U ZADNJIM DANIMA Augusta OVOM znaku dolazi ogroman NOVČANI dobitak, a OVOM se vraća BIVŠA LJUBAV!

U ZADNJIM DANIMA Augusta OVOM znaku dolazi ogroman NOVČANI dobitak, a OVOM se vraća BIVŠA LJUBAV!

23 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

U zadnjim danima Augusta: Ovo su dani kada se problemi rješavaju, obitelji se okupljaju, a emocije konačno smiruju. Stari problemi se ne bacaju pod tepih, već se istinski rješavaju i stvari se počinju osjećati lakše, posebno one koje su u prošlosti bile grube.

Možete reći “ne” očekivanjima i potrebama drugih ako vaša nisu ispunjena. Imajte na umu da vam ravnoteža koju stvarate pomaže zadržati duševni mir na tom putu.

 

 

BIK

Nakon smrti Davida Bowieja, njemačka vlada mu je zahvalila na njegovom koncertu 1987. u Berlinu koji je doveo do rušenja Berlinskog zida. Ne znate kako će vaši izbori inspirirati druge i imate li što je potrebno da razbijete neke ograde i nepotrebna ograničenja u svijetu.

Grandiozne ideje mogu dovesti do nevjerojatnih stvari u budućnosti, ali morate ih temeljiti na realnim osnovama. Idite korak po korak, imajući na umu svoje ciljeve na svakom koraku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Zamišljate različite scenarije i sada kada se stvari kreću na prirodan način, slobodni ste donijeti neke izbore koji će zadovoljiti vaše buduće potrebe. Iako ste zabrinuti za budućnost, također ste uvjereni da ćete se moći nositi sa svime što vam se može dogoditi.

Dobar prijatelj bi mogao pomoći s gorućim problemom. Potražite savjet i ruku pomoći. Ne morate sami prolaziti kroz toliko stvari.

 

 

RAK

Iako možete prepoznati da su određene situacije iluzije i potencijal koji se neće ispuniti, i dalje ste spremni slijediti ih, gledajući stvarnost iza kulisa. Na vama je da pronađete način, čak i ako su drugi predani različitim putovanjima i zapravo ne razumiju stvarne ponude svijeta.

Mogućnosti su mnoge. Nemojte ih trošiti na sumnje i pretjerivanje. Sve što vam uistinu treba je dovoljno vjere u sebe da kreirate život kakav želite živjeti, iz dana u dan.

 

 

LAV

Da biste svom srcu donijeli osjećaj lakoće, trebat će vam dobro društvo i energija uložena u dobrobit. Pokušajte se ne mučiti nepotrebnim pritiskom i očekivanjima od svijeta koji vam neće donijeti dugoročno zadovoljstvo. Oslonite se prije svega na sebe za svu podršku i ljubav koja vam je potrebna.

O nekim stvarima je teško raspravljati, a pritom ne morate rušiti vlastite granice. Slušajte svoje slutnje i polako pristupajte stvarima koje su previše osjetljive da biste se u njih uronili.

 

 

DJEVICA

U staroj Kini bilo je uobičajeno praviti jastuke od žada, a vjerovalo se da mekani jastuci kradu nečiju energiju. Znate da vas neka uvjerenja neće dovesti do vaših ciljeva, ali ne možete se otresti ideje koja stoji iza njih i svih onih iskustava koja su pokazala da su u pravu.

Ako se ne možete otresti negativnih misli, ovo je dobar trenutak za duhovni rad, meditaciju i unutarnje rasprave koje će vam pomoći razumjeti svoj pravi unutarnji imperativ.

VAGA

U srednjem vijeku bilo je uobičajeno da cijela obitelj dijeli krevet. Situacija koju ste prerasli u svom umu bila je puno drugačija nego što je se sjećate, a neki problemi su bili mnogo intenzivniji nego što se činilo u to vrijeme.

Dopustite srcu da osjeti dubinu i utjecaj prošlosti. To će vam omogućiti da krenete dalje, na čvrstim temeljima i spremni za izazove koji su drugačiji od onih s kojima ste se nekada morali suočiti.

 

 

ŠKORPIJA

Iako se možete jako truditi popraviti situaciju, vaši napori se i dalje mogu dugoročno pokazati uzaludni. Važno je shvatiti da ne morate juriti za čudima, kao što niste vezani predugo ostati na jednom mjestu ako vaše potrebe nisu zadovoljene u tom procesu.

Provesti neko vrijeme sami uvijek je dobra ideja kada želite doći u kontakt sa svojim osobnim sposobnostima i emocionalnim potrebama. Budite nježni sa svojim srcem.

 

 

STRIJELAC

Neka otkrića su jednostavnija nego što ste zamišljali da će biti. Vrijeme vam je pomoglo da se okrenete svojim prirodnim tempom, a sada se možete opustiti i krenuti s tokom. Neke negativnosti mogu se osjetiti u određenim vezama, ali nema zle namjere kojih se morate držati, a uskoro ćete vidjeti stvari u najboljem mogućem svjetlu.

Niste imali priliku u potpunosti se objasniti gdje smatrate da je važno. Govorite kako osjećate i otvoreno razgovarajte o pitanjima koja ograničavaju vaše mogućnosti danas.

 

 

JARAC

Vrijeme je da uhvatite korak s onima koji su bili vaša velika inspiracija, otvarajući vrata za koja ste mislili da se ne mogu otvoriti i vodeći njihove vlastite putove u smjerove za kojima vaše srce žudi. Napravljene su promjene koje se neće poništiti. Spremni ste za početak sljedećeg poglavlja, čim počnete raditi na idealu i ostvarivati ​​svoje snove.

Boreći se da napravite razliku, mogli biste se naći u bitkama koje zapravo nisu vaše. Držite se podalje od problema drugih ljudi ako se osjećate uvučeno tamo gdje ne pripadate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Niste zamišljali da se određena pravila implementiraju u svoju rutinu, ali ona još uvijek jesu. Pravi je trenutak da prihvatite stvarnost onakvu kakva jest i odatle radite na materijalizaciji svojih ciljeva jedan po jedan.

Ne morate ostati zaglavljeni na jednom mjestu. Čak i ako su energije blokirane i ne možete se pomaknuti koliko biste željeli, još uvijek se možete početi kretati u pravom smjeru i provjeravati svoje mogućnosti dok se krećete.

 

 

RIBE

U miru ste sa svojim vlastitim izborima i krivnja iz prošlosti više nema nikakve veze u vašem svijetu. Vrijeme je prošlo, vodi vas u novom smjeru. Pred sobom možete vidjeti otvorena vrata i prilike koje ne želite propustiti ni pod kojim okolnostima.

Ako ste gurnuti u nekom smjeru, ostanite na svome i budite čvrsti oko izbora koji vam odgovaraju. Ne morate ići predaleko da biste obavili stvari kada postoji lakši način.