VIKEND HOROSKOP: Evo kome zvijezde POKLANJAJU NAJVEĆU RADOST ovog vikenda, a kome FINANCIJSKU DOBIT!

VIKEND HOROSKOP: Evo kome zvijezde POKLANJAJU NAJVEĆU RADOST ovog vikenda, a kome FINANCIJSKU DOBIT!

24 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Vikend horoskop: Glava ti je danas pomalo u oblacima. Ovo nije nužno loša stvar; to samo znači da vam je teško obaviti bilo kakav posao. Koliko god da biste radije bili negdje drugdje, stvarno morate ostati usredotočeni na projekte koji su vam pri ruci. Svakako isplanirajte strategiju izlaska iz svakodnevne rutine svog svakodnevnog života, ali nemojte očekivati ​​da ćete pobjeći danas i sutra.

 

BIK

Vikend horoskop: Ovo će sigurno biti fascinantan dan. Možda imate stranog posjetitelja koji vam ispunjava um vizijama avantura u dalekim zemljama. Svatko koga danas i sutra sretnete vjerojatno će biti zanimljiv, stoga budite osjetljivi na sve nove ljude koji uđu u vaš život. Vaša radoznalost i osjećaj za avanturu su potaknuti. Možda se odlučite na putovanje. Ako to učinite, budite spremni na romantiku. Za vas je sigurno među zvijezdama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vikend horoskop: Nitko od vaših prijatelja možda danas nije kod kuće, pa vjerojatno nećete moći s njima razgovarati ili posjećivati. To bi moglo uzrokovati da se osjećate prilično usamljeno. Mogli biste se malo zamisliti i uvjeriti se da nitko više ne brine o vama. Trgnute se iz toga! Vi dobro znate da to nije slučaj. Čitajte ili gledajte videozapise dok vas netko ne nazove i hoće!

 

RAK

Vaše srce i intuicija danas i sutra će vladati mnogo više od vašeg uma. Vjeruj u ono što ti instinkti govore. Ako ste u prodajnoj profesiji, možete očekivati ​​da će narudžbe stići danas, jer vam vaša ekstrasenzorna percepcija pomaže da saznate potrebe svojih klijenata gotovo prije nego što to učine. Planirajte romantični susret s osobom koju volite i stavite svoj fokus na njega ili nju večeras.

 

LAV

Vaša kreativnost je danas na vrhuncu svih vremena. Nadahnuti ste da se upustite u neke dugoročne kreativne projekte i imate energije da ih dovedete do kraja. Ovo je vrijeme za vas da napravite skok vjere i pravo uronite. Oklijevanje vas neće odvesti nikamo. Što god ste sanjali učiniti, učinite to sada.

 

DJEVICA

Danas biste mogli biti prisiljeni ostati kod kuće iz nekog razloga. Možda očekujete posjetitelja koji kasni ili neku vrstu dostave. Stoga biste se mogli osjećati pomalo nervozno. Volite ostati kod kuće, ali samo ako to odlučite, a ne kada ste prisiljeni. Pronađite nešto kreativno da ispunite vrijeme koje morate provesti čekajući. Zbog toga biste se mogli osjećati kao da birate čak i ako ne birate.

VAGA

Vaša kreativna priroda više neće biti potisnuta! Dok razgledate svoj dom, shvaćate da osjećate potrebu da ga malo uljepšate. Potaknuti željom da priredite večere i pozovete članove obitelji koji žive daleko da vam dođu u posjet, bacite se na posao farbanja, lijepljenja tapeta, a možda čak i poslati tu sofu na pretapeciranje. Konačni rezultat bit će fantastičan. Bit ćete ponosni.

 

ŠKORPIJA

Svakako otvorite svoju poštu i javite se na telefon danas, jer ćete vjerojatno dobiti neke zanimljive informacije od prijatelja ili poslovnog suradnika. Može biti da je ugovor koji je bio u pripremi upravo potpisan, ili vam je romantični interes koji ste težili konačno vratio naklonost. Što god dan donese, vjerojatno će biti povoljan.

 

STRIJELAC

Izgradnja na ulicama ili zgradama mogla bi vam danas otežati kretanje po susjedstvu. Promet bi se mogao poduprijeti za blokove. Ako morate obavljati poslove, prošećite ili ih obavite rano tijekom dana. Posao bi mogao pokvariti i telefonske linije, barem na neko vrijeme, pa biste mogli propustiti neke pozive koje ste trebali primiti. Ovo bi mogao biti frustrirajući dan. Budite zauzeti kod kuće.

 

JARAC

Oduvijek ste imali vidovnjačke sposobnosti, a danas su na vrhuncu. Možda ne slučajno, vjerojatno će vas kontaktirati bliski prijatelj ili ljubavnik iz vaše prošlosti. On ili ona ne zove vas da obnovite vašu vezu, već za savjet. Vaše povećane sposobnosti danas vas čine idealnim pouzdanikom. Slušajte pažljivo i savjetujte ono što vam srce govori da je ispravno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Danas možete očekivati ​​toplo i prijateljsko okruženje na poslu. Uživajte u razgovorima sa svojim suradnicima, ali ne uzimajte ništa zdravo za gotovo. Možda postoji netko u vašoj sredini da vas sabotira. Ne trebate se previše brinuti o tome, samo pazite da dokumentirate sve ideje ili uvide koje imate. Možda će vam trebati dokaz da su originalni.

 

RIBE

Tijekom dana moglo bi se dogoditi nešto što vas nesvjesno podsjeća na nešto neugodno što vam se dogodilo u prošlosti. Možda se ni ne sjećate današnjeg događaja, ali uspomene na događaj od davnina mogu vas mučiti tijekom dana i dovesti u vrlo loše raspoloženje. Pokušajte analizirati zašto vas ovo sjećanje toliko pogađa. Onda kad znaš, pusti to. Možda ćete se osjećati kao da vam je teška težina skinuta s ramena.