TOKOM NEDELJE – U život jednog znaka će ući osoba koja će mu PROMIJENITI ŽIVOT!!

TOKOM NEDELJE – U život jednog znaka će ući osoba koja će mu PROMIJENITI ŽIVOT!!

20 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Tokom nedelje: Vaše intelektualno umijeće u uredu donijet će vam sretnu vijest. Radnoj kulturi u uredu možete dati novi izgled. Savjetujemo da dvaput razmislite prije nego što krenete u nove poslove. Upamtite da je uvijek dobro biti oprezan u svakom pogledu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaši financijski problemi mogu potrajati, pa će vaša želja da ih riješite morati malo pričekati. No, velike su šanse da ćete zaraditi novac iz različitih izvora. Dobra stvar je što ćete vjerojatno zadržati neovisnost na radnom mjestu. Nakon tih dugih sati kušnja, možete veseliti prekrasnom druženju sa svojom dragom osobom.

 

 

BLIZANCI

Ovih dana ćete biti mnogo velikodušniji nego što većina ljudi shvati da to možete biti. Kasnije ćete ubrati plodove posla koji ste obavili u partnerstvu s nekim prijateljima. Dani obećavaju mješavinu posla i zadovoljstva. Prisustvovat ćete, možda čak i domaćin, sastanku s prijateljima i kolegama.

 

 

RAK

Više ćete pažnje posvetiti svojoj obitelji i obiteljskim pitanjima, ostavljajući po strani sve ostale stvari. Htjet ćete promijeniti dekor svog doma i za to možete kupiti antikne predmete ili novi namještaj za ukrašavanje u svom domu. Također se možete pokušati dogovoriti za kraći izlet u obližnje mjesto.

 

 

LAV

Vaše samopouzdanje puno govori i čini vas samopouzdanom osobom. Bilo da se radi o kući ili na poslu, dovoljno ste sposobni upravljati poslovima na oba mjesta. Igrate važnu ulogu u održavanju harmonije na oba mjesta.

 

 

DJEVICA

Interakcija i razmjena ideja sa istomišljenicima će vas pomladiti. Možda ćete se bolje izraziti pred njima. Planiranje i provedba ideja na poslu možda neće biti usklađene. Budite praktični i nastavite dalje, radujte se boljem sutra.

VAGA

Za vas je obitelj na prvom mjestu. Članovi vaše obitelji stupovi su vašeg uspjeha. Započet ćete dan u dobrom duhu i održati ga tijekom dana. Netko može imati više novca od vas. No, prosperitet se mjeri i brojem srca koja čovjek osvoji. A ovih dana ćete biti bogat čovjek jer ćete osvojiti mnoge od njih.

 

 

ŠKORPIJA

Dobro ćete isplanirati dane. Na taj ćete način dobiti i više vremena za stvari koje nikada niste radili. Iznesite svoje stare zapise ili ploče omiljenih pjevača i obrišite prašnjavi ploče. Možda ćete konačno oživjeti stara vremena!

 

 

STRIJELAC

Poslovi sa stranim tvrtkama i organizacijama će vam se pretvoriti u financijsku dobit. Dobro je vrijeme kada je u pitanju ostvarivanje vaših financijskih ciljeva. Također ćete moći pomoći drugima da se poboljšaju u životu. To će podići vaš društveni status. Ovo su dani za primanje dobre volje i povećanje broja vaših dobronamjernika.

 

 

JARAC

Kao pravi čovjek od riječi ćete razgovarati o svemu što želite! Ako ste se udvarali nekome, susreti će vam učiniti čuda. No, pazite da ne izbjegavate odgovornosti i dovršite svoje projekte na čekanju prije nego što vam šef to zatraži.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Postoji svaka mogućnost da zadržite ljude oko sebe u dobrom raspoloženju. Žudnja za hranom mogla bi vas nadvladati. Takav osjećaj može biti posljedica prigušene gladi. Odbijte i uživajte jer će vam zabava biti na vrhu liste prioriteta. Pojavit će se osoba koja bi s vremenom mogla imati veliki utjecaj na vas i općenito na vašu budućnost. Mogla bi vam biti od velike koristi u toj mjeri da bi vam mogla promijeniti život.

 

 

RIBE

Vjerojatno ćete se dodatno potruditi da potvrdite svoj autoritet na radnom mjestu. Što se tiče posla, vaši stariji i kolege cijenit će vašu predanost poslu. Monetarni dobici mogu se također očekivati.