LJUBAVNA IZNENAĐENJA DO KRAJA GODINE! – OVAJ znak ZAPOČINJE VEZU, a OVOM znaku se vraća BIVŠA LJUBAV!

LJUBAVNA IZNENAĐENJA DO KRAJA GODINE! – OVAJ znak ZAPOČINJE VEZU, a OVOM znaku se vraća BIVŠA LJUBAV!

16 kolovoza, 2023 0 By Admin 2

Svi volimo iznenađenje, a posebno romantična i ljubavna iznenađenja!

Upravo su zvijezde spremile iznenađenja za dva zodijaka. Jedan će započeti sretnu veze, dok se jednom zodijaku vraća bivša ljubav…

 

DJEVICA

Ljubavna iznenađenja: Dugo vremena je prošlo od raskida vaše ljubavne veze koja je neslavno završila. Bol i tuga su bili vaši vjerni pratitelji dugo vremena. No,  konačno ste se oslobodili utega prošlosti i želite krenuti dalje. Smatrate da ste konačno spremni tražiti novu ljubav, ali vas sreća u tome baš i ne prati.

Osjećate da ste ispali iz igre i to vas počinje strašiti. Činjenica je da vam nedostaje samopouzdanja i poneka prilika. Priliku će vam zvijezde pružiti u narednom periodu, a na vama je da smognete snage i prikupite hrabrosti u potrazi za voljenom osobom.

Prilika će se otvoriti tamo gdje to najmanje očekujete, pa će vas to isprva iznenaditi, ali ćete se vrlo brzo snaći. Zvijezde vam predviđaju da ćete upoznati osobu koja će vam po mnogočemu odgovarati, a i vi ćete toj osobi biti vrlo interesantni.

Samo hrabrost neka vas vodi, jer zvijezde vam nude priliku da ponovno pronađete ljubav. Ljubav koja će ovoga puta trajati. Budite uporni i sami uzmite ono što vam se nudi. Vrijeme tuge je iza vas, pa neka tamo i ostane.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nova ljubav trebala bi postati ljubav za cijeli život, a to je upravo ono što vam je potrebno i za čime žudite. Ljubav je za vas neophodna i prijeko potrebna pa iskoristite darežljivost zvijezda koje vam pružaju novu priliku.

ŠKORPIJA

Smatrali ste da ste učinili dobru stvar kada ste okončali vašu vezu sa bivšim partnerom. Vjerovali ste da ste jedino to i mogli učiniti. Bez obzira što je za vas glavni krivac bivši partner i što mislite kako ste vi uvijek bili fer u vezi. Ipak i vi snosite barem dio krivice za prekid veze.

Postajat će vam s vremenom to sve jasnije, a zvijezde vam donose predviđanje da ćete u narednom periodu željeti povratak svog bivšeg partnera. Shvatit ćete da ste se možda malo i prenaglili, da ste trebali razgovorom pokušati riješiti probleme.

Nastupit će vrijeme boli i kajanja zbog nepromišljenih poteza koje ste povukli. Zvijezde će vam se smilovati, one će vam ponuditi priliku da se sastanete sa bivšim partnerom i da se pokajete zbog vaše nepromišljene odluke. Time probleme nećete riješiti, njih ćete riješiti samo razgovorom sa partnerom. Ali ćete dobiti priliku da pokušate ponovno uspostaviti vezu sa bivšim partnerom.

Očito je da ljubav i dalje postoji, koliko sa vaše strane toliko i sa partnerove. Ako je ljubav prisutna, tada je dovoljno samo malo volje sa obje strane da se stvari poprave. Potrebno je i pokazati kajanje, zanemariti ponos i naći kompromis kako bi ljubav opstala. Vi ste toga svjesni i vjerojatno ćete tako i napraviti jer ljubav teško nestaje, a kod vas je još uvijek prisutna.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vjerojatno je prisutna i kod bivšeg partnera tako da imate velike šanse popraviti ono što ste zajedno pokvarili i spasiti ono najvrednije – ljubav.