VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Ako ste zaljubljeni i rođeni u OVOM znaku ovo će biti dani kada ćete započeti novu vezu!

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Ako ste zaljubljeni i rođeni u OVOM znaku ovo će biti dani kada ćete započeti novu vezu!

17 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Vikend ljubavni horoskop: Ljubav i romansa možda trenutno nisu baš strastvena afera, ali ipak vam se ovo sviđa. Postoji pregršt prilika za upoznavanje s mnogo novih ljudi, za flertovanje i druženje do mile volje, bilo osobno ili putem interneta. Oni koje sretnete bit će vrlo srdačni i usklađeni s vašim dubljim potrebama. Ako ste zaljubljeni ili još više od toga, ako patite za nekom osobom, ovo će biti dani kada ćete zadobiti ljubav te osobe.

 

BIK

Vikend ljubavni horoskop: Možda vam je suđeno da danas upoznate nekoga vrlo zanimljivog koga smatrate toliko tajanstvenim i intrigantnim da vaša beskrajna znatiželja podivlja pokušavajući saznati više o njemu. Volite razgovarati i postavljati pitanja, ali znanje koje tražite ne nalazi se uvijek u razgovoru. Postoje i drugi načini i načini komuniciranja jednih s drugima, koji mogu dati drugačiju kvalitetu informacija!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo je čaroban dan za ljubav i romantiku. Ipak, to bi mogao biti i dan kada shvatite kako ste se zavaravali s obzirom na određene aspekte ponašanja vašeg partnera (sadašnje ili buduće). Možda ste mislili da, kada su rekli ili učinili određenu stvar, to su činili kako bi vas iznervirali, a zapravo su im pri srcu bili samo vaši interesi.

 

RAK

Ovo je idealno vrijeme da napišete posebno ljubavno pismo nekome kome ste oduvijek željeli izraziti svoje dublje osjećaje. Kako vam je često teško osloboditi svoje emocije, a morate se osjećati sigurno i potpuno sigurno kako biste ih priznali, ovo je idealan način da to učinite. Vjerojatno nećete morati dugo čekati na odgovor.

 

LAV

Ovo je vrlo dobar trenutak da svom partneru (sadašnjem ili budućem) pokažete koliko se brinete za njega na posebno nježan način. Možete mu dati iznenađenja, poput predivne pjenušave kupke uz svijeće, uz bijele breskve u rakiji. Učinite da se jedno drugo osjećate sjajno, jer nikad ne može biti previše prilika da nekoga volite. Pokušajte!

 

DJEVICA

Budite osjetljivi i otvoreni prema potrebama svog partnera (sadašnjeg ili budućeg). Ako ste oboje prošli kroz težak period u posljednje vrijeme, onda ovo posebno vrijeme možete iskoristiti da se stvarno iskupite jedno drugome i ojačate i produbite vezu između vas. Definitivno je vrijeme da dajete i primate i pokazujete svoju ljubav na praktičnoj osnovi.

VAGA

Kretanje u novim krugovima danas je istaknuto. Zaista bi vam koristilo da možete otići negdje gdje se možete otvoriti i možda naučiti neke nove i uzbudljive stvari. Ovdje se mogu održati sastanci koji će vam zagolicati srce i učiniti da vidite život na novi način. Sve što pomaže proširiti granice vašeg iskustva sigurno je dobro.

 

ŠKORPIJA

Ako želite impresionirati nekoga posebnog, postoji mnogo načina na koje to možete učiniti. Možete se ili prikazati kao nešto što niste. Ili možete biti točno onakvi kakvi jeste, što je teško, ali u konačnici impresionira ljude mnogo više jer se osjećaju opušteno s vašim prirodnim načinom izražavanja.

 

STRIJELAC

Možda ćete se osjećati dovoljno opušteno da s novim partnerom možete podijeliti koliko ga cijenite. Ako ste već u stalnoj vezi, onda odvojite vrijeme i učinite nešto posebno za voljenu osobu što će mu se stvarno dopasti. Razgovarajte s njim na način da shvate koliko ga želite.

 

JARAC

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Nebesko poravnanje može vas potaknuti na razmišljanje o nekim maštovitijim načinima da provedete vrijeme sa svojim partnerom (sadašnjim ili budućim) od onih koje inače koristite. Umjesto da se brinete hoće li misliti da ste neka vrsta nakaze, samo budite otvoreni i iskreni i recite da biste htjeli napraviti to i to, ili idite na ovo određeno mjesto. Umjesto da budete kritizirani, bit ćete hvaljeni.

 

RIBE

Kozmos vam nudi prekrasan dar, taj slatki dodir romantike. Ako ste tražili nekoga posebnog, onda ga možete sresti na zabavi ili nekom drugom vrlo domaćem druženju. Moglo bi postojati trenutačno prepoznavanje ili neko dublje unutarnje znanje koje vas oboje uvjerava koliko ćete se međusobno povezati.