LJUBAVNI HOROSKOP za 19. August: Jedan zodijak će upoznati nekog posebnog i ta osoba bi mu mogla promijeniti život!

LJUBAVNI HOROSKOP za 19. August: Jedan zodijak će upoznati nekog posebnog i ta osoba bi mu mogla promijeniti život!

18 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop:  Dokazivanje vaše vrijednosti u vezi moglo bi vam danas biti uvjerljivo. Naprijed-nazad između vaše psihe i vašeg svjesnog uma moglo bi vam se zavrtjeti u glavi. Znati u svom srcu da vrijedite možda neće biti dovoljno – morate to ponoviti naglas i pobrinuti se da vaš ljubavnik ili simpatija čuje svaki slog.

 

BIK

Vaši su odnosi danas na testiranju, a pristup vlastitoj vrijednosti ključ je za polaganje ispita. Mogli biste otkriti da su partnerstva jedan na jedan puno više od materijalnog zbroja njihovih dijelova. Možda mislite da nudite ravnomjernu razmjenu s ljubavnikom ili simpatijom, samo da biste otkrili da vaga nije baš uravnotežena. Voljeti sebe bezuvjetno je put kroz sve poteškoće, stoga ponavljajte sve afirmacije prema potrebi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:   Ovo je uzvišeno romantičan dan za vas. Ovo je posebno intenzivno zbog čega se osjećate iznimno zaljubljeno i privlačno. Iskoristite priliku da vratite iskru sa svojim ljubavnikom, da oživite staru romansu ili pronađete uzbudljivu novu perspektivu.

 

RAK

Tko ste vi u svojim vezama i kako se pojavljujete za svoju voljenu osobu, možda će biti prikazano danas. Puno toga što vidite u svom partnerstvu moglo bi zapravo odražavati energiju sjene koju projicirate prema van. Ovo je trenutak da pogledate iznutra i hrabro se suočite s vlastitim strahovima o predanosti i o samoći. I jedno i drugo je prihvatljiv izbor, ali trebate napraviti onaj koji vam je istinit.

 

LAV

Ljubavni horoskop:   Biti bogat ljubavlju danas bi se mogao činiti previše, iako je to obično melem za vaš ego. Ljubavnik bi vam mogao donijeti doručak u krevet ili vas na neki drugi način njegovati, možda da nadoknadi uočeni neuspjeh. Ako vam je ovo neugodno, pokušajte utvrditi zašto. Želite li imati kontrolu nad postupkom ili vam je jednostavno neugodno biti u centru pažnje?

 

DJEVICA

Progovaranje može biti upravo ono što vaša veza trenutno treba od vas. Ako imate nešto važno za podijeliti sa svojim partnerom ili ako postoji netko s kim biste željeli biti, ovo je vaša prilika da mu to kažete na uvjerljiv i romantičan način. Možda ćete uspjeti riječima opisati što ljubav zapravo znači. Recite što osjećate izravno i bez suzdržavanja

VAGA

Ljubavni horoskop:   Energija je sada duboka i prodorna, a vaša veza je na nišanu. Možda ćete danas biti pomalo iritirani ako zanemarite informacije koje kucaju na vrata vaše psihe. Što više odbijate priznati svoje osjećaje, to će vam biti teže nositi se s njima, što vaše partnerstvo ili potencijalno partnerstvo čini sve kompliciranijim. Iskrenost prema sebi može vam pomoći da pustite svog ljubavnika unutra.

 

ŠKORPIJA

Predugo razmišljanje o romantici moglo bi narušiti vaš današnji mir. Mogli biste se zapitati razmišljate li previše o stvarima. Obično je zdravo sanjariti, a možda ćete biti privučeni da to učinite u ovom trenutku. Međutim, osjećaj srama zbog toga može umanjiti vaše zadovoljstvo, pogotovo ako vam netko drugi zada poteškoće. Sve dok vas maštanje ne udaljava od stvarnih iskustava, sanjajte mali san bez žaljenja.

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  Romantika je moguća svake minute u danu, ako se potrudite da je zakažete.  Ako se sjetite da zapravo možete PLANIRATI imati ljubav u svom životu i njegovati umijeće zahvalnosti, trebat će vam vrlo malo više.

 

JARAC

Vaši romantični ciljevi i želje su vam na vidiku, ali možda će prvo biti malo kušnje. Možda ćete poželjeti zeleno svjetlo od prijatelja kojima vjerujete prije nego što donesete važnu odluku o vezi. Međutim, mišljenja drugih ljudi o vašem intimnom životu također mogu stvoriti neki kaos i ljubomoru ako se s njima ne postupa nježno. Pronađite onu delikatnu ravnotežu između poznavanja vašeg posla i zadržavanja važnih stvari za sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Moglo bi biti konkurencije između vaše društvene scene i vaših mirnijih romantičnih sklonosti. Bez obzira živite li s ljubavnikom ili ne, emocionalna integracija vaše potrebe za vezama u zajednici s vašim životom kod kuće sada vam je neophodna. Oslonite se na racionalnost umjesto na intuiciju, samo ovaj put, kako biste bili jasni o svojim prioritetima.

 

RIBE

Danas bi u vašem životu mogla biti prava poplava romantike. Vaš jedini potencijalni izazov mogao bi biti vjerovati da je to stvarno. Koliko god dugo trajao čarobni trenutak, nema potrebe za provjerom stvarnosti kada ste natopljeni slatkoćom. Dovoljno je živjeti u sadašnjosti bez brige o budućnosti.