DO KRAJA SEDMICE: OVA 4 znaka mogu se NADATI NAJLJEPŠIM DANIMA U ŽIVOTU…

DO KRAJA SEDMICE: OVA 4 znaka mogu se NADATI NAJLJEPŠIM DANIMA U ŽIVOTU…

8 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Do kraja sedmice Nije uvijek važno koliko zarađujete, već i koliko možete uštedjeti.

Možda ćete sada morati smisliti novu financijsku strategiju o uštedi novca. Ovo je sjajno vrijeme da pregledate svoja financijska pitanja s planerom ili savjetnikom kojem možete vjerovati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Znate da neke stvari želite promijeniti i poboljšati.

Uklonite nered u ormarima i sobama u kući koji ometaju vaše kreativno razmišljanje. Vrijeme je da se riješite starih papira i datoteka koje također više nisu potrebne. Napravite mjesta za druge stvari i vratite se osnovama.

 

 

BLIZANCI

Ovo je vrijeme kada trebate pogledati cijelu sliku svog života i odlučiti tko je u vašem timu, a tko ne.

Možda ste do sada bili u kontaktu s određenim pojedincima, ali sada shvatite da je vrijeme da prekinete te veze ili se distancirate. Neće biti lako, ali malo po malo poradite na povratku svog vremena.

 

 

RAK

Imate mnogo stvari koje biste htjeli raditi, ali možda ne želite da to uvijek radite sami.

Ovo je sjajno vrijeme za pridruživanje online članstvu, za početak upoznavanja ljudi koji imaju slične interese i brige kao i vi. Radite na izgradnji svoje društvene mreže i druženju s vršnjacima i ljudima za koje mislite da bi im bilo dobro za život.

 

 

LAV

Trebali biste početi tražiti nove mogućnosti za zapošljavanje ili staviti svoje zaposlenike na promaknuće, ponude za posao ili za pokretanje vlastitog posla, ako smatrate da ste pozvani to učiniti.

Sljedećih nekoliko mjeseci može biti dobro za planiranje vaše budućnosti i stvaranje neke vrste strategije za povećanje vaše društvene prisutnosti na internetu.

 

 

DJEVICA

Ako ste razmišljali o upisu programa obuke na poslu, odlasku u školu po licencu ili povratku na fakultet kako biste završili diplomu, sada je savršeno vrijeme za to.

Možda ćete otkriti da su mogućnosti dostupne i da ste savršeni da zakoračite u ulogu. Možda će vam se dogoditi neke stvari, ali bit će vam bolje da nastavite i pitate.

VAGA

Ovo je vrijeme za ažuriranje oporuka ili papirologije koja uključuje planiranje nekretnine.

Također ćete htjeti biti oprezni u vezi sa zdravstvenim pitanjima i izbjegavati radnje koje vas sprječavaju da znate što se događa s članovima vaše obitelji, osobito roditeljima.

 

 

ŠKORPIJA

Možda ste bili u opasnosti oko izlaska s nekim ili zbog uključivanja izvan ležerne veze, ali sada se stvari mijenjaju i ozbiljnije razmišljate o konceptu.

Ako ste izlazili s nekim tko je odbio obvezu, stvari se mogu brzo promijeniti i krenuti u novom smjeru koji će i vama biti prikladan.

 

 

STRIJELAC

Ovo je savršeno vrijeme za pokretanje nove dijete ili za fitnes. Trebali biste zakazati sve potrebne sastanke koji se odnose na vaše zdravlje.

U sljedećih nekoliko mjeseci obavite laboratorijske nalaze i posjetite stomatologa. U ovom trenutku neka zdravlje bude prioritet i pokušajte stvoriti bolje navike koje podržavaju vaše opće blagostanje.

 

 

JARAC

Zvijezde vas potiču na stvari koje potiču vašu maštu i potiču vaše kritičko razmišljanje kroz glazbu, umjetnost i igru. Započnite novi hobi.

Počnite crtati ili pisati. Ako neko vrijeme niste svirali neki instrument, obrišite ga s prašine i počnite se zabavljati kroz čin stvaranja glazbe i bavljenja nečim zabavnim.

 

 

VODOLIJA

Ovo je sjajno vrijeme za novim početkom s osobama s kojima se ne slažete, ali najbolje da oprostite jedni drugima.

Pokušajte otpustiti sve zamjerke koje imate osobno prema ljudima. Ako morate izbjegavati određene članove jer su otrovni, učinite to, ali nemojte to činiti s mržnjom. Uklonite se s ljubavlju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Do kraja sedmice: Ovo je sjajno vrijeme za vas da pišete, šaljete e -poštu i raspitujete se o tehnologiji koju koristite za posao i za osobne stvari.

Napravite sigurnosnu kopiju računala, obavite posao s automobilom, svakako izbrišite sve osobe na društvenim mrežama koje ne želite da budu na popisu vaših prijatelja. Očistite digitalni otisak stopala koliko imate mogućnosti i počnite ispočetka.