STRIJELA LJUBAVI: AUGUST će biti MJESEC ZALJUBLJIVANJA – OVE znakove će POGODITI AMOROVA STRELICA!

STRIJELA LJUBAVI: AUGUST će biti MJESEC ZALJUBLJIVANJA – OVE znakove će POGODITI AMOROVA STRELICA!

6 kolovoza, 2023 0 By Admin 2

RIBE

Strijela ljubavi: Vi ste osoba kojoj ljubav znači sve u životu. Uvijek puno više dajete u ljubavi, a do sada ste premalo toga dobili. Želite uza sebe imati osobu koja će vas iskreno voljeti. Svjesni ste da u ljubavi postoje i loši i bolni trenuci, ali ako je prava osoba uz vas, sve ćete to zajedno prebroditi.

Takvu osobu do sada još niste našli, još vas nije pogodila strijela prave i iskrene ljubavi. Zvijezde su vam sklone narednih dana i predviđaju vam nešto najljepše i najbolje za vas. Vas će pogoditi Amorova strijela ljubavi i udahnuti u vas novu dozu sreće koja bi mogla trajati vječno.

Vi ćete se uskoro zaljubiti tako jako da ćete se i sami time iznenaditi. Ništa više neće biti bitno osim te osobe koja će vam zarobiti srce. Sve će biti savršeno, ni jednu manu nećete vidjeti na toj osobi i oduševit će vas svojom pojavom, a i ta osoba će slično reagirati i ljubav će postati obostrana.

Vaša posljednja veza nije funkcionirala onako kako ste se nadali, međutim ovog puta će sve biti drugačije.  To je nešto najljepše što će vam se dogoditi i to će se dogoditi vrlo brzo. Nećete se ni snaći, a već ćete biti zaljubljeni kao nikad do sada.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Taj osjećaj zaljubljenosti je prekrasan, znate to i sami, a ovoga puta zvijezde vam govore da će taj osjećaj ostati jako dugo prisutan u vama. Sve najbolje što ste ikad željeli sebi dogodit će vam se uskoro i ispuniti sva vaša nadanja i snove.

BLIZANCI

Vaša posljednja ljubavna veza nije funkcionirala onako kako ste se nadali, a završila je i jedino kako je mogla, sa dubokim razočaranjem. Ni prijašnje veze nisu bile ništa posebno, a vi jako želite nekoga pored sebe koga ćete bezuvjetno voljeti kao i ta osoba vas. Stvari bi mogle postati puno bolje za vas jer vam zvijezde predviđaju susret koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

Štoviše, vi ćete se jako zaljubiti već na samom početku i to će vam se jako svidjeti. Za vas dolazi vrijeme velike ljubavne sreće, sreće o kojoj ste dugo maštali. Osoba u koju ćete se zaljubiti bit će upravo onakva kakvu ste je i zamišljali. Sve će vam se na toj osobi svidjeti i to će vas oduševiti. Vaša velika ljubavna sreća je pred vama, sreća koja će vaš život učiniti gotovo savršenim.

 

LAV

Uvijek ste bili iskreni i istina vam je uvijek na prvom mjestu. To nije odgovaralo nekim vašim bivšim partnerima i vi ste sada ponovo u poziciji da tražite novu ljubav. Nova ljubav vas čeka, tu je pred vratima i uskoro ulazi u vaš život.

Osoba koju ćete upoznati ostavit će veoma snažan utisak na vas. Nećete se uspjeti ni snaći, a već ćete biti preko glave zaljubljeni u tu osobu. Prepoznat ćete iskrenost u toj osobi, a to je ono što vam je vrlo bitno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Shvatit ćete da možete zajedno graditi budućnost, a ljepšeg osjećaja za vas od toga nema. Strpite se još neko kratko vrijeme i ponovo ćete osjetiti kako vas probada strelica ljubavi.