NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 25.8. do 1.9. – Mijenja se ljubavna situacija OVIM znakovima – jedni će biti PRESRETNI, a drugi će GORKO ZAPLAKATI!

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 25.8. do 1.9. – Mijenja se ljubavna situacija OVIM znakovima – jedni će biti PRESRETNI, a drugi će GORKO ZAPLAKATI!

24 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Nedeljni ljubavni horoskop: Ovaj će tjedan sigurno biti nezaboravan!  Ako ste slobodni, lako biste mogli otkriti da je netko s predivno razigranim vibracijama zainteresiran za spoj s vama. Za one koji su već u vezi, vi i vaša draga možete iskoristiti ovaj tjedan da na neki način produbite svoju ljubavnu povezanost. Neki od vas možda se čak odluče i pokušati dobiti bebu! Čak i ako ste potpuno slobodni, možete imati izvrstan tjedan. Gotovo vam je zajamčeno da ćete uživati ​​u druženju s dobrim prijateljima.

 

BIK

Nedeljni ljubavni horoskop: U vaš romantični svijet mogao bi doći čitav niz mogućnosti. Možda ste se nedavno osjećali kao da ste predugo spavali za volanom, kao da je praćenje dosadne rutine dovelo do toga da izgubite dio svog osobnog sjaja. Spremite se da izađete iz svoje zone udobnosti i krenete u novu ljubavnu avanturu! Ovaj tjedan podsjetit ćete se da je najbolji izlaz iz kolotečine prisiliti se na radikalno drugačije djelovanje. Sve počinje s vašim mislima. Oni vas mogu dovesti do nečega uistinu čarobnog u vašem ljubavnom i seksualnom životu. Možeš ti to!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Nedeljni ljubavni horoskop: Konačno se osjećate kao da je vaše srce u skladu s onim što znate da je ispravno i istinito. To može značiti mnogo stvari — u nekim slučajevima ima veze s trenutnom vezom. Znate da su vaše vrijednosti lijepo usklađene s vrijednostima vašeg partnera. Ako trenutno ne izlazite ni s kim, tada možete razviti lijepo utemeljenu perspektivu o stvarima srca. Možda ste nedavno obavili – ili željeli – mnogo duhovnog rada ili možda pročitali neke korisne knjige o vraćanju ljubavi prema sebi. Ulaganje vremena i truda može učiniti čuda!

 

RAK

Vjerojatno ćete imati malo strpljenja ovog tjedna za površne razgovore. Ako vaš ljubavnik ili ljubavni interes nije zainteresiran za upuštanje u dubine uz vas, možda biste radije krenuli na ovo putovanje sami. U vama bi moglo stvoriti želju da izvučete informacije koje  netko tko vas voli, trudi se držati u bocama. Da, to također može značiti da ćete se spremati razotkriti nečije laži ili podmuklo ponašanje – ali ako je to slučaj, vjerojatno je dugoročno bolje da o tome saznate sada.

 

LAV

Rad u sjeni nikada nije lak, ali ovog tjedna možete vidjeti koliko je vrijedno hrabro se boriti s tamom i uroniti u vlastite emocionalne dubine. Planeti vas savršeno podržavajući u ozdravljenju od svih prošlih izdaja ili problema s povjerenjem koje imate zbog prijašnjih razočaranja u vezi. Ako postoji netko u vašem životu, možda nećete slijepo vjerovati toj osobi, ali također nećete graditi nemoguće zidove. Intimi možete pristupiti vjerujući onima koji su je zaslužili i provjeravajući riječi onih koji je nisu zaslužili. To vrijedi i ako ste slobodni, ali sada ponovno otvoreni za ljubav. Sljedeća osoba neće platiti za ono što vam je zadnja osoba učinila.

 

DJEVICA

Pitanja ljubavi i odnosa zasigurno će vam u ovom trenutku biti intenzivna – i jako ukusna! Vaš bi partner mogao biti spreman baciti se na vas na vrlo zabavan način koji potakne i vaše i njegovo srce. Sve misli o radu na svom popisu obaveza mogle bi nestati.  Singl? Možda ćete imati tajnog obožavatelja koji čeka u krilima! Vjerojatno misle da su diskretni, ali vaša osjetljiva priroda može vam pomoći da ih lako shvatite.

VAGA

Ljubav je za vas vrela ovog tjedna! Ako ste u vezi, stvari su posebno sočne zahvaljujući Veneri i Marsu. Pred vama je romantična, utemeljena zabava – vaš će partner vjerojatno učiniti da se osjećate voljeno i privlačnije nego ikad. U ovom trenutku imate mnogo čemu se radovati.

 

ŠKORPIJA

Iznenadni poremećaj vaše rutine možda neće biti tako iritantan kao što se na prvi pogled čini – zapravo, mogao bi se pretvoriti u prekrasnu pogrešku koja vodi do romantičnog potencijala. Moglo bi se dogoditi mnogo različitih stvari – razgovor za posao može uključivati ​​drugu osobu nego što očekujete, a između vas dvoje mogu proletjeti neke iskre! Plan s vašim potencijalnim trenutnim partnerom mogao bi propasti, samo da biste se vas dvoje puno više zabavili s onim što na kraju radite umjesto toga. Shvaćate ideju. Ne može se reći kakve će slučajne okolnosti dovesti do strastvenih trenutaka.

 

STRIJELAC

Ovaj tjedan mogli biste dobiti dar poboljšane komunikacije između vas i vašeg partnera. Planeti omoguću vama i vašoj mogućoj dragoj da vježbate aktivno slušanje, kao i da doživite opće poboljšanje svoje sposobnosti kompromisa. Ovo će vam biti od pomoći. Ako ste zaljubljeni, gotovo je zajamčeno da ćete to izvikivati ​​s krova megafonom kako biste bili sigurni da cijeli svijet to zna. Ako ste slobodni, ovo bi vam moglo otvoriti novi romantični potencijal. Vaše srce je otvoreno!

 

JARAC

Vaš bi ljubavni život mogao postati romantičniji i mnogo intrigantniji ovog tjedna. Netko nov mogao je potaknuti vaše zanimanje u posljednje vrijeme. Kako se upoznajete, možda ćete se osjećati kao da konačno počinjete guliti njihove brojne slojeve. Da, potencijal između vas dvoje je kompliciran – ali to je točan razlog zašto ste toliko zavučeni. Možda ćete otkriti informacije o njemu koje vas stvarno privlače. Bez obzira jeste li potpuno slobodni ili ne, budite spremni na sve! Iznenadni romantični trenuci vrlo su mogući.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovaj tjedan posvuda imate ljubavni potencijal. Planeti vam omogućuju stvaranje blistave veze s nekim izvan vašeg uobičajenog dobnog raspona. Također biste mogli upoznati ovu osobu dok ste zauzeti penjanjem na ljestvici profesionalnog uspjeha. Možda imaju dosta utjecaja! Neočekivani rast može vas oboje dovesti do novih visina!

 

RIBE

Nemojte se sramiti priznati – ovaj tjedan novac, moć i netko s mjerom fizičke prisutnosti vjerojatno vas nevjerojatno uzbuđuje! Ako netko pokaže interes da vas upozna, možete ga brzo provjeriti i odlučiti je li na razini ili ne. Nije snobovski imati standarde i ne moraš se ispričavati za svoje. Dopustite sebi da završite sa zabavljanjem ili smanjivanjem sebe samo da biste dobili mrvicu ljubavi ili pažnje od pogrešne osobe. Ako netko želi dio tebe, neka dokaže da je vrijedan toga.