Nedeljni horoskop od 18. do 25. Augusta: Sudbina OVIM znacima sprema nešto vrlo važno kroz narednih sedam dana…

Nedeljni horoskop od 18. do 25. Augusta: Sudbina OVIM znacima sprema nešto vrlo važno kroz narednih sedam dana…

17 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Nedeljni horoskop:  Tijelo vam uvijek šalje signale, čak i kada ste savršeno zdravi i dobro. Pomno slušajte, posebno osjećaj u grudima i crijevima, jer oni imaju vrijedne informacije za pokazati. Alternativni pogledi nude više odgovora od bilo koje vrste malog razgovora.

Neke vijesti mogu biti šokantne, dok vas druge ovih dana ostavljaju zbunjenima. Ovo možda neće biti lak tjedan, ali spremni ste na životna iznenađenja i ne vidite problem s kojim se ne možete nositi. Budite nježni prema sebi u tom procesu. Čak i najvećim junacima treba ljubav i nježnost.

Ovotjedna afirmacija: “Osjećajnost mog srca je moja snaga.”

 

BIK

Nedeljni horoskop: Iako su neke šanse već prošle, bolje moraju biti na putu. Nemojte žaliti zbog izbora iz prošlosti jer se nisu mogli donijeti drugačije. Vrijeme je da za sobom ostavite sve one lekcije koje vas drže zaglavljenima i probleme zbog kojih ste neko vrijeme bili nezadovoljni.

Vaš život čeka zdravu inicijativu, usredotočite se na ideale i ciljeve koji su ispravni i da se vaše srce otvori svim događajima i iznenađenjima koja vam život baci. Iako ne biste trebali odustati samo zbog problematičnih stvari koje se mogu riješiti, ne biste trebali oklijevati promijeniti smjer ako vaše srce više nije u tome.

Ovotjedna afirmacija: “Zaslužujem odmor.”

 

BLIZANCI

Nedeljni horoskop:  Napokon odlazite od nekih dilema i stresnih ideja, dajući priliku novim informacijama i prilikama koje se pružaju već neko vrijeme. Neki predstavnici ovog znaka mogli bi promijeniti svoje radno mjesto ili pronaći bolju opciju za razvoj svog profesionalnog života, a drugi će se osloboditi toksičnih veza i odnosa koji ne služe ljubavi i rastu.

Svjesni ste da možete razgovarati o problemima bez obzira na sve, ali ne znate jesu li određeni kontakti vrijedni truda. Odvojite vrijeme da cijenite trenutak i upijate pozitivnu energiju iz svoje okoline. Priroda ima toliko toga za ponuditi.

Ovotjedna afirmacija: “Svemir podržava moj prirodni tempo.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Nedeljni horoskop:  Prvi tvrdi disk od 1 GB 1980. koštao je oko 40.000 dolara. Povijest koja je vrlo različita mnogo je bliža nego što se možda čini. Morate uzeti u obzir velike korake i brzinu kojom se svijet razvijao, a vaš život napredovao. Nemojte zanemariti svoje potrebe u tom procesu i odvojite trenutak da udahnete i prihvatite svaki dan.

Dobra i konstruktivna navika sada se može implementirati u svoju rutinu. Budite nježni s izborima koji bi mogli utjecati na cijelu vašu budućnost. Trenutačno vam ne treba više stresa, pogotovo ako osjećate snažnu želju da se odmorite i radite što je moguće manje neko vrijeme.

Ovotjedna afirmacija: “Prošlost ne definira moju budućnost.”

 

LAV

Nedeljni horoskop: Niste imali priliku dokazati se u sadašnjem okruženju, niti među ljudima čije je mišljenje trenutno važno. Ipak, neke svoje uspjehe i sposobnosti trebali biste zadržati za sebe, kako ne biste davali previše pozitivnih informacija i dizali očekivanja do neba. Napravite mjesta za krizna vremena, trenutke kada vam je potreban odmor i ne bojte se pokazati da ste samo ljudi.

Ako želite obaviti posao, morat ćete mu dati malo više vremena nego inače. Zastoji su mogući u različitim područjima života, kašnjenja i stvari koje vas odvlače od cilja i onoga što pokušavate postići neko vrijeme.

Ovotjedna afirmacija: “Usredotočen sam i miran.”

 

DJEVICA

Odnosi su i nezgodni i isplativi. Ono što učinite ispravno vratit će vam se kako biste se osjećali još bolje, ali ako je nešto skriveno, neizrečeno ili nepošteno, mogli biste se suočiti s ozbiljnim problemima i potresima za neke od vaših najbližih veza. Oslonite se na svoju intuiciju i stvari koje vam tijelo pokazuje na putu.

Unutarnji mir trebao bi biti prioritet, postavljen ispred svih ostalih stresnih jurnjava i postignuća u bliskoj budućnosti. Možete učiniti puno kada ste usredotočeni i posvećeni cilju, ali trebali biste se dobro brinuti o sebi u tom procesu i razmišljati o svom zdravlju važnijem od bilo kojeg vanjskog postignuća.

Ovotjedna afirmacija: “Stalo mi je do svoje budućnosti.”

VAGA

Vaš smisao za humor može se previše razlikovati od nečijeg i samo zato što vam pogledi nisu slični, ne možete prebrzo zaključivati ​​da nešto nije u redu s vama ili drugom osobom. Pokušajte zadržati svoj um otvorenim.

Ako ste blizu roka, posvetite se tome bistrog uma, otpuštajući sve druge stvari u vašem životu da lebde dok završite ono što ste započeli. Ipak, vodite računa o svojoj fiziologiji i osnovnim potrebama koje vam daju jak temelj za proces izgradnje koji ste započeli.

Ovotjedna afirmacija: “Stabilan sam.”

 

ŠKORPIJA

Imunitet je nizak i toksični utjecaji mogu postati više nego što vaše tijelo i duša sada mogu podnijeti. Budite oprezni i ne dopustite da vas mračna atmosfera zadrži predugo. Niste u obvezi spasiti stvar. Vodite brigu o svojim osobnim odgovornostima i posljedicama vlastitih postupaka umjesto da jurite mijenjati vanjski svijet.

Uz nešto važno za reći, mogli biste naletjeti na važnu osobu do kraja ovog tjedna, nekoga s kim možete podijeliti svoje uvide. Budite nježni u dubokim i osjetljivim razgovorima jer nikad ne znate što druga osoba osjeća i kroz što prolazi, a potrebna vam je zdrava suradnja i uočene sve granice i ograničenja.

Ovotjedna afirmacija: “Volim nesavršenosti koje me čine čovjekom.”

 

STRIJELAC

Sve što sada možete učiniti je raditi na vlastitoj dobrobiti i čekati. Vode trenutno stagniraju, čak i ako ste usred vožnje rollercoasterom, što vam daje vremena da razmislite o svojim mogućnostima iz drugačije perspektive, duboko brinući o dobrobiti onih koje volite.

Razne ljubavne priče jure vam kroz um. Ako je potreba za povezivanjem s nekim dovoljno jaka, neće biti teško voditi se u tom smjeru. Nemojte slomiti povjerenje i važne lojalnosti koje vam daju osjećaj sigurnosti. Moguće je da neke istine tek treba vidjeti i da se još ne mogu u potpunosti shvatiti.

Ovotjedna afirmacija: “Vjerujem svojoj intuiciji.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Prvi april se spominje u 1392. godini. Možete promatrati prošlost i razumjeti neke od donesenih odluka, ali to ne čini određene probleme u vašem životu manje relevantnim. Jedan od načina da se nosite sa situacijom je pronaći malo humora u njoj kako biste mogli visoko podignuti glavu.

Ponos često stoji na putu napretka, promjene i ljubavi, ali služi i da vas zaštiti od onoga što je nezdravo ili neistinito. Zatvorili ste određena vrata s razlogom i ne želite da se ponovno otvore. Budite oprezni ako vam se situacija čini previše rizičnom ili opasnom.

Ovotjedna afirmacija: “Volim svoj život.”

 

VODOLIJA

Stres još ne prolazi, čak ni s nekim emocijama koje vas konačno vode prema zdravijim navikama koje pružaju podršku. Donijeli ste izbore koji nisu baš bili nagrađivani, ali to samo pokazuje koliko su važne promjene koje ste napravili. Budite ponosni na svoja postignuća bez dileme i kritike.

Ako ste slobodni, ovo bi moglo biti vrijeme da upoznate nekoga novog. Ipak, morate biti spremni boriti se za emocionalnu jasnoću i ne odustati na prvi znak nevolje. Ostanite ustrajni i neki bi odnosi mogli procvjetati, jer im je prije svega potrebna inicijativa i fokus. Njegujte ono što je sveto i duboko voljeno.

Ovotjedna afirmacija: “Moje postojanje je šareno i zabavno.”

 

RIBE

Određene situacije, ljude i napetost polako ostavljate iza sebe i spremni ste za početak sljedeće faze života. Još uvijek je nejasno što bi moglo doći, ali velike udaljenosti će se stizati puno lakše i neki planovi bi se mogli materijalizirati kako bi vas nagradili nevjerojatnim potencijalom i prilikama nakon svega što ste prošli.

Odvojite trenutak da metabolizirate prošlost, osjećaje i situacije koje su izazvale previše pitanja, kao i sve one povrijeđene odnose koji su se vremenom pretvorili u nešto otrovno. Neka vaša stabilnost bude vaš prioritet i opustite se na načine koji ne uključuju stare navike kojih se teško možete riješiti.

Ovotjedna afirmacija: “Poštujem sebe.”