LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: OVI znaci će sresti osobu koja će im PROMIJENITI ŽIVOT – jednima na poslovnom planu, drugima na ljubavnom!

LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: OVI znaci će sresti osobu koja će im PROMIJENITI ŽIVOT – jednima na poslovnom planu, drugima na ljubavnom!

15 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav do kraja sedmice: Problemi vezani uz romansu bi mogli biti veliki dio slike. Vaga bi se mogla okrenuti na bilo koji način u smislu vašeg uspjeha u ovoj igri. Odluka je na vama. Vjerojatno vam je bolje da stvari budu lagane i zabavne. Otkrijte opseg svojih strastvenih i snažnih emocija drugog dana.

 

BIK

Ljubavne stvari vam idu u prilog. Trebali biste se pripremiti za dane punih društvenih aktivnosti i dobrog razgovora. Vaš kreativni duh također može biti pojačan. Ne možete pogriješiti ako odaberete pravi artikl u dućanu s odjećom. Vaš ukus za elegantno je besprijekoran, stoga se slobodno prepustite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ćete se usredotočiti na romantiku, ali moguće je da imate problema s pronalaženjem načina da izrazite svoje osjećaje. Postoji moć koja utječe na scenu, a strasti svakako ne nedostaje. Možda ćete otkriti da postoji malo površnosti u situaciji zbog koje je teško posvetiti se svom svojom energijom.

 

RAK

Kada je riječ o pitanjima vezanim uz romansu, nemojte se suzdržavati. Stvari idu u vašu korist. Ne biste trebali oklijevati djelovati snažno i samouvjereno. Pokažite drugima da mislite ozbiljno. Nemojte odustajati jer se stvari još više zagrijavaju. Ovo je znak da stvari napreduju u vašu korist i ovaj intenzitet ne biste trebali zamijeniti ni za što drugo osim za istinsku strast.

 

LAV

Središtu vaše moći bi moglo biti teško posvetiti se bilo čemu. Mogu se pojaviti problemi u vezi s ljubavlju i romantikom i možda ćete osjetiti potrebu da pokrenete nešto u ovom odjelu. Možda ste neodlučni kojim putem krenuti. Okreni se i izađi u društvenu arenu. Možete dopustiti da netko drugi preuzme vodstvo.

 

DJEVICA

Što se tiče stvari koje uključuju ljubav i romansu, ovih dana bi stvari mogle postati malo ljepljive. Možda biste željeli unaprijed naplatiti plan, dok bliski partner želi sjediti, raspravljati i rješavati stvari zajedno. Narav bi mogao rasplamsati. Bilo bi dobro da budete spremni na kompromis. Vrele glave će učiniti više štete nego koristi.

 

VAGA

Ljubav će vam vjerojatno biti u mislima većinu dana, pa svom srcu posvetite punu pažnju. Sada imate problema s komunikacijom s voljenom osobom, stoga pokušajte biti strpljivi. On se kreće lijevo, a ti desno. Ti se pomičeš lijevo, a ona desno. Svaki put kad naletite jedno na drugo. Neka druga osoba napravi prvi korak.

 

ŠKORPIJA

Pitanja vezana uz ljubav i romansu idu vam u prilog. Postoji snažna sila koja vas potiče na akciju. Obratite pažnju na ovu korisnu energiju. Slobodno se otvoreno pokažite u društvenoj areni. Razgovor među prijateljima sada bi vam mogao biti koristan. Danas su vam omiljene sve vrste veza.

 

STRIJELAC

Za vas se može pojaviti napetost u odjelu za romansu. Želite pokrenuti stvari u vezi koja vam je važna, no čini se da uvijek nešto stoji na putu planu. Umjesto da pokušavate zaobići svoj put u sliku, pristupite izravno. Ako ne pokušate, jednako ste loši kao da ste pokušali i niste uspjeli. Samo naprijed.

 

JARAC

Možda ćete osjetiti želju da svoju voljenu osobu stavite na pijedestal. Želite ga ili nju vidjeti kao savršenog partnera za vas. Spremni ste se potruditi da ovoj osobi donesete zadovoljstvo. Nosite svoje ružičaste naočale, tako da će vas vrlo malo toga uvjeriti u bilo što osim u činjenicu da su stvari savršene i lijepe.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Romantika vam ne ide savršeno. Stvari mogu biti pomalo nejasne u ovom području. Danas se mogu pojaviti događaji koji će vam otežati daljnje ignoriranje problema. Komunikacija je ključna za pomoć u rješavanju osjećaja povezanih s tim problemima. Nemojte biti previše osuđujući u svom pristupu.

 

RIBE

Ljubav i romantika su zasigurno na kartama. Odigrajte ruku koju ste dobili i trebali biste otići od stola kao pobjednik. Postoji neka transformacija koja se može dogoditi u vezi s problema s osjećajima. Ne kompromitujte sebe ni na koji način. Zadovoljiti se samo s najboljim. Ovo je su sjajni dani.