Jednom znaku ljubav će donijeti SREĆU u SRCE, dok će OVAJ znak shvatit da je LJUBAVNI KRAJ NAJBOLJA OPCIJA

Jednom znaku ljubav će donijeti SREĆU u SRCE, dok će OVAJ znak shvatit da je LJUBAVNI KRAJ NAJBOLJA OPCIJA

11 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovog tjedna, pripadnici ovog horoskopskog znaka uložit će sve napore kako bi svojoj voljenoj osobi iskazali svoju ljubav. Ako vaš partner smatra da mu ne dajete dovoljno vremena, sada je vrijeme da riješite te pritužbe. To će sigurno ojačati vaš ljubavni život. Ovaj će tjedan biti preplavljen uzbuđenjem, jer ćete ostati na oblaku devet kada je u pitanju ljubav u vašem bračnom životu. Za to vrijeme, oboje ćete ostati u svom malom svijetu dok uživate u luksuznom životu.

 

BIK

Bez obzira na sve, pojavit ćete se prateći svoje srce, čije nuspojave mogu pokvariti vašu sliku. Ovaj tjedan bit će dobar za zaljubljene, jer u ovom trenutku osjećat ćete kako se sreća vraća u vaš život i osjećat ćete osjećaj privlačnosti prema svom ljubavniku, baš kao u prvim danima ljubavi. Oženjeni zaboravit će sve probleme vezane uz posao čim dođu kući. Procvjetalo lice vašeg djeteta ili supružnika će se pokazati vrlo učinkovitim u oslobađanju vašeg stresa. U takvoj situaciji također ćete voljeti provesti neko vrijeme s njima kod kuće. Provođenje vremena sa svojim supružnikom može poboljšati razumijevanje i utvrditi stvarnost života.

 

BLIZANCI

Ovaj tjedan morate ostaviti po strani svoju ozbiljnost i usredotočiti se na to da svoju vezu učinite svjetlijom i jačom. Međutim, i vi i vaš ljubavnik uspjet ćete zadržati isto tako što ćete razgovarati jedno s drugim. Također možete donijeti odluku da svom ljubavniku dopustite da upozna vašu rodbinu. Ovaj tjedan trebali biste izbjegavati pritisak na partnera prije nego što donesete odluku koja se odnosi na bračni život. Inače, mogu imati problema s negativnim osjećajima koji proizlaze iz vaše sebičnosti. Stoga morate biti vrlo oprezni prije nego što izgovorite riječ jer to može utjecati na vaš bračni život.

 

RAK

Vi i vaš ljubavnik nećete moći provoditi dobro vrijeme jedno s drugim, što može dovesti do udaljenosti u vašoj vezi. U takvoj situaciji odvojite malo vremena od svog užurbanog života i podijelite lijepe trenutke sa svojim ljubavnikom, samo ćete tako moći u velikoj mjeri zaštititi svoju vezu. Ostat ćete psihički pod stresom u svom bračnom životu ovaj tjedan. Jer za to vrijeme najposebnija osoba u vašem životu, odnosno vaš životni partner može ostati uznemiren, što će i vama stvarati probleme. Stoga se u potpunosti pobrinite za njega. Neka se vaš ljubavnik suoči s čistom srećom na takav način da možete ispuniti snove svog ljubavnika.

 

LAV

Ovog tjedna neki neće uspjeti dati dovoljno vremena svom ljubavniku zbog bilo kakvog povoljnog programa koji se održava kod kuće ili bilo kojeg gosta koji dolazi. Zbog toga ga možete rastužiti. Također, problemi povezani s egom mogu biti prisutni na vašoj strani. Možda ćete saznati nešto o prošlosti vašeg supružnika, zbog čega se nad vašim bračnim životom mogu nadviti oblaci strepnje. To će također pokazati nedostatak povjerenja u vas oboje.

 

DJEVICA

Za zaljubljene ovo vrijeme će se pokazati vrlo dobrim i donijeti sreću u vaš ljubavni život. Povoljan položaj planeta u to vrijeme može se smatrati idealnim za vaš ljubavni život. Ovaj tjedan, brižno ponašanje vašeg supružnika prema vašoj obitelji učinit će vas ponosnim. Jer u međuvremenu, kad god vidite svog partnera kako marljivo služi starješinama kod kuće, vaša će privlačnost prema njima biti sve veća.

VAGA

Ovaj tjedan bit ćete vrlo uspješni u ljubavnoj vezi. To će donijeti pozitivnost u vaše držanje i vaš će se ljubavnik osjećati zadovoljno. Također, trebate izbjegavati sve one loše navike koje uzrokuju probleme u vašoj vezi. Ovaj će vam tjedan supružnik pomoći da prevladate svoje slabosti i osjećat ćete se zadovoljni. To će vas natjerati da ponovno razmislite o nekim prošlim odlukama i donesete odluke s nekim prikladnim planovima. Tijekom toga ćete također obratiti pažnju na partnerove misli i ideje.

 

ŠKORPIJA

Što se tiče ljubavi i romantike, tjedan će biti normalan. Jer tamo gdje samci tijekom ovog vremena ne mogu pronaći svoju pravu ljubav, ljubavnici će moći napraviti plan za dobar provod sa svojom voljenom osobom. Ako ste ovaj tjedan napravili plan da provedete vrijeme sa svojim supružnikom, postoji velika vjerojatnost da će on biti otkazan. Može doći do neplaniranih promjena zbog čega se neki vaši planovi također mogu odgoditi. Ne brinite,  oboje ćete imati mnogo prilika da provedete više vremena zajedno.

 

STRIJELAC

Vaš će ljubavni život ostati vrlo dobar tijekom cijelog ovog tjedna, zbog čega ćete s vremena na vrijeme darivati ​​svoje voljene dobrim darovima. Ovi napori koje ste uložili utjecat će na vašeg ljubavnika i njihov odnos ljubavi prema vama će se dodatno povećati. Mladi gost ovaj tjedan može pokucati na vrata oženjenih. Čim dobijete ovu sretnu vijest, vaša ljubav prema supružniku će se povećati i vidjet ćete kako izražavate želju da provedete posebno vrijeme s njim.

 

JARAC

Pripadnici vašeg horoskopskog znaka su po prirodi strastveni i brižni. To je razlog zašto mogu postati uspješni ljubavnici. Ovo je nešto što će takvi ovog tjedna čuti od svojih voljenih osoba. Jer će se tijekom tog vremena vidjeti kako se brinu o svojim najmilijima. Za oženjene osobe, ovaj tjedan bi bio puno bolji od prethodnog. Posebno će kraj tjedna raditi na povećanju privlačnosti između vas i vašeg supružnika i uklanjanju mnogih zabluda između vas dvoje.

 

VODOLIJA

Prema ljubavnom horoskopu, ovaj će tjedan biti vrlo važan za osobe vašeg horoskopskog znaka. Jer će u vašem ljubavnom životu biti dobrih trenutaka i moći ćete provesti dobar život sa svojom voljenom osobom. Zbog dobrog ponašanja vašeg supružnika ovog tjedna vidjet ćete pravu ljubav u partnerovim očima. Zbog toga će vam se činiti da ga više privlačite.

 

RIBE

Ovaj tjedan bit će pun izazova za vaš ljubavni život, jer u to vrijeme netko od braće i sestara vaše voljene može izazvati izazove i prepreke u vašoj ljubavnoj vezi. Imajući to na umu, bit će vam bolja opcija da pomaknete svoju vezu naprijed. Ponekad se stvari u životu čine vrlo teškim, a i ovog tjedna možete osjetiti nešto slično u svom bračnom životu. Tako ćete manje vremena provoditi sa svojom obitelji, zbog čega ćete provoditi više vremena izvan kuće nego inače.