Sudbina će DO KRAJA Augusta OVE znakove NAGRADITI velikom SREĆOM i LJUBAVLJU! – TUGU će ZAMIJENITI LJUBAVNA SREĆA!

Sudbina će DO KRAJA Augusta OVE znakove NAGRADITI velikom SREĆOM i LJUBAVLJU! – TUGU će ZAMIJENITI LJUBAVNA SREĆA!

10 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Astralna energija vas možda čini više nego malo zabrinutim zbog činjenice da niste kod kuće sa situacijom u vezi. Ako osjećate potrebu za istinskom ljubavlju, možda bi vam bilo bolje da se uključite u grupu ljudi koji dijele vaše interese. Tada je daleko veća vjerojatnost da ćete se povezati s tom posebnom osobom.

 

 

BIK

Možda bi bilo najbolje izaći i provesti neko vrijeme sami. Oboje ćete imati koristi da razmislite o tome što se nedavno dogodilo i što to znači za vas oboje. Odlazak na mirno mjesto u prirodnom okruženju ili odlazak na neku vrstu povlačenja može donijeti pravu jasnoću i nadu. To će se uistinu isplatiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Astralna energija vas može učiniti malo opreznijim u pravljenju bilo kakvih planova za budućnost koji se tiču ​​vas i vašeg partnera (sadašnji ili budući). Prilično snažno osjećate određena pitanja koja bi mogla doći do izražaja kada se gledaju u svjetlu onoga što dolazi. Trenutno nije dobro vrijeme za žurbu u bilo čemu. Bilo bi bolje sjesti i razgovarati.

 

 

RAK

Možda će vam vaša romantična situacija biti vrlo teška. Koliko god želite stabilizirati međusobnu vezu, možda ćete ovo morati odgoditi na neko vrijeme, jer i najmanja razlika može izazvati nesporazum. Općenito volite praviti kompromise, ali ovom prilikom možda nećete moći. Međutim, stvari će krenuti na bolje.

 

 

LAV

Nije najbolje da počnete razgovarati o bilo čemu što bi moglo biti jače svađe između vas i vašeg partnera (sadašnjeg ili budućeg). Nećete biti raspoloženi, a vaš partner (sadašnji ili budući) se možda neće moći složiti s bilo kakvim sugestijama koje iznesete. Možda je najbolje provesti vrijeme preusmjeravajući svoju energiju u nešto mnogo lakše ostvarivo.

 

 

DJEVICA

Možete iskoristiti energiju planetarnog sastava da probijete svoj put kroz prepreku koja stoji na putu važnom odnosu. Oboje zaista trebate razgovarati, ali na način da se oslobodite svog ponosa i tvrdoglavosti i budete iskreni i autentični jedno prema drugome. Što oboje možete biti fleksibilniji, to bolje.

 

VAGA

Planetarni sastav će vam konačno pomoći da shvatite što je uzrokovalo određeni izvor iritacije ili bijesa. Možda ćete otkriti da osjećate poznatu želju da se svađate i odjednom shvatite, s pravom jasnoćom, zašto se to događa. Ovo razumijevanje je važan napredak, koji bi mogao pomoći u pitanjima između vas i vašeg partnera (sadašnjeg ili budućeg). Mogao bi se dogoditi iskorak u komunikaciji.

 

 

ŠKORPIJA

Možda ćete otkriti da vaši strastveni osjećaji prema određenoj osobi stvaraju revoluciju u vašem životu. Shvaćate da nema razloga za brigu da ćete se previše zanositi. Intenzitet je gorivo koje održava vašu vezu na životu, a također vas drži na nogama upravo sada. Donosi vitalan i prekrasan dašak svježeg zraka u vaš život.

 

 

STRIJELAC

Planetarni sastav donosi poseban susret u vašem životu. Možda nećete moći predvidjeti gdje ćete točno sresti tu osobu, ali budite sigurni da će ona biti tamo u pravom trenutku. Ono što dobijete od njih može imati snažan odjek na više od jedne razine, a zasigurno ćete se vrlo brzo poželjeti ponovno susresti s njima.

 

 

JARAC

Možda ćete morati paziti na korak jer i najmanji problem ili iritacija mogu izazvati reakciju. Ovo je definitivno vrijeme za brojanje do deset prije nego što otvorite usta. Ako želite ostati u razumnim odnosima s voljenom osobom, polako.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Astralna energija vam može omogućiti da postanete malo prosvijetljeniji zašto vi i vaš ljubavni partner u posljednje vrijeme imate problema. Upravo zato što se osjećate odvojenije i samozatajnije, možete razmišljati o tome čemu oboje pridonosite i što očekujete jedno od drugog. Ponekad je potreban samo jedan trenutak spoznaje da sve bude bolje.

 

 

RIBE

Ako ste imali određenih sumnji u vezi u kojoj se trenutno nalazite, ali niste bili u mogućnosti reći zašto bi to trebalo biti, tada bi astralni položaj mogao pomoći da se ovo pitanje razjasni ovih dana. Moguće je da vas dotična osoba podsjeća na nekoga koga ste poznavali, a ovu asocijaciju ne možete izbaciti iz glave.