VIKEND HOROSKOP:  Bik, Blizanci, i OVAJ znak će imati VIKEND IZ SNOVA, dok OVE znakove čekaju dva TEŠKA DANA!

VIKEND HOROSKOP: Bik, Blizanci, i OVAJ znak će imati VIKEND IZ SNOVA, dok OVE znakove čekaju dva TEŠKA DANA!

17 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Vikend horoskop: Bizarne vijesti koje vam dolaze izdaleka, moguće putem e-pošte ili interneta, mogle bi se munjevito proširiti među ljudima koje poznajete i izazvati veliko uzbuđenje. Pazite da se ne uzrujate previše, jer je vrlo vjerojatno da je riječ o dezinformacijama koje su neki prilično čudni umovi iskrivili. Smatrajte to zanimljivim, razmislite o tome, ali nemojte to shvaćati ozbiljno osim ako to ne potvrde pouzdani izvori.

 

BIK

Vaš optimizam i entuzijazam danas bi trebali biti vrlo visoki. Poslovanje i partnerstva u posljednje vrijeme pokazuju se i zadovoljavajućim i isplativim, a već danas možete dobiti informacije o novim vratima koja bi vam se mogla neočekivano otvoriti. Dugo ste radili, navodno bez rezultata, a sada vam se čini da se sve događa odjednom. Ovo je vrlo uzbudljivo, ali zapamtite da ako želite zadržati trenutni tempo, morate nastaviti raditi! Kreni!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Naporan rad i dobar poslovni smisao koji ste uložili u svoj posao možda će se konačno isplatiti. Očekujte neke pozitivne promjene na radnom mjestu ovog tjedna. Danas ćete se vjerojatno osjećati posebno energično i odlučiti temeljito očistiti svoju kuću. Međutim, ne pokušavajte to učiniti sami. Morate sačuvati svoju energiju. Pozovite druge članove svog kućanstva da vam pomognu!

 

RAK

Neke prilično uznemirujuće vijesti o trendovima u svjetskoj ekonomiji mogle bi vas i sve oko vas zabrinuti za vašu financijsku budućnost. Imajte vjere. Ono što čujete može biti potpuna dezinformacija. Budućnost će se vjerojatno oblikovati tako da bude daleko drugačija od slike koju crtate iz vijesti. Zapravo, možda ćete otkriti da se vaše osobne financije definitivno okreću na bolje.

 

LAV

Danas je vaša razina mašte i intuicije posebno visoka. Vjerujte svom srcu danas, posebno kada su novi projekti i novac u pitanju. Može se činiti da uvidi kucaju na vrata vašeg svjesnog uma, no možda će biti potrebno malo razmisliti da shvatite njihov značaj. Ne pokušavajte to riješiti kroz logiku; najbolje je pustiti da sve dođe do tebe. Zatim upotrijebite logiku da razmislite što biste trebali učiniti u vezi s tim!

 

DJEVICA

Uvidi koji bi mogli izvirati iz prošlosti mogli bi vam poslužiti na pozitivan način. Možete ih koristiti kao inspiraciju za neku vrstu kreativnog projekta ili ih jednostavno natjerati da rade za vas u vašim svakodnevnim odnosima s drugima. Danas biste se trebali osjećati posebno romantično, a možda biste željeli ići u kupovinu odjeće od mekanih tkanina na dodir. Odnosi s ljubavnicima trebaju biti bliski i strastveni.

VAGA

Današnja druženja s prijateljima mogla bi se pokazati pomalo uznemirujućom, jer bi netko tko ih prisustvuje mogao izreći mišljenje ili mogućnost koja se čini prilično šokantnom. Ovo mišljenje, međutim, vjerojatno će se temeljiti na glasinama, tračevima i drugim dezinformacijama, pa bi bilo dobro predložiti da se ti koncepti istraže kako bi se utvrdile činjenice. Vjerojatno će se pokazati mnogo pozitivnijim nego što danas čujete.

 

ŠKORPIJA

Ovo bi trebao biti vrlo naporan dan za vas, jer bi vam komunikacija vezana za poslovna pitanja mogla oduzeti mnogo vremena. To se može odnositi na vaše vlastite ciljeve ili ciljeve prijatelja ili grupe s kojima ste povezani. Što god da je, trebali biste osjećati snažan osjećaj ushićenja i optimizma. Uspjeh je definitivno u vjetru. Ipak, pokušajte se ne iscrpljivati. Uzmite povremene pauze. Ne zaboravite da ćete morati nastaviti i sutra.

 

STRIJELAC

Vašem domu bi danas moglo trebati nešto poraditi. Vi i ostali članovi vašeg kućanstva mogli biste odlučiti udružiti snage i sve obaviti. To bi jednostavno moglo uključivati ​​temeljito čišćenje ili bi moglo značiti neke velike popravke, možda vodovod ili elektriku. Ako je ovo drugo, nije dobro pokušavati to učiniti sami. Mogli bi biti uključeni čimbenici koji su složeniji nego što se čine. Nemojte se bojati pozvati profesionalca.

 

JARAC

Netko vama blizak mogao bi razviti neke čudne simptome koji uzrokuju paniku kod te osobe. Nikada ne škodi konzultirati se s liječnikom, ali kada ta osoba to učini, vjerojatno će otkriti da ti problemi vjerojatno nisu ništa drugo do stres, previše posla ili pretjerano uživanje u hrani ili piću. Stoga i vi nemojte paničariti! Možda ćete telefonirati ili obavljati poslove kako biste omogućili svom prijatelju da se odmori.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Volite li apstraktne umjetničke forme? Danas bi vas mogli neodoljivo privući, bilo da se radi o praznim stihovima, apstraktnim slikama ili New Age glazbi. Ako se i sami bavite umjetnošću, možda biste se željeli okušati u bilo kojoj disciplini koja vam se najviše sviđa. Ako niste, posjetite koncert, prošetajte umjetničkom galerijom ili otiđite na čitanje poezije. Što god radili, uživajte u danu!

 

RIBE

Danas, očekujte puno pisama i telefonskih poziva od ljubavnika, bliskih prijatelja ili djece. Možda biste ih htjeli i sami napraviti. Možda su vam došle neke pozitivne i zanimljive informacije koje ćete poželjeti podijeliti s onima koji su vam bliski. Također biste se mogli okušati u pisanju. Poželjet ćete biti sigurni da zapamtite sve što ste naučili danas, jer bi se to moglo pokazati vrijednim u budućnosti.