Sudbina će iznenaditi OVE znakove trenutcima na koje dugo čekaju, a OVOG znak će netko prevariti i financijski ga oštetiti…

Sudbina će iznenaditi OVE znakove trenutcima na koje dugo čekaju, a OVOG znak će netko prevariti i financijski ga oštetiti…

11 kolovoza, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ovog tjedna osjećat ćete se jako dobro zbog nekih nedavnih odluka koje ste donijeli, zbog čega ćete se osjećati još bolje jer ste, dok ste ih donosili, sumnjali da iz njih može biti išta dobro.

Sada se opet možete pouzdati u sebe. Toliko ste se navikli brinuti da je vaša anksioznost prevladala nad vama i više ne želite biti definirani ili povezani s tjeskobom. Svi tvoji prijatelji misle o tebi kao o ‘nervoznoj olupini’ i ti dani jednostavno moraju uskoro završiti — pogotovo s obzirom na to da si uspio izabrati pravi put za sebe.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ovaj tjedan vam donosi ideju da se trudite i dobijete ono što želite. Ako ste do sada naučili jednu stvar u ovom životu, to je da ste vi taj koji čini da se stvari događaju. Čekanje da vam drugi ispune snove je gubljenje vremena.

Vi ste taj koji je vaš vlastiti agent promjene i ovaj tjedan to jasno pokazuje. Predviđate uspjeh u svojim kreativnim nastojanjima jer ste se spremni posvetiti tome da budete sudionik u vlastitom životu, a ne promatrač. Život kod kuće također je bolji.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovaj tjedan, ako niste na putu, putujete zbog posla, onda ste kod kuće i planirate neku divlju avanturu koja bi vas mogla odvesti cijelim planetom do neke zanimljive i nove destinacije.

Nabijeni ste idejom da radite nešto novo i uzbudljivo, a ovo je tjedan u kojem sve to počinje gelirati kao plan. Radite na energiji zbog koje se osjećate kao da tratite svoj život i da vam je potrebna osvježavajuća promjena. Bio bi u pravu. Nečije vrijeme na Zemlji je ograničeno, stoga izađite i doživite ga!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ono što vam treba je ono što ćete pokušati dobiti ovaj tjedan, a to bi bilo vrijeme samo za sebe. Morate razbistriti glavu jer se čini da ste nedavno prošli kroz nešto vrlo emocionalno i morate razjasniti da vam to što ste sami.

Znate da se možete nositi s tim i da će sve obaveze u tjednu biti usmjerene na – ono što vam je najvažnije, međutim, je samo pronaći vremena da budete sami bez buke i zbrke drugih mišljenja ili uputa.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Postoji velika šansa da ćete ovaj tjedan ostati bez novca, a to nije samo nepravedno, već je i smiješno i definitivno nešto za što se nećete zalagati. Čini se kao da u vašem životu postoji netko tko će vas izigrati.

Ova osoba doslovno misli da vas može prijeći, i wow, jesu li ikada pogriješili. Razgovarajte o lošim vještinama prosuđivanja. Pa, čitat ćete im čin pobune na više načina, i… dobit ćete svoj novac, za početak!

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Upravo ste zakačili s nekim na svom radnom mjestu i vjerojatno ćete mu ovaj tjedan podići živce. Ovdje postoji savjet, budući da komunikacija tijekom tjedna može biti otkačena: pazite što kažete toj osobi jer se čini da ona prati vaše ‘loše poteze’.

Mislite da će vas vaš staž zaštititi, ali to nije istina. Ovaj suradnik ima za vas to, i nije važno jesu li tu dva dana ili dvadeset godina – mnogo su zlobniji nego što mislite. Čuvajte leđa.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Za vas je uobičajeno, iako ćete ovaj tjedan možda morati uložiti malo više nego što obično radite. Nećete se žaliti, ali ćete primijetiti. Osim toga, ljudima koji rade s vama nije drago kako su se stvari odvijale, a postoji osjećaj ‘pobune’ da tako kažem.

Drugi u vašoj poziciji osjećaju se buntovno, kao da zapravo mogu učiniti nešto kako bi se stvari osjećale pravednije. Nažalost, od ovih buntovnih stavova neće biti ništa i netko na vašem radnom mjestu će ostati bez posla zbog svog buntovnog ponašanja.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Vaše uobičajeno kontrolirano smirenje uskoro će biti ozbiljno prekinuto velikom glupošću. Ovaj tjedan donosi vrijeme za igru ​​onima koji su bili prezaposleni i zasigurno ste kvalificirani za ovo zadovoljstvo.

Iako ćete možda ispasti opsjednuti sobom ili previše popustljivi, nećete morati brinuti što drugi misle o vama jer ćete ovaj tjedan pronaći nešto što će vas toliko zaokupiti da će vam se sve ostalo činiti kao nepotrebna buka. To vam donosi strast; zabava, zabava, besmislena vrtoglavica, dobra vremena su pred nama. Jesu li ti događaji smisleni? Samo onoliko koliko ti donose sreću.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Osjetit ćete što vam velikodušnost donosi ovaj tjedan, a taj osjećaj je čista radost. Ovaj tjedan ćete nekome kupiti poseban dar; ili to, ili će osoba koju ste počastili primiti taj dar tijekom tjedna, a njihova neizmjerna sreća učinit će da se osjećate tako dobro i tako zahvalni za svoju sposobnost pružanja na takav način.

Ovaj ste tjedan ispunjeni zahvalnošću i to će vas potaknuti da nastavite raditi jednako vrijedno kao sada kako biste si mogli priuštiti da počastite prijatelje i obitelj s više poklona i stvari ljubavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Iskušenje je ono što vlada tvojim tjednom, a izbor će biti na tebi hoćeš li popustiti ili ne. Osjećaš propast i strah i tjera te da se osjećaš kao da moraš riskirati kako bi se osjećao živahno opet.

Mogli biste napraviti veliku štetu ako ne pazite na sebe tijekom ove faze. To bi također moglo pokriti mnogo područja, što znači da biste mogli ugroziti svoju romantičnu vezu ako učinite pogrešnu stvar, ILI, možda ćete na kraju učiniti nešto manje nego lijepo za svoje zdravlje. Ostanite na meti ako možete.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Kreativnost je ono od čega se sastoji vaš tjedan, a ako to znači da morate izgubiti sebe da biste pronašli sebe, zabavite se pri tome. Rijetko ćete imati vremena ovaj tjedan da uložite takve kreativne vještine, pa udarajte dok je željezo vruće, prijatelju.

Postoje prilike svuda oko vas, a to nije samo metafora. Dobit ćete jednu takvu priliku za profesionalni kreativni rad. Reci da sada, a shvati kasnije. Naziv igre je ‘budi kreativan’. Učinite to.

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Ovaj tjedan ćete se skratiti jer vam padne na pamet da toliko toga što čini vaše kućanstvo odlazi u otpad. Apsolutno ne volite rasipati stvari, posebno hranu, a tijekom ovog tjedna čvrsto ćete se obvezati promijeniti svoj životni stil.

OK, znači ulijenio si se i zaboravio kako je biti savjestan. Sada se stvari mijenjaju i želite se uključiti. Ovo je vrlo pozitivan tjedan za vas, a počinje priznanjem što ste pogriješili s realnim planom da stvari ponovno ispravite.