Za OVE znakove naredna sedmica bit će puna IZNENAĐENJA, IZAZOVA i ZAPLETA – nekima SJAJNIH, nekima BOLNIH…

Za OVE znakove naredna sedmica bit će puna IZNENAĐENJA, IZAZOVA i ZAPLETA – nekima SJAJNIH, nekima BOLNIH…

12 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Naredna sedmica: Put pred vama je duži nego što se činilo i ne smijete gubiti strpljenje oko stvari na koje želite zadržati fokus. Ostanite što je moguće mirniji, prihvatljiviji i budniji, svjesni da vam je potrebno više odmora umjesto da režete konce koji vas vezuju za važne ljude i okolnosti na kojima želite graditi svoju budućnost.

Ako vam energija značajno padne, odvojite vrijeme za odmor. Niste bespomoćni pomoći si, barem do točke u kojoj je moguće funkcionirati, bez obzira na to koliko vam je razina energije niska. S druge strane, zapitajte se možete li izbjeći situacije i ljude koji vam troše energiju, kako biste sačuvali resurse za svoje najvažnije ciljeve.

Ovotjedna potvrda: “Prihvaćam svoju odgovornost za promjenu.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Naredna sedmica: Na otoku Mackinac zabranjena su sva motorna vozila. Dok razmišljate o vlastitoj vrijednosti, dobrobiti i onome što zaista zaslužujete, mogli biste se naći u potrebi za zdravijim granicama i zabranama situacije i impulsa drugih koji vam ranjavaju srce. U posljednje vrijeme imate dosta problema i ne želite da vas bilo koja veza opterećuje više nego što je potrebno.

Ne bojte se reći “ne” ako mislite da je to pravi odgovor. Nemate puno za izgubiti ako se zauzmete za sebe. Čak i ako neki ciljevi postanu nedostižni kada se počnete štititi. Ranjeni put ionako nije dobar put za vas, a postoje i drugi načini da postignete ono što želite.

Ovotjedna afirmacija: “Štitim se.”

 

 

BLIZANCI

Naredna sedmica: Vaš je tempo već dovoljno usporio da prepozna promjenu uzorka koja je potrebna. Vratite se nedovršenim poslovima, ispravite ono što ne radi ispravno i ne pokušavajte gurnuti nepoštenje tamo gdje trebate očistiti i umjesto toga odaberite iskrenost. Važno je odlučiti da nećete biti kažnjeni za stvari koje se mogu izbjeći.

Osjećaj hitnosti mogao bi biti snažan i gurnuti vas predaleko. Ipak, u vašoj je moći da napravite korak unatrag. Usporite i izbjegnete odluke koje nisu realne ili obećavajuće čak i ako ste pod pritiskom da ih donosite. Pažljivo birajte vlastiti tempo i vlastiti kurs.

Ovotjedna potvrda: “Popravljam ono što je pokvareno.”

 

 

RAK

Naredna sedmica: Ovo nije vrijeme za odabir lakog izlaza ili žurno napuštanje bilo koje situacije. Ipak, niste vezani i nećete patiti ili ostati u otrovnom okruženju, a ono što se morate zapitati je je li cijena koju danas plaćate zaista vrijedna vremena koje posvećujete određenim stvarima. Možda postoji bolji način i pametno je vratiti se korak -dva i sagledati svoje mogućnosti u svjetlijem svjetlu.

Ako se razočarate, podsjetite se da vidite gdje su vaša očekivanja bila prevelika i zašto. Možete pronaći prave ljude, partnere i one koji vas bolje podržavaju od onih koji vam u život ne donose ništa osim glavobolje. Ne pristajte na manje od onoga što zaslužujete.

Ovotjedna potvrda: “Moji su osjećaji istiniti.”

 

 

LAV

Walmart je kažnjen s više od 100 milijuna dolara zbog kršenja Zakona o čistoj vodi i načina na koji su zbrinuli izbjeljivač, gnojiva i pesticide. U ovom trenutku treba otplatiti dugove iz prošlosti, a krediti i zajmovi se neće zaboraviti. Možda ćete se osjećati kao da nemate dovoljno vremena, ali ono što vam uistinu treba je držati se svojih prioriteta i sačuvati energiju za stvari koje su vam najvažnije.

Pogledajte kako odnosi u vašem životu utječu na vaš osjećaj i vašu sposobnost da ostanete zdravi i sretni. Ako postoji previše napetosti, stvorite veću udaljenost umjesto da presiječete bilo koga, ostavljajući sebi prostor za disanje i prepoznajući svoje najistinitije unutarnje emocionalno stanje.

Ovotjedna potvrda: “Gledam iznutra.”

 

 

DJEVICA

Ako ste u financijskoj dilemi, odlučite ne ulagati ili nastaviti s projektima koji su previše rizični. Ovo je vrijeme kada se informacije savijaju donoseći nove perspektive vaših financija i cijelog vašeg sustava vrijednosti. Prepoznajte svoje osjećaje jednako vrijedne pažnje kao i oni i provedite onoliko vremena sami koliko je potrebno da ostanete u kontaktu sa svojim izvorom motivacije i radosti.

Ako vas je netko povrijedio, a niste imali vremena za ozdravljenje, provjerite u srcu potrebe koje se nikada nisu ispunile i zapitajte se kako ih odmah ispuniti. Postoji drugačiji način i niste vezani ili kontrolirani tuđim ograničenjima.

Ovotjedna potvrda: “Vjerujem u nove mogućnosti.”

VAGA

Stvari za koje se činilo da idu naprijed opet mijenjaju smjer kako bi vam pokazale učinjene greške i lekcije naučene u prošlosti. Trebat će vam puno vremena za sebe, svoje unutarnje procese i osjećaje koji će ponovno izroniti na površinu.

Odnosi iz prošlosti mogli bi vam se vratiti ili čak postati destruktivni za nove. Pustite slike koje nisu u skladu s vašim trenutnim emocionalnim stanjima i načinom na koji uistinu reagirate na djela i riječi drugih. Provjerite ima li odgovora i osjećaja koje trenutno imate.

Ovotjedna potvrda: “Iskrena sam prema sebi.”

 

 

ŠKORPIJA

Oko Saturna kruže mala tijela koja se zovu mjesečevi. Trebali biste obratiti pažnju na one male stvari i ljude koji vam nisu toliko bliski, koji i dalje kruže oko vaše jezgre i vaših trenutnih problema. U vašem svijetu postoji mnogo ljepote i ne biste se trebali odreći ove perspektive zbog jednog bolnog sjećanja koje je spremno ostaviti.

Pobrinite se da ne gradite odnose na previše povijesti, a dopuštate da danas previše prelazi granice i razbija ograde. Ono što osjećate gdje ste sada je najvažnije. Živite u trenutku i poštujte ono što ste danas, ne dajući se inerciji da se umjesto toga osvrnete.

Ovotjedna potvrda: “Ne dugujem sebi prošlost.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STRIJELAC

Pokušati pustiti nekoga važnog neće biti tako lako kao što biste mogli pretpostaviti. Cijeli ovaj tjedan mogao bi se pretvoriti u borbu za neovisnost, osobni prostor i osjećaj slobode. A trebali biste biti oprezni i držati se udaljenosti umjesto da povrijedite nečije osjećaje u svojim borbama. S druge strane, granice se moraju postaviti po svaku cijenu i niste spremni popustiti patnji zbog tuđe odgovornosti.

Čeka vas posao i već ste puno učinili. Ali morate skupiti snagu i koncentraciju kako biste zadržali novac i održali svoja ulaganja čistima. Ne gubite previše vremena na stvari koje vas udaljavaju od praktičnih stvari i umjesto toga tražite ravnotežu.

Ovotjedna potvrda: “Usredotočen sam na svoj cilj.”

 

 

JARAC

Ne možete promijeniti druge ljude, ali ste spremni promijeniti vlastite navike i reakcije na njihova djela. Ipak, niste dužni samo graditi zidove oko sebe kako biste se zaštitili od njihovih načina, već morate ostati fleksibilni za promjenu krajolika i nove pokušaje da se krećete naprijed otvorenog srca. Važno je ne blokirati svoju energiju dok se pokušavate zaštititi.

Umjetnički izraz bilo koje vrste pomoći će vam, kao i rad na stvarima koje zaista volite. Pokušajte ne utonuti u racionalnu rutinu, odbacujući pritom svoju motivaciju i osjećaje. Sam cilj nije dovoljan i morate stvoriti zadovoljavajuće svakodnevno okruženje.

Ovotjedna potvrda: “Činim sebe sretnim.”

 

 

VODOLIJA

Trebali biste razmišljati o partnerstvu i timskom radu koji vam omogućuje da krenete naprijed. Čak i ako vam nedostaje energije da to učinite sami. Ipak, imajte na umu svoje razlike i stvari koje vas izdvajaju od drugih ljudi, kako biste se mogli držati primarnog cilja i ne povećati prevelika očekivanja kod onih s kojima surađujete.

S toliko mračnih i sjenovitih problema koji su trenutno u tijeku, moći ćete pronaći osjećaj svrhe i radosti u svom svakodnevnom životu. Zaronite duboko u svoj emocionalni svijet i dopustite da se promjena dogodi u vama. Tako da nove perspektive mogu osvijetliti vaše načine.

Ovotjedna potvrda: “Fleksibilan sam i krećem se s lakoćom.”

 

 

RIBE

Naredna sedmica: Bit će se lako distancirati od stvarnog svijeta, idealizirati i utonuti u odnose ili romanse koji nikada nisu ili nikada nisu mogli potrajati. Ono što vam nedostaje iz prošlosti možda će još biti potrebno, ali provjerite nedostaje li vašem emocionalnom svijetu osoba koja ste bili, a ne ona s kojom ste bili ili splet okolnosti u kojima ste se tada nalazili.

Ovo je dobar trenutak za sve vrste umjetnosti, slikarstvo i glazba iznose vaš emocionalni svijet za dijeljenje, a vi imate priliku izraziti se slobodno i bez ograničenja. Ostvarite ideju i okušajte se u nečem novom, da vidite jesu li vaši talenti širi nego što ste mislili.

Ovotjedna potvrda: “Moj život je avantura.”