Sutra počinje VLADAVINA DJEVICE i traje do 21.09. Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana za svaki znak!

Sutra počinje VLADAVINA DJEVICE i traje do 21.09. Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana za svaki znak!

21 kolovoza, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Vladavina djevice: Uz energiju u mjesecu koji je pred vama, to znači da ćete morati govoriti iz srca više nego što ste navikli.

Iako su radnje još uvijek važne, ovo je vrijeme da razriješite svu zaostalu zbrku i poduzmete potrebne korake kako biste mogli prenijeti ono što vam je na srcu. Pogotovo jer će to vjerojatno promijeniti blisku romantičnu vezu.

Umjesto da pokušavate planirati ishod, usredotočite se na to da jednostavno budete iskreni u vezi sa svojim osjećajima i potrebama, a zatim prepustite svemiru da se pobrine za ostalo.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Početkom mjeseca mogli biste se osjećati pomalo neraspoloženo, gotovo kao da niste sigurni što vas muči.

Ovo je vjerojatno novi val energije koji dolazi oko sredine mjeseca i koji će vam pomoći da napravite planove za dugoročni pogled koji ste razvijali za svoj život.

Ako postoji prostor u kojem ste se suzdržavali ili pokušavali dati vremena da se situacija odigra, sada je vrijeme da se pozabavite svojim zabrinutostima.

Ne morate sve shvatiti da biste poduzeli sljedeći važan korak.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Povremeno se čini da dobijete te trenutke jasnoće o sebi, svom životu i naravno o ljubavi.

Ovaj mjesec bit će jedan od onih trenutaka koji će vam pomoći da povežete točke o mnogim nedavnim pitanjima koja ste si postavljali.

Ovo je ipak samo jedan dio jer najvažniji dio dolazi nakon toga, što ćete učiniti u vezi s tim.

Iako ste obično izvrsni u idejama, često zapnete u tome kako promijeniti radnje. Ili ponašanja kako biste se mogli približiti svom cilju. Ovaj put odgovori na ova pitanja počivaju u vama samima.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Ovaj mjesec je sve o tome da pustite loptu da padne. S vašim nedavnim radom na otkrivanju koliko je važno govoriti svoju istinu, shvatit ćete da je nemoguće održati stvari onakvim kakvi su bile, a pritom se i dalje počastiti.

Ovo bi moglo izgledati poput potezanja užeta s obzirom na to kako ste uvijek radili stvari i kako želite da stvari idu naprijed.

Opustite se u procesu i prepoznajte da ponovno učite kako ne samo poštovati svoju istinu, već i voljeti.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Posvuda ima novih početaka ako ste voljni pogledati. Nikad se ne zaglavite u nečemu samo zato što je to jednom bilo istina, pogotovo u vezi. Stvar je u tome da iako je važno slijediti svoja srca i govoriti svoju istinu, ponekad kako rastemo te promjene.

U ovom slučaju najvažnija stvar koju možemo učiniti je počastiti to umjesto da se zavučemo u kut govoreći da je to put koji smo odabrali. Potražite kamo vas promjena vodi ovog mjeseca, umjesto obrnuto.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Uvijek postoji jedna konačna prepreka koja stoji između nas i života koji želimo živjeti. Ponekad otkrijemo da smo to mi, ponekad je to uvjerenje, a ponekad je to odnos od kojeg se jednostavno nismo htjeli potpuno rastati.

Stvar je u tome da svaka veza može služiti nekim potrebama. Samo je pitanje jesu li te potrebe kojima služi i dalje one koje imate. Kada u svom životu napredujemo, to je u svim područjima. Nemojte se suzdržavati samo zato što je teško pustiti se.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Najveći način na koji odajete svoju moć je pretvaranje da veza zadovoljava vaše potrebe, a zapravo ne. Nikada se ne možemo žrtvovati čekajući da drugi bude spreman i umjesto toga uvijek moramo prihvatiti istinu trenutka.

Nemojte se bojati sanjati ili voljeti više nego ikada prije. Pogotovo ako to znači da morate krenuti životnim putem kojim nikada niste mislili da ćete ići. Zapamtite da nagrada i rizik uvijek idu ruku pod ruku, ali najveće je žaljenje što ne poštujete sebe i svoje potrebe.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Spreman si. Možda se ne čini u potpunosti kao da jeste, ali ovo novo poglavlje u vašem ljubavnom životu koje ste kreirali već neko vrijeme konačno je spremno za početak.

Znači li to ili ne znači da je netko novi pred vratima ili ne, ovog mjeseca prelazite prag s kojeg nema povratka.

Umjesto da se fokusirate samo na ono što se čini kao da ste odustali, pogledajte što ćete dobiti.

Ako netko treba s nama putovati u naš rast, hoće… A ako ne, onda je to najnježniji način na koji svemir može reći: “Ne, to nije za tebe”. Poslušajte očito da ovog mjeseca, čak i ako su protiv onoga što ste mislili da će se dogoditi.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Nema smisla više se pretvarati. Nema smisla pokušavati ignorirati koliko ste daleko stigli i sve promjene koje su se dogodile.

Povratak unatrag više nije opcija i što dublje toneš u ovu istinu, to ćeš više mira u svom srcu pronaći o onome što dolazi.

Uživate u promjenama na više razina, ali samo kada je to promjena koju očekujete, ovaj mjesec može donijeti neke zaobilaznice do onoga što ili kada ste mislili da će se stvari odigrati.

Ostanite prizemljeni u tome tko ste i zapamtite da je sve što se očituje nešto za što ste molili.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Budite spremni zakoračiti u to tko ste uistinu ovog mjeseca i život koji želite smatrati svojim.

Svaka nesreća ili tuga kojoj podlegnete su zbog izbora koje ste napravili ili onih koje odbijate napraviti.

Koliko god to bilo grubo, jednom kad možemo preuzeti odgovornost za svoje okolnosti, tada imamo moć promijeniti ih.

Ne postoji dovoljno velik izgovor da zaboraviš zov svoje duše.

Iako za sobom ostavljamo ljude iz naše prošlosti ili krećemo na novo putovanje s nekim novim može biti neodoljivo, ponekad je ostati tu gdje jesmo najsmrtonosnija opcija koja postoji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Kako ovaj mjesec napreduje, tako se i vi širite u novosti.

Ne samo u smislu novih mogućnosti na horizontu i novih načina postojanja u ljubavi, već unutar sebe.

Kada smo završili proces ozdravljenja, slobodni smo gledati na ljubav drugačije, slobodni smo voljeti mudrošću iskustva bez straha da ćemo opet biti povrijeđeni.

To je ono što znači biti obnovljen, imati nadu i dopustiti da sve što doživimo od nas učini ne samo boljim ljudima već ljudima kakvi trebamo biti.

Vrijeme je da zatražite ovu fazu svog života jer ste je zaradili deset puta.

 

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Život nikad ne funkcionira onako kako vi zamislite, ali uvijek funkcionira onako kako je namijenjen, što znači da je često bolji.

Koliko god da ste radili na primanju, otpuštanje se pojavljuje kao tema ovog mjeseca.

Možda ne u smislu ljudi onoliko koliko ste sanjali o načinu na koji ste mislili da će život i određena veza proći.

Ali ovo nije loše. Kada možete napustiti način na koji ste mislili da će se vaši snovi manifestirati, možda ćete zapravo vidjeti da već postoje.