LJUBAVNI HOROSKOP za 25. August: OVOM znaku stiže NAJLJEPŠI i dugo OČEKIVAN DAN!

LJUBAVNI HOROSKOP za 25. August: OVOM znaku stiže NAJLJEPŠI i dugo OČEKIVAN DAN!

24 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Možda ćete danas poželjeti potvrdu svog ljubavnika. Mogli biste se usredotočiti na ono što očekujete da će vam drugi pružiti.  Razvijanje vaše neovisnosti kroz autentičnu ljubav prema sebi moglo bi poboljšati vaš odnos više nego što očekujete. Vaš će partner vjerojatno smatrati da će vaš novi smjer biti oslobađajući, a ne prijeteći.

 

BIK

Ljubavni horoskop:   Jedna od najromantičnijih faza cijele godine je pred vama! Trenutni ljubavnik može vam rado pomoći pronaći svoje blaženstvo ili biste mogli privući novog partnera ako ga želite. Čak i ako za sada odlučite ostati samac, možete iskoristiti trenutak da stupite u kontakt sa svojim najdubljim fantazijama i čežnjama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Komunikacija je danas ključ za povezivanje s ljubavlju i romantikom. Možda ćete moći koristiti svoje riječi da izrazite emocije i energiju na načine koji nisu uvijek mogući. Ovo je jedan od onih trenutaka kada sjedenje u tišini nije tvoja najbolja opcija. Projicirajte svoj glas.

 

RAK

Ljubavni horoskop:   Uspostavljanje kozmičke ljubavne veze danas bi moglo biti prirodno i lako. Bilo da planirate nešto s bivšim, radite na svom trenutnom partnerstvu ili se pripremajte da upoznate nekoga novog i nevjerojatnog, sada imate alate i samopouzdanje. Pomaže to što odišete samopouzdanjem, pa samo naprijed i zasjajte.

 

LAV

Predanost vam sada može biti prioritet. Možda ćete biti spremni za podizanje situacije na sljedeću razinu. Ako ste već u ozbiljnoj vezi, ovo je trenutak da se usredotočite na dinamiku koja to čini – i da se pozabavite svime što ne radi najbolje. U svakom slučaju, to je izvrsna prilika da vidite kako se vaši ideali o ljubavi i romantici uklapaju u vaše praktično, svakodnevno postojanje.

 

DJEVICA

Ljubavni horoskop:   Oslanjanje na svoju vlastitu vrijednost može vas provući kroz bilo koju stvar u vezi danas. Možda vam je važno biti na istoj stranici s ljubavnikom na svijetu, ali također imate na oku što je pošteno. Neka vas partner ili novi romantični interes obasu ljubavlju i posluži vam najbolje stvari u životu.

VAGA

Ima nešto duboko romantično i puno nade u vašim današnjim snovima. Ako otkrijete da besciljno sanjarite daleko dulje nego što si obično dopuštate da bezumno vijugate, jednostavno dodirujete visoku vibraciju ove slatke lunarne energije. Romantični i filmski scenariji mogu preplaviti vašu psihu više nego u prosječnom danu. Držite svoj dnevnik snova pri ruci i tražite u njemu transformativno značenje.

 

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop:   Unošenje više ljubavi u svoj svakodnevni život uskoro će postati slađe i lakše. Možete početi smišljati kako upisati romantiku za kojom žudite u svoj kalendar. Ovo je osobito korisno ako ste se previše naginjali drugim brigama nauštrb vašeg odnosa. Bez obzira jeste li slobodni ili vezani, stvaranje određenih večeri za izlaske i romantične pauze za maženje može svaki radni tjedan učiniti daleko ugodnijim.

 

STRIJELAC

Tvoj ljubavni život trenutno gori, pa udari dok je vruće! Možda ćete morati pošteno procijeniti i očistiti neke rane u vezi, ali vaš optimističan stav može vam pomoći da prebrodite teške stvari i ojačate svoje partnerstvo.

 

JARAC

Ljubavni horoskop: Prijateljstvo je ključ svake zdrave veze i danas stvarno dobivate tu poruku. Možete jasno vidjeti da li vaše partnerstvo ispunjava ono što ste mu se nadali. Ako vam nedostaje okvir prijateljske veze, možda ćete morati malo više raditi na svom odnosu. Srećom, to je sada lakše nego inače. Ako ste slobodni, mogli biste se zaljubiti u platonskog prijatelja – slobodno istražite te osjećaje!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Veliki val romantike uskoro će preplaviti vas. Ovo je prekrasna, tekuća, čarobna energija. Ako ste slobodni, možete iskoristiti brojne mogućnosti za izlaske, kako putem aplikacija, tako i kroz spontane veze s privlačnim strancima na najslučajnijim mjestima. Ako ste već u vezi, hrpa zaljubljenosti bi se trebala ponovno preliti u vašu vezu, stvarajući osjećaj kao da ste se tek iznova sreli.

 

RIBE

Ljubavni horoskop:   Duhovnost je tajna za otključavanje vašeg ljubavnog života upravo sada. Možete se prilagoditi svojim emocijama i pomno ih proučiti. Ta vam svijest može pomoći da poboljšate svoje trenutno partnerstvo ili se pripremite za novu vezu. Zaronite duboko i zabilježite ono što ste pronašli.