LJUBAVNI HOROSKOP za 24. August: Tajne iz PROŠLOSTI će se SAZNATI i UNIŠTITI vezu OVOG znaka…

LJUBAVNI HOROSKOP za 24. August: Tajne iz PROŠLOSTI će se SAZNATI i UNIŠTITI vezu OVOG znaka…

23 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Došlo je vrijeme da preuzmete odgovornost u pitanjima ljubavi i romantike. To nije čest slučaj za osjetljive, koje inače vole dopustiti drugima da preuzmu vodstvo u ovom odjelu. Počela je nova faza u vašem ljubavnom životu i trebali biste razmišljati o širenju prema van u nova područja s novim ljudima, novim okolnostima ili oboje. Vrijeme je da počnete voditi računa.

 

BIK

Danas si u igri kada je ljubav u pitanju. Malo je vjerojatno da ćete zaboraviti nešto što trebate učiniti kako biste zadovoljili svog ljubavnika. Zapravo, možda ste toliko opsjednuti brigom o njemu na samopožrtvovni način da zanemarite vlastite potrebe. To vas može ugristi, stoga budite svjesni očekujete li išta zauzvrat kada učinite nešto velikodušno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Ljubav je sklona da za vas postane mnogo senzualnija i trebali biste razmisliti o novim načinima na koje ćete razmaziti svoju posebnu osobu. S vašom vezom može biti puno razgovora i tračeva koji bi vas u početku mogli odbiti, ali nemojte dopustiti da vam to smeta u izražavanju vaših pravih osjećaja. Prava komunikacija povezana s ovim partnerstvom bit će prvenstveno neverbalna.

 

RAK

Ljubav i romansa su vam uvelike u prilog, iako vas možda postoje prepreke koje vas sprečavaju da u potpunosti iskoristite situaciju. Moguće je da ste previše izbirljivi i restriktivni u pogledu vrste osobe koju tražite. Ljubav nije zamišljena kao skup željenih kvaliteta koje stavljate na popis za kupovinu. Ne možete realno izraditi korak po korak opis kako bi stvari trebale funkcionirati. Neka se stvari odvijaju prirodno.

 

LAV

Ljubavni horoskop: Moglo bi vam doći bezgranično brbljanje kada su u pitanju teme ljubavi i romantike. Vaše osjećaje i dalje presreću riječi i mišljenja drugih. Moglo bi se dogoditi da ono što želite zadržati u tajnosti odjednom postaje javno objavljeno od strane usta koja jednostavno ne žele prestati govoriti. Opustite se u senzualnom elementu ljubavi umjesto da budete toliko zaokupljeni političkim aspektima situacije.

 

DJEVICA

Mogla bi vas privući stara ljubav. Možda ćete na radiju čuti pjesmu koja vas podsjeća na nekoga s kim ste izlazili. Odjednom će vam um biti ispunjen sjećanjima na ovu osobu. Ili ćete možda naletjeti na ovu osobu u trgovini. Mogli biste se iznenaditi snažnom reakcijom koju imate. Možda ćete morati shvatiti koji su vaši pravi osjećaji prema toj osobi.

 

VAGA

Ljubavni horoskop:  Stvari možda idu glatko u većini područja vašeg života trenutno, ali ako nešto krene po zlu, to je vaš ljubavni život. Zbunjenost se može pojaviti kada i vi i vaš partner želite započeti nešto novo – možda novu fazu u vašoj vezi, možda novu razinu predanosti. Možda želite potpuno novu vezu. Problem je u tome što se bojite napraviti sljedeći korak. Oslobodite se straha.

 

ŠKORPIJA

Možda se trenutno osjećate lijeno i letargično. Možda vam treba dodatni odmor. Ili možda jednostavno trebate uzeti malo slobodnog vremena s posla. Nemojte planirati previše aktivnosti navečer tijekom sljedećih nekoliko dana, ako možete pomoći. Možda biste željeli nadoknaditi svoje čitanje, napraviti laganu vježbu ili se družiti sa svojim najdražima. Nemojte se prisiljavati da radite previše zadataka, jer se morate opustiti.

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:   Vaš probni um možda otkriva malo oklijevanja od strane vaše bliske voljene osobe. Moguće je da je u ovom trenutku u pitanju ili član obitelji ili romantični partner. Možda ova osoba iznenada povlači svoju energiju natrag. Pazite da ne učinite isto bez prethodnog razumijevanja izvornog uzroka ove radnje. Prebrzo zaključivanje izuzetno je štetno za odnos.

 

JARAC

Nemojte odustati od pronalaska vrhunskog romantičnog partnera iz snova, jer sada je vaša prilika. Više nego vjerojatno da vas mnogo razgovora potiče na akciju. Nemojte se iznenaditi ako vas malo trenja sprječava da uskočite u situaciju s obje noge. Držite se, međutim, jer kad jednom zađete dublje ispod površine, mogli biste otkriti da ova osoba ima mnogo više nego što se na prvi pogled čini.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Ljubav nije nešto što će se dogoditi spontano u ovom trenutku. Nemojte sjediti i čekati da se netko spusti sa čarobnim štapićem i odmah sve poboljša. Ljubav i odnosi s bliskim prijateljima i obitelji stvari su za koje ćete morati raditi. Imajte na umu da ovaj posao ne mora nužno biti zamoran ili užasan, ali je s vaše strane oblik napora.

 

RIBE

Možda ste zaostali kada su u pitanju ljubav i romantika. Ovo nije nužno loša stvar. Zapravo, možda ćete otkriti da ovakav stav ide u vašu korist. Krećući se s tokom i čekajući druge da naprave prvi korak, imate priliku posvetiti više vremena sebi umjesto da svoju energiju šaljete prema van prema drugima.