DNEVNI TAROT za 16. August: Sreća će danas biti na strani OVOG znaka, a OVOM znaku dolazi NAGLA PROMJENA i ZLATNA PRILIKA!

DNEVNI TAROT za 16. August: Sreća će danas biti na strani OVOG znaka, a OVOM znaku dolazi NAGLA PROMJENA i ZLATNA PRILIKA!

14 kolovoza, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Mađioničar

Dnevni tarot: Imate prirodni talent za pronalaženje rješenja za probleme s kojima se suočavate. Danas vas može zanimati novi pristup rješavanju sukoba s kojima se suočavate. Vaša spretnost i kreativnost će vas povući.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Obješeni čovjek

Tako si strpljiv, ali postoje granice koliko dugo trebaš čekati da ti netko da odgovor. Ako je vrijeme ograničeno, možda ćete htjeti obratiti pozornost na to koliko imate za dati i koje su vam druge mogućnosti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Kolo sreće

Sreća danas može biti na vašoj strani. Život je ono što odaberete da bude i sa svojim razumnim načinom razmišljanja pronaći ćete prilike koje tražite.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Toranj

Nagla promjena u vašem danu može vam se činiti neugodnom, ali ovo je također vaša zlatna prilika da svoj život odvedete u novom smjeru. Možda ćete čak biti zahvalni što ste se odmaknuli od norme da to učinite.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Pustinjak

Kad tražite odgovore, pogledajte unutra. Vaša su životna iskustva prekrasni učitelji. Spremni ste učiti iz svoje prošlosti i stjecati novu mudrost.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Svijet

Dolazi ti nešto prekrasno, i to će biti sve ono čemu si se nadala i sanjala. Spremni ste primiti. Držite svoje srce otvorenim za sve što ste poželjeli u svom životu.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Ljubavnici

Možda ćete se naći u središtu pozornosti toliko ljudi, a spremni ste izabrati jednu osobu s kojom ćete se skrasiti kao idealnu osobu. Dakle, ovaj tjedan možda odlučite da je vrijeme da nekome date do znanja da je on pravi za vas.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Velika svećenica

Nije svaki dan da te svemir tapše po ramenu i gurne te. Danas primate nebesku poruku i njezine potvrde dolaze do vas ponovljenim brojevima.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Car

Postoje trenuci kada se osjećate u ratu sami sa sobom. Kada postoji unutarnja borba, pišite, stvarajte i radite stvari koje vam pomažu da dođete do dna stvari.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Presuda

Danas je bitno dobro promisliti. Ako morate napisati popis prednosti i nedostataka koji će vam pomoći da odredite što trebate učiniti, dajte si vremena da napišete svoje bilješke. Pokušajte ne odgađati velike odluke do sutra.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Sunce

Danas će biti prekrasan dan pun iznenađenja. Možda ćete čak otkriti da se situacija riješi sama od sebe bez ikakvog truda s vaše strane. Kao da vam svemir pomaže na načine koje niste očekivali.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Umjerenost

Pažljivo razmišljate o svim različitim scenarijima i kada se najmanje nadate, čini se da će vam ispasti pravi. Bit će tako lako pronaći ono što vam treba u pravo vrijeme.