LJUBAVNI HOROSKOP za 18. August: Jedan znak će dobiti šansu da VRATI OSOBU iz PROŠLOSTI…

LJUBAVNI HOROSKOP za 18. August: Jedan znak će dobiti šansu da VRATI OSOBU iz PROŠLOSTI…

17 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Možda je situacija iskušenja za vas da birate između svog i partnera. Ali samo ostanite smireni i nemojte dovoditi partnera u pitanje zbog bilo kakvog problema. Pokušajte uzvratiti ljubav koju ste raspršili od svog partnera. I podsjeti ga na teško vrijeme koje ste oboje prošli svojim zajedničkim naporima umjesto da popuštate željama jedne osobe!

 

BIK

Uzbuđenje je u zraku. Vjerojatno ćete upoznati nekoga prilično blistavog s kim ćete provesti vrlo ugodno vrijeme. Kako su vam zvijezde trenutno naklonjene, osoba ima potencijal postati netko vama vrlo blizak. Neka sve svoje brige vezane uz posao zasad budu u pozadini i samo uživajte u uzbudljivom vremenu otkrića s vrlo vitalnom osobom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:   I vi i vaš partner ste bili jako zaposleni u posljednje vrijeme. Stoga danas svakako provedite vrijeme jedno u drugome društvu. Planirajte romantičnu večeru i razmazite partnera svojom pažnjom. Ova gesta uvažavanja će ići daleko. Slobodne osobe će vjerojatno imati sjajan spoj koji bi ih mogao potaknuti da vezu podignu na sljedeću razinu.

 

RAK

Vaša će veza danas biti osvježena! Provest ćete veći dio dana sa svojim partnerom i istraživati ​​nešto novo čime ćete dodati užitak. Vaša ljubav će biti bezgranična i možda ćete je čak odlučiti podići na drugu razinu vezanja čvorova sa svojim partnerom u bliskoj budućnosti. Međutim, mogu se pojaviti određene izazovne situacije kojih morate biti oprezni!ᅠᅠᅠᅠ

 

LAV

Ljubavni horoskop: Emocionalno ste ranjivo raspoloženi i svaka riječ ili radnja će vjerojatno izazvati reakciju koja se čini daleko nerazmjernom. Danas ćete računati svoje blagoslove čak i u malim uslugama i sreći. Također ćete danas pokazati svoju nježniju stranu svom partneru  nešto što rijetko radite i zbog čega će se on/onaosjećati prilično začuđeno. Ali to će u konačnici ojačati vaš odnos.

 

DJEVICA

Planetarni utjecaji šalju prilično iznenadne navale energije u vaš ljubavni život. Vaš se partner može ponašati mnogo agresivnije nego inače i vjerojatno ćete biti u nedoumici kako to riješiti. Ako ste slobodni, možda ćete odlučiti izaći s osobom koju biste inače izbjegavali. Savršen je dan za eksperimentiranje s vašom vezom čak i ako to nikada niste planirali učiniti.

VAGA

Ljubavni horoskop:   Možda ćete se morati svađati sa svojim partnerom kako biste ga spriječili za njihovo dobro. Možda neće pozdraviti naše mišljenje, ali morate ih natjerati da razumiju vaše stajalište. Nemojte se previše mučiti jer ćete izgubiti svoju važnost. Svađe neće dugo trajati i pred kraj dana ćete zadobiti više poštovanja od strane partnera.

 

ŠKORPIJA

Čini se da provodite kvalitetno vrijeme sa svojim voljenima. Samo nemojte biti pretjerano uporni ni u jednoj točki, što će samo narušiti međuljudski sklad. Vašem partneru treba malo vremena da vam dopusti da uđete u detalje onoga što od njega zahtijevate. Krenite na izlete ili uživajte u glazbi koja će vam poboljšati raspoloženje.

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop: Krajnje je vrijeme da svoju vezu ocijenite na objektivan način. Jeste li spremni podići to na sljedeću razinu? Vrijeme je da preispitate svoje osjećaje, a ne osjećaje svog partnera i pozabavite se dvosmislenošću koju inače osjećate. Ovo je najbolje vrijeme da poduzmete odlučnu akciju u vezi sa svojom vezom kako biste je mogli voditi u smjeru u kojem želite da ide.

 

JARAC

Možda se odlučite savršeno se dotjerati danas kako biste impresionirali svoju voljenu! Koju god frizuru napraviš ili odjeneš, dodat će šarm tvojoj osobnosti! Štoviše, od svog partnera možete dobiti dopuštenje da nastavite u potrazi za svojim interesima. Time ćete se zauvijek zaljubiti u svog partnera!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:   Danas će vas ponovno posjetiti netko iz vaše prošlosti, iako vam ta osoba možda neće biti romantična. On ili ona će vam pružiti važan dio uvida koji vam može pomoći da razriješite zabune koje ste dugo nosili sa sobom. Uz pomoć ovih informacija napravite svoj prvi korak ka izlječenju.

 

RIBE

Dan je savršen za romantiku i možete planirati iznenaditi svog partnera nekom intimnom ili ekstravagantnom gestom. Također ćete vjerojatno dobiti sretno iznenađenje od svog partnera. Svakako zakažite vrijeme za sami kako biste u potpunosti iskoristili ovu planetarnu postavku. Ako razmišljate o osnivanju obitelji, onda je ovo pravo vrijeme za to.