Srodna duša, bivše ljubavi, magični trenutci, ali i opasan flert – neka se OVI znaci raduju sretnim danima koji im dolaze…

Srodna duša, bivše ljubavi, magični trenutci, ali i opasan flert – neka se OVI znaci raduju sretnim danima koji im dolaze…

18 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovaj će tjedan dati jasnoću u ljubavnom i bračnom odnosu. Netko bi vam mogao dati iznenadnu ponudu za vezu. Budite oprezni kada se obvezujete ili se vežete u toj vezi. Ova veza možda neće trajati dugo. Bračni parovi bi mogli dobiti komunikacijski jaz od vašeg partnera. Pokušajte biti skromni i riješiti probleme između vas i vašeg partnera. Ako ste se bavili pravnim pitanjima vezanim za bračni život, ovaj tjedan može vam dati malo olakšanja, ali šanse za prekid veze. Ovog tjedna morate biti oprezni pri donošenju bilo kakve veće odluke u vezi s vašim bračnim životom.

 

 

BIK

Ovaj tjedan postoji vjerojatnost prekida u komunikaciji i udaljenosti u vezi. Poruke i telefonski razgovori vjerojatno će igrati ključnu ulogu u jačanju vašeg ljubavnog odnosa. Možete komunicirati s bivšim partnerom. Postoje šanse i za tajnu vezu. Čini se da je vaš intimni život ovog tjedna povoljan. Možda ćete ići na dugo putovanje sa svojim supružnikom. Obitelji mogu organizirati druženje. Bili biste sretni zbog malih proslava kod kuće. Također biste ojačali svoj bračni život uz podršku i blagoslove svojih starješina.

 

 

BLIZANCI

Čini se da je ovaj tjedan prekrasan za vaš romantični život u braku, kao i za zaljubljene parove. Pokušajte razumjeti partnerovu zabrinutost i usredotočite se na popravljanje postojećeg kaosa između vas oboje. Sukob s partnerom u većoj mjeri može biti nepovoljan. Stoga svom partneru morate posvetiti odgovarajuće vrijeme i brigu. Pokušajte biti manje argumentirani i obzirniji kako biste zaštitili svoju vezu i vezu. Samci bi ovog tjedna mogli dobiti dobru podršku zvijezda. Ako ste bili u potrazi za romantičnim partnerom, možda ćete za to vrijeme konačno pronaći neke vrijedne izglede.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovaj tjedan se odnosi na stjecanje više perspektive o svom životu i odnosima. Shvatili biste kako iskoristiti svoja iskustva da se osjećate konstruktivnije u svojim odnosima. Postoji vjerojatnost nove veze, ako trenutno niste u vezi. U posljednjoj fazi tjedna možda ćete biti više nestrpljivi i uznemireni. Preporučljivo je u tom razdoblju biti smiren dok s partnerom razgovarate o raznim važnim stvarima. Kraj tjedna bi bio povoljan. Također je vjerojatno da ćete uživati ​​u veselim trenucima sa svojim najbližima, zajedno sa svojim prijateljima.

 

 

LAV

Vjerojatno ćete ovog tjedna krenuti naprijed i obnoviti stare veze. Preporučljivo je izbjegavati pretjerano povjerenje, i to ako je prerano. Morate držati zdrave granice s osobom. Postoje šanse za stvaranje prepreka ili praznina u vašim postojećim bliskim odnosima početkom tjedna. Radite strpljivo i idite u toku, umjesto da postanete plijen sukobima. Planetarni utjecaji mogu djelovati povoljno na održavanje željnog osjećaja pripadnosti u ozbiljnim vezama tijekom posljednje faze tjedna. Možda ćete uživati ​​u oživljavanju romantičnih trenutaka tijekom vikenda.

 

 

DJEVICA

Čini se da je tjedan koristan za vaš ljubavni život i vezu. Oni koji su u ljubavnoj vezi i predani mogu dobiti podršku svog partnera. Možda ćete doći u kontakt sa svojim starim vezama i ostati u kontaktu. Također možete uspostaviti neke nove veze. Vikend može donijeti probleme koji pokreću vaše osjećaje do srži. Možda se osjećate čudno, ali ti problemi mogu probuditi vaše unutarnje najveće želje ili potrebe. Postoje šanse za nelagodu zbog toga, ali možda ćete ih moći učinkovito razvrstati. Tjedan bi mogao dobro završiti.

VAGA

Postoje šanse za dobivanje mješovitih rezultata ovog tjedna. Mnogi će možda morati uložiti dodatne napore kako bi se klonili problema i zadržali kontrolu nad svojim željama do nekih granica. Štoviše, svi vaši snovi i planovi vezanja doživotnog bračnog čvora sa svojom voljenom mogu se ostvariti ovog tjedna. Oboje biste stajali na zajedničkom temelju i pravilno razumjeli emocije jedno drugog. Možda ćete odlučiti da cijeli život provedete zajedno. No budite oprezni jer početak tjedna može biti težak zbog nepovoljne situacije s partnerom i nesporazuma.

 

 

ŠKORPIJA

Ovaj tjedan je povoljan za vaš ljubavni i romantični život, više za one koji su u braku ili u vezi. Pokušajte surađivati ​​koliko god možete, jer ćete pronaći sreću sa svojim partnerom. Postoje šanse da ćete ovog tjedna biti u poziciji da se povežete s nekim značajnim i utjecajnim. Postupno će ljubav procvjetati na vašem kraju, iako će možda biti manje odgovora sa strane suprotne osobe. Ali, ne biste se trebali obeshrabriti, jer bi stvarima trebalo neko vrijeme da narastu. Oni koji su u braku mogu planirati dijete ovaj tjedan.

 

 

STRIJELAC

Možda ćete se morati opustiti i odati sve štetne osjećaje ili misli iz svog ljubavnog života. Nemojte se u to vrijeme zanositi sumnjama, a to bi spriječilo nevolje. Također vam može pomoći da održite ravnotežu i sklad. Iako to može biti teško, važno je komunicirati s partnerom izravno i transparentno. Preporučljivo je biti otvoren, ali istovremeno ostati suptilan. Za samce se čini da je tjedan nepovoljan za nove početke. Međutim, možda se nećete moći suzdržati zbog svojih iskušenja. Možda ćete morati napraviti prvi korak.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Možda ćete ovog tjedna biti sretni i zadovoljni u svom ljubavnom životu. Možda je to ugodna i prekrasna faza za bračne parove koji su nedavno stupili u vezu. Bili biste iskreni u izražavanju ljubavi svom partneru. To bi stvorilo bolje razumijevanje između vas i vaše voljene. Samci koji imaju posebnu osobu mogli bi uskoro dobiti očekivani odgovor. Tjedan je povoljan i za bračne parove koji planiraju prvo dijete. Postoje šanse da dobijete bračnu ponudu ako čekate savez.

 

 

VODOLIJA

Vaš ljubavni život može biti poremećen zbog pogrešne komunikacije. Pokušajte ostati meki i pun razumijevanja sa svojim partnerom. Ljubav i romansa mogli bi procvjetati. Vaš bračni odnos zahtijeva više pažnje. Izbjegavajte argumentirane rasprave i pokušajte dati priliku svojoj značajnoj drugoj osobi da komunicira. Ovaj tjedan je koristan da uljepšate svoj bračni život lijepim uspomenama iz prošlosti. Morate biti izuzetno oprezni u interakciji s partnerom. Preporučljivo je izbjegavati bilo kakve praktične odluke u svom ljubavnom životu, jer to može izazvati napetosti i poteškoće. Morate pružiti emocionalnu njegu kako biste pomladili svoj ljubavni život.

 

 

RIBE

Možda ćete osjetiti nedostatak emocionalne povezanosti ili komunikacijski jaz u vašoj vezi. Utjecaj Jupitera i Saturna može pomaknuti vaš bračni život jedan korak naprijed kako bi poboljšao vaš odnos. Možda nećete dati vremena svom partneru, a to može dovesti do poteškoća ovog tjedna. Nepravilna komunikacija u ljubavnom životu može izazvati napetost. Izbjegavajte sukob s sjećanjima i pokušajte umjesto toga stvoriti slatka. Postoje šanse da će se ljubav i romansa oživjeti s vašim prethodnim partnerom koji će se vratiti ovog tjedna.