trebati više vremena da vaša ponuda za brak bude prihvaćena. Samci mogu upoznati osobu svojih snova. Možda je to, naravno, ljubav na prvi pogled. Romantika vas može ispuniti energijom. Očekujte sve što se tiče ljubavnog aspekta i dopustite da se dobra vremena završe, recimo vaša tjedna ljubavna predviđanja.

 

JARAC

Vaš ljubavni život ovog tjedna izgleda prilično strastveno. Možda ćete provoditi vrijeme sa svojim partnerom, što bi stvorilo bolje razumijevanje između vas dvoje. Vaši stari prijatelji bili bi od pomoći da unesete paritet u dugu svađu ili svađu koja je prevladala u vašem životu ovog tjedna. Drugo dijete bi moglo biti na putu ako planirate. Tiho voljeti nekoga mora sada prestati. Priznaj se.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Vaš ljubavni život trebat će vašu predanost i prepuštanje. Može doći do poteškoća i nesporazuma, ali ostanite mirni. Nemojte provocirati partnera. Radije pokušajte razumjeti njihovo stajalište. Ako upoznate svoj novi plamen nakon prekida, ne biste trebali puno otvarati o prošlosti. Samci bi se mogli sresti s nekim posebnim tijekom uredskog druženja ili zabave.

 

RIBE

Ovaj tjedan će se pokazati kao najljepši trenutak u vašem životu u ljubavi i strasti. Trebali biste provoditi kvalitetno vrijeme zajedno ako ste u braku i imate problema s komunikacijom. Bračni komunikacijski jaz može uzrokovati napetost. Mogući su i neki psihički sukobi s ljubavnikom. Ako ste razdvojeni zbog odgovornosti, onda vam može nedostajati supružnik.