Tokom sedmice MNOGI ZODIJACI će biti SRETNI, ali OVAJ zodijak će POSEBNO BITI SRETAN, a evo i zašto…

Tokom sedmice MNOGI ZODIJACI će biti SRETNI, ali OVAJ zodijak će POSEBNO BITI SRETAN, a evo i zašto…

6 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Tokom sedmice: Ove sedmice bit ćete fokusirani najviše na ljubav. Zaljubljeni ste, a više to nećete moći sakriti ni od drugih, jer će vas odati osmijeh i sjaj u očima. Dočekali ste i vi da vam se vrati onako kako i zaslužujete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Prilično ste iskreni prema partneru, ali ipak postoje stvari koje tajite i krijete. Tokom ove sedmice postoji mogućnost da se neke vaše tajne saznaju, a vaša voljena osoba će burno reagirati. Dobro razmislite kako ćete izgladiti situaciju.

 

 

BLIZANCI

Volite provoditi vrijeme u društvu i sa dragim i bliskim ljudima, no ove sedmice neće biti takav slučaj. Najviše će vam goditi vaša samoća i da ste što dalje od bilo kakve buke i nečijih lica.

 

 

RAK

Zvijezde su se pobrinule da vi budete najsretniji zodijak ove sedmice i da imate mnoge razloge za sreću. Još  samo malo fali do ostvarenja vaših ljubavnih snova, a do kraja sedmice će biti ostvareni. Također vam krajem sedmice stiže i neočekivan novčani dobitak, pa samim time problema sa novcem zadugo nećete imati.

 

 

LAV

Nemojte previše očekivati od ove sedmice, jer vrlo lako bi moglo biti da vam se očekivanja ne ispune. Kada ne ide po planu, onda na kraju budemo razočarani. Nemojte ništa forsirati. Fokusirajte se na ljubav, jer ljubavna sreća će vas pratiti u narednim danima.

 

 

DJEVICA

Srce vam je puno ljubavi, ali ponekad imate problem da tu istu ljubav pokažete i iskažete. U ovoj sedmici ćete čak srušiti i svoje granice i ipak pokazati koliko vam je stalo. Postoji mogućnost da vam voljena osoba izazove ljubomoru, na što ćete vi burno reagirati.

VAGA

Vjerojatno će vam vam cijela sedmice biti burna i užurbana zbog obujma posla i manjka vremena. Moguće da će se situacija početi smirivati od četvrtka. Ali zato ljubav donosi neočekivano, moguća je čak i avantura.

 

 

ŠKORPIJA

Bez pretjerivanja možemo reći da ćete ove sedmice biti i više nego sretni. Imat ćete prilike saznati i uvjeriti se koliko značite svojoj voljenoj osobi i koliko ste voljeni. Osjetit ćete ljubav kakvu do sada još niste imali prilike osjetiti.

 

 

STRIJELAC

Tokom ove sedmice mučit će vas ljubavne brige i dileme. Postoji mogućnost da ćete morati birati između dvije osobe. Najvjerojatnije će vaš izbor biti druga osoba, jer da osjećate snažnu ljubav prema prvoj osobi, druga ne bi postojala ni bila izbor.

 

 

JARAC

Stabilna sedmica je pred vama bez nekih turbulencija, posebno kada je o ljubavi riječ. To vam vjerojatno tako i paše, jer u posljednje vrijeme nisu rijetke vaše nesuglasice sa voljenom osobom.

 

 

VODOLIJA

To što vam se nagomilalo problema i briga nije nitko kriv, pa stoga, nemojte ni tražiti krivca u drugima i prenositi svoje negativno raspoloženje na osobe koje su u vašoj blizini. Ukoliko ste slobodni, ovo također nije pogodno vrijeme za sklapanje novih veza.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Kroz ovu sedmicu imat ćete prilike shvatiti tko su vam pravi prijatelji, a koji nisu. Bit ćete vrlo ugodno iznenađeni kada će se za vas zauzeti osoba od koje nikad to ne bi očekivali. Poslovni rezultati također neće izostati.