U naredna tri dana: OVIM znacima dolaze LJUBAVNI TRENUTCI za PAMĆENJE, ali OVOM znaku stiže nešto posve NEOČEKIVANO!

U naredna tri dana: OVIM znacima dolaze LJUBAVNI TRENUTCI za PAMĆENJE, ali OVOM znaku stiže nešto posve NEOČEKIVANO!

22 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

U naredna tri dana: Astralna energija otkriva neke od boljih kvaliteta u vašoj vezi. Izvrstan je dan da zajedno učinite nešto intelektualno poticajno, ili možda dogovorite obrok i pozovete nekoliko prijatelja. Razgovor i dobro raspoloženje uvelike će vas zbližiti. Smijeh ima jedinstvenu iscjeljujuću kvalitetu koja ublažava sve obrambene stavove i potiče suradnju.

 

 

BIK

U naredna tri dana: Možda je razlog zbog kojeg doživljavate određenu prazninu u odjelu za romansu taj što trenutno u vašem životu ima vrlo malo mjesta za vrstu veze koju tražite. Astralna energija daje vam vjeru u sebe i u svoju sposobnost da privučete pravu osobu. Ali najvažnija stvar koju trenutno možete učiniti je preurediti svoj raspored i odvojiti vrijeme da se pojave.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Astralna energija stvara vrlo društvenu atmosferu. Pozitivno je vrijeme za sve vrste prilika, pogotovo ako s nekim razgovarate prvi put. Vjerojatno će vas kvaliteta razgovora doista zanimati. Činit će se da dijelite iste misli, ideje i mišljenja, ali se također možete ne slagati na prijateljski način.

 

 

RAK

Čini se da je ljubav vrlo intelektualna stvar, posebno s obzirom na astralnu energiju dana. Ako prisustvujete okupljanju virtualnog razreda ili nekoj vrsti akademske prigode, nemojte se iznenaditi ako ostanete s više nego sretnim uspomenama. Netko će biti impresioniran načinom na koji razmišljate i načinom na koji možete voditi tako poticajan razgovor. Zaista jako impresioniran!

 

 

LAV

Ljubav je jednostavno savršena. Nebeski utjecaj potiče najbolje što romantika može ponuditi. Ako ste vi i vaš partner (sadašnji ili budući) naporno radili, a u posljednje vrijeme niste provodili puno vremena zajedno, ovo bi bila sjajna prilika da učinite nešto prekrasno što vraća osjećaj pravog druženja. Večera uz svijeće ili kratka zajednička pauza mogli bi uistinu učiniti čudo!

 

 

DJEVICA

Nebeski utjecaj može učiniti da se osjećate skloni maštanju više nego inače. Iako nema apsolutno ništa loše u malom sanjarenju, morate se čuvati da ne budete nerealni u svojim očekivanjima od drugih. Ako se čini da vaš ljubavni interes ne ispunjava vaša očekivanja, umjesto da se pitate zašto ne, bilo bi od pomoći da im kažete što točno želite.

VAGA

Ljubav je trenutno na nadrealnoj i nezemaljskoj strani. Nije uobičajena praktična varijanta, pa ako prvi put izlazite na spoj, možda je to više romantična i duhovna veza, barem za početak. Kvaliteta razgovora, a ne bilo što drugo, učinit će večer uspješnom.

 

 

ŠKORPIJA

Današnji nebeski utjecaj čini čuda za vaš ljubavni život. Ne samo da otkrivate da oboje dijelite istu vrstu fantazija, već oboje otkrivate da uživate u jedinstvenom razumijevanju, osjećaju jedinstva koji vam omogućuje da oboje znate što drugi misli bez potrebe da pitate. Iskoristite ovu priliku da proslavite svoju vezu i svoju zahvalnost jedno prema drugom.

 

 

STRIJELAC

Današnji nebeski utjecaj čini ljubav poput čarobne bajke. To je vrijeme kada možda žudite za tom savršenom vezom, onom koja vas ispunjava na svim razinama. Ako je moguće izaći na spoj, ta osoba može izgledati kao odgovor na vaše najiskrenije snove, a ipak ne bi bilo mudro očekivati ​​da će tako ostati zauvijek.

 

 

JARAC

Nebeski utjecaj može ojačati i produbiti vezu između vas i vašeg ljubavnog interesa. Uvijek ste vrlo intuitivni, ali trenutno je ta intuicija pojačana i kao da ste spojeni u neku vrstu mističnog jedinstva. Ovo stanje možda neće trajati zauvijek, ali će biti duboko zadovoljavajuće dok traje. Možda sada razumijete više jedni o drugima nego ikada prije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Ako ste raspoloženi za romantična obećanja ili se čini da je vaša najnovija ljubav na rubu da vam izjavi svoju neumiruću ljubav – ovo možda nije najbolje vrijeme da sebe ili njih shvatite previše ozbiljno. Nebeski utjecaj znači da možete izgovoriti medene riječi nježnosti i brige, a da ništa od toga ne uzimate k srcu. Usredotočite se na uživanje u sadašnjem trenutku, a ne na planiranje budućnosti.

 

 

RIBE

U vašim odnosima postoji nešto istinski dobrodušno i srdačno. Astralna energija olakšava otvaranje prema drugima i vjeru i samopouzdanje. Ako vas u posljednje vrijeme muči nisko samopoštovanje, tada ćete se osjećati puno bolje. Ako postoji netko koga želite upoznati, moći ćete smoći hrabrosti za to. Dajte sebi priliku!