Za OVA 3 znaka dolaze DANI IZ SNOVA i SREĆA kakvu još nisu okusili! Sljedeći dani bit će ključni…

Za OVA 3 znaka dolaze DANI IZ SNOVA i SREĆA kakvu još nisu okusili! Sljedeći dani bit će ključni…

17 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Jednog ste dana imali osjećaj da vaši profesionalni projekti zapravo nisu vaši, već oni koje su vaši roditelji, posebice majka, željeli da imate. Sada analizirate svoju karijeru iz svih kutova i pokušavate shvatiti što uistinu želite. Danas biste trebali moći jasnije vidjeti.

 

 

BIK

Čini se kao da je temelj vaših društvenih ambicija u posljednje vrijeme malo poražen. Planetarne energije bi vam trebale dati neke nove želje. Možda su skromnije naravi, ali to ne znači da neće biti važni. Ono što vas profesionalno motivira bit će zdraviji i manje egoistični. To će u konačnici biti pozitivna, zadovoljavajuća evolucija.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo su dani kada ćete konačno prihvatiti da ste skloni igrati ulogu roditelja u svojim sentimentalnim odnosima. Vi ste taj koji postavlja granice, organizira stvari i preuzima odgovornost. Partner bi vas trebao pokušati otvoriti vašoj osjetljivijoj, krhkijoj strani.

 

 

RAK

Bojite li se da vas ljudi više neće razumjeti? Jeste li se previše promijenili? Imate li osjećaj da ste neke ljude ostavili iza sebe? Da, moguće je, ali što možete učiniti? Ne mogu se svi mijenjati istim tempom kao vi. Vaši prijatelji nemaju problema s promjenama koje ste prošli. Razmotrite ovu mogućnost!

 

 

LAV

Nemate ista mišljenja kao svi ostali. Naravno, to je slučaj sa svakim od nas. Ali čini se da se s ljudima sve više razlikujete u mišljenjima. Možda ćete odlučiti da je vrijeme da osmislite vlastiti posao, gdje ste jedini šef s kojim se ne slažete! To će nositi određene rizike, ali potencijalne nagrade su velike

 

 

DJEVICA

Možda ste razmišljali o ponovnom miješanju karata sa svojim partnerom, osim ako vam već nije ponuđena nova ruka. Ova pauza u vašoj vezi nužan je prijelaz na vašem putu do povećane intimnosti. Počevši od danas, vaša se veza vratila na pravi put i nastavit će glatko napredovati. Potrudite se promatrati što se promijenilo.

VAGA

Postoji izvjesna vjerojatnost da su se vaše emocije promijenile u posljednjih šest tjedana. Više vas ne privlače isti ljudi. Na poslu niste sigurni u sebe i čak se pitate je li vas privlačnost napustila. Od danas će te sumnje biti razbijene. Uzmi srce.

 

 

ŠKORPIJA

Čini se da su se vaše emocije konačno vratile u posao! Dvoumili ste se zadnjih šest tjedana, ne možete donijeti nikakvu odluku. Osjećali ste se nesigurno, kao da više ne možete vjerovati sebi. Bilo je to posebno uznemirujuće vrijeme. Ne bacajte oprez u vjetar, ali samopouzdanje će vam se danas vratiti.

 

 

STRIJELAC

Postoji mogućnost da ste u posljednjih mjesec dana oklijevali oko svojih obveza, kao da ste bili u suspendiranoj animaciji. Možda ste postali svjesni pogrešaka koje ste napravili u prošlosti i bojali ste se da ćete ih ponoviti. Sada kada ste svjesni prošlosti, možete i hoćete se suočiti s budućnošću s više samopouzdanja.

 

 

JARAC

Koje olakšanje! Energija vam se vraća, posebno u vezi sa srčanim poslovima. Danas ćete se osloboditi okova sumnje u svoju prosudbu. Kod vas je sumnja u sebe posebno osjetljiva tema. Jadan si kad ti nestane samopouzdanja. Protok energije je ponovno uspostavljen, iako će vam možda trebati nekoliko dana da se potpuno oporavite od muke posljednjih tjedana.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Dani pred nama obećavaju! Aspekti daju poticaj vašem emocionalnom životu i trebali bi vas osloboditi nedavnog razdoblja neizvjesnosti koje vas je mučilo. Niste mogli vjerovati vlastitoj prosudbi. Koliko god ovo bilo teško, sumnja je morala imati neku svrhu. Možda biste trebali upotrijebiti svoju novootkrivenu jasnoću da razriješite svoja iskustva.

 

 

RIBE

Nesumnjivo imate dojam da vidite jasnije nego u nedavnoj prošlosti. Planetarne energije se postrojavaju da razbiju mentalnu maglu koju ste iskusili. Proteklih dana natjerali su vas da jako puno razmišljate i naučili ste neke lekcije, što bi ovih dana trebalo biti vidljivo. Sada je na vama da primijenite te lekcije u svom životu.